EMAG

EMAG

24.03.2012

horoscopul pt. perioada 24-29 martie

 Horoscop estival 2011
Afla  ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 24-29 martie.    
BERBEC
Conflictele parteneriale şi cele din cuplu se accentuează şi sunteţi tentată să luaţi decizii ce se vor dovedi greşite. Sunt în pericol şi relaţiile profesionale, nu aveţi răbdare şi consideraţi că totul se poate rezolva prin absenţa de la „locul faptei”. Apar mulţi adversari ce dau cărţile pe faţă.
TAUR
Este posibil să renunţaţi la proiecte profesionale importante pentru a începe altele, fără acoperire financiară. Vă ajutaţi colegii, fără ca aceştia să facă vreun gest similar. Luaţi atitudine şi apar unele conflicte pasagere. Viaţa în cuplu e în schimb minunată, iar excesele sexuale ceva obişnuit.
GEMENI
După o lungă perioadă de timp, în care nu aţi ştiut decât de muncă, puteţi să vă relaxaţi şi să profitaţi de diverse forme de relaxare. Nativele tinere, ce au scăpat până acum de săgeţile lui Cupidon, se îndrăgostesc subit şi uită de toate responsabilităţile asumate. Au noroc cum nu au avut niciodată.
RAC
Sunteţi obligată să faceţi multe drumuri, dar de această dată călătoriţi cu cine vă e drag (chiar dacă este vorba doar de o prietenă). Banii sunt puţini, în casă încep renovări sau apar musafiri nedoriţi şi dv. vă este dor de o persoană sau de petrecerile de altădată. Nativele tinere sunt melancolice.
LEU
Situaţia financiară se îmbunătăţeşte, mai ales pentru celibatarele care se căsătoresc acum. Vă întâlniţi cu mulţi prieteni, amice sau rude apropiate, care încearcă să vă convingă să renunţaţi la anumite decizii deja puse în practică. Toate îşi doresc o locuinţă mai frumoasă ori mult mai încăpătoare.
FECIOARĂ
Primiţi multe cadouri sau sume de bani, dar vă este clar că aveţi nevoie de fonduri mult mai mari pentru a pune în practică proiectele dv. extrem de ambiţioase. Nicio nativă nu are răbdare cu partenerul de cuplu şi se simt agasate de „atenţiile” repetate ale acestuia. Unele acceptă diete excentrice.
BALANŢĂ
Nu vă întrece nimeni în energie, exuberanţă şi vitalitate, însă aveţi şi momente de pesimism şi melancolie, care îi deprimă pe cei din anturaj. „Restructuraţi” o parte din relaţiile amicale şi încercaţi să vă împăcaţi cu rudele apropiate, care vă bârfesc ori vă invidiază (însă fără prea mare succes).
ZODIA NOROCOASĂ - SCORPION
Banii primiţi la începutul intervalului se duc ca un fum (ori vă ajutaţi prietenii ori aveţi datorii mici, dar multe). Aveţi atât de mulţi adversari şi există atât de multe persoane în anturajul dv. care vă invidiază, încât trebuie să adoptaţi un comportament bazat pe diplomaţie. Nativele mature pot avea probleme de sănătate pricinuite de disfuncţii renale ori abdominale. Familistele nu mai au răbdare nici măcar cu propriii copii şi vor să se „emancipeze”. Pentru toate nativele, schimbările profesionale sunt de bun augur (cele mai multe sunt promovate ca şefe). Relaţiile cu rudele şi prietenii sunt foarte avantajoase, mai ales pentru celibatare.
SĂGETĂTOR
Sunteţi foarte optimiste, chiar dacă situaţia financiară încă nu s-a redresat, aşa cum vi s-a promis. Aveţi în continuare mai multe şanse de afirmare în domenii profesionale care vă plac şi nu vă „supăraţi” că aveţi colegi ce vă fac curte şi vă admiră. Speranţa de a vă muta domiciliul nu a dispărut.
CAPRICORN
Vă canalizaţi energia către finalizarea activităţilor profesionale şi nu mai este de mirare că sunteţi atât de apreciate. Vă afirmaţi în toate domeniile posibile, iar cei din jur vor profita de „apetitul” dv. şi vă vor pasa şi responsabilităţile lor. Nativele tinere au ocazia să „înveţe” să iubească.
VĂRSĂTOR
Probleme dv. se axează pe neînţelegerile cu partenerul de cuplu şi pe nemulţumirile salariale, deşi sunteţi şi iubită şi respectată la serviciu. Nici prietenii nu vă înţeleg, mai ales că nu mai aveţi răbdare să le explicaţi de ce aveţi reacţii de respingere a compasiunii celorlalţi. Multe restanţe.
PEŞTI
Relaţiile sentimentale şi erotice sunt excepţionale şi consideraţi că sunteţi răsplătite pentru perioada de chin de care de abia aţi scăpat. Chiar dacă starea de sănătate nu e bună, chiar dacă din punct de vedere financiar aveţi unele probleme, sunteţi fericite şi visaţi la călătorii în ţări exotice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu