EMAG

EMAG

23.06.2011

Cultura Urbana”, editia cu numarul 2!

Targoviste, capitala culturala intre 24 si 26 iunie!

Incepand cu 24 iunie, publicul din Targoviste va avea parte de spectacole numai unul si unul. Pentru trei zile, cultura damboviteana o sa fie in prim plan,  pentru ca rand pe rand numeroase personalitati romane isi vor face aparitia si vor face din orice secunda un adevarat spectacol.
Cu sprijinul Primariei Muncipiului Targoviste si a Teatrului Municipal, in Piata Mihai Viteazul se vor organiza numeroase concerte, spectacole de teatru si poezie dar si adevarate show-uri de stand-up comedy.
“Conceptul evenimentului este unul complex, aducand în atentia targovistenilor arta în toate formele ei de manifestare: muzica, dans, teatru, sculptura, pictura, fotografie, literatura etc. Festivalul “Cultura Urbana”se inscrie în strategia de dezvoltare culturala a orasului Targoviste si isi propune sa faciliteze accesul publicului la actul de cultura”, a declarat purtatorul de cuvant al primariei, Bertha Colea.  Rand pe rand, artisti precum Smiley, Horia Brenciu, Felicia Filip, Amadeus, Ianna, Mihai Margineanu sau trupa Taxi vor duce spectacolele pe cele mai inalte culmi.
“Prin participarea diferitelor institutii din oras si judet alaturi de nume de referinta din cultura romaneasca, proiectul “Cultura Urbana” vizeaza atat o dezvoltare calitativa a vietii targovistenilor, cat si promovarea mostenirii culturale si a patrimoniului cultural judetean”, a mai spus Bertha Colea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu