EMAG

EMAG

26.06.2012

ACCIDENT GRAV PE A1

Accidentul a avut loc la kilometrul 60 al A1
Targoviste

Accidentul a avut loc la kilometrul 60 al A1

Două persoane au murit şi alte două au ajuns la spital cu răni grave, după ce o cisternă plină cu 40 de tone de motorină, a lovit în spate un camion care transporta stupi cu albine. Accidentul a avut loc pe autostrada Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 60. Circulaţia este blocată la locul accidentului, însă poliţiştii au deviat traficul.

Accidentul a avut loc în jurul ore 02.00. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Smurd, Ambulanţă, poliţie, dar şi pompieri, care au stropit recipientul cisternei încarcate cu motorină pentru a preveni o explozie.Varianta luată în calcul de oamenii legii este ca şoferul cisternei să fi adormit la volan, lovind în acest fel stupina, din spate.


“Desfăşurăm cercetări cu privire la modul şi dinamica accidentului de circulaţie. Nu ne putem pronunţa cu certitudine cum s-a întâmplat acesta. Cu albinele este posibil să decidem să le ucidem. Când soarele va răsări, ele conform obiceiului vor pleca să adune miere. În aceste condiţii, e posibil să pătrundă şi pe carosabil şi să fie alte evenimente”, a declarat comisarul şef de poliţie Carol Vârlă, şef Poliţia Autostrăzi.
Sensul Bucureşti-Piteşti al A1 este blocat şi deviat de la km 49 al A 1, pe DN 61,Găeşti-Ghimpaţi şi pe un drum judeţean prin localităţile dâmboviţene Potlogi şi Pitaru pânp la DN 7 Bucurelti-Piteşti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu