EMAG

EMAG

30.06.2011

Canabis la Ulieşti

În baza datelor şi informaţiilor deţinute la nivelul Poliţiei oraşului Găeşti, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Dâmboviţa, în colaborare cu lucrătorii Postului de Poliţie Ulieşti şi sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a doi tineri din comuna Ulieşti, implicaţi în trafic de droguri de risc.

Poliţiştii au stabilit că, în perioada martie-iunie a.c., cei doi au procurat seminţe de cannabis pe care le-au cultivat în apropierea locuinţelor lor, în scopul obţinerii de droguri care urmau să fie comercializate pe raza judeţului Dâmboviţa si a municipiului Bucureşti.

La data de 30 iunie a.c., poliţiştii, sprijiniţi de lucrători jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa,au descins la locuinţele învinuiţilor B. Florin, de 30 de ani şi D. Răzvan, de 24 de ani, ambii din comuna Ulieşti, în urma percheziţiilor domiciliare fiind găsite 88 de plante de cannabis cultivate în grădinile locuinţelor acestora.

Culturile de cannabis se întindeau pe suprafaţa de 100 mp fiecare, plantele fiind cultivate în zone cu vegetaţie înaltă şi copaci, pentru a nu putea fi observate. S-a procedat la desfiinţarea culturilor, plantele de cannabis fiind ridicate în vederea expertizării.

Cei doi învinuiţi au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. Dâmboviţa pentru cercetări, pe numele lor fiind emisă ordonanţă de reţinere pe 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu