EMAG

EMAG

24.06.2012

Bătaie cu răngi şi bâte la un spital

Bătaie cu răngi şi bâte la un spital IMAGINI INCREDIBILE
 
Potrivit anchetatorilor, la Poliţia din Târgovişte sunt audiaţi tânărul de 25 de ani care a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale după scandalul din discoteca din Dragodana şi doi bărbaţi din anturajul său, iar la Poliţia din Găeşti sunt audiaţi tânărul de 17 ani şi alţi trei prieteni ai săi, două femei şi un bărbat, toţi patru fiind suspectaţi că au participat la spargerea a două geamuri ale Unităţii de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean de Urgente din Târgovişte şi la distrugerea lunetei autoturismului ce aparţine tânărului de 25 de ani.
"În urma unui conflict spontan izbucnit la o discotecă din comuna Dragodana între doi tineri poliţiştii dâmboviteni fac cercetări pentru lovire şi distrugere. Între numiţii T.N., de 25 de ani, din municipiul Târgoviste, şi Z.E., de 17 ani, din oraşul Găesti, ambii aflaţi la o discotecă din comuna Dragodana, a izbucnit un conflict spontan, primul lovindu-l pe cel de-al doilea cu o sticlă în cap. Tânărul de 17 ani s-a prezentat la Spitalul orăsenesc Găesti în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea sa. În jurul orelor 04:00, mai multe persoane, despre care poliţiştii au stabilit că fac parte din anturajul tânărului de 17 ani, au mers în Târgoviste, respectiv la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judeţean Târgoviste, unde tânărul de 25 de ani se prezentase şi el pentru acordarea de îngrijiri medicale, având o rană la braţ şi au spart două geamuri de la unitatea spitalicească şi luneta unui autoturism apartinând tânărului de 25 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere, cercetările continuând în scopul dentificării tuturor persoanelor implicate în conflict şi tragerii acestora la răspundere penală, atât în cazul de la Dragodana, cât şi în cel de la Târgoviste.
Mai multe persoane înarmate cu bâte şi răngi au intrat în Spitalul Judeţean Târgovişte pentru a se răzbuna pe un tânăr adus la spital pentru îngrijiri, după un scandal care a avut loc înainte într-o discotecă, în urma scandalului o asistentă fiind agresată şi câteva geamuri şi o uşă fiind sparte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, în urma altercaţiei, mai multe geamuri şi o uşă de la spital au fost sparte, întreaga scenă fiind surprinsă de camerele de supraveghere.
"Din primele cercetări ale politstilor a reieşit că întreg scandalul a pornit iniţial într-o discotecă din comuna Dragodana între doi tineri, unul de 17 ani, din Găeşti, şi altul de 25 de ani, din Târgovişte. Ambii au ajuns la spital pentru a primii îngrijiri medicale. Cel de 17 ani la spitalul din Găeşti, iar celălalt la spitalul din Târgovişte", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, comisarul Mihaela Savu.
La doar două ore de la primul scandal, rudele şi prietenii tânărului de 17 ani au venit înarmaţi la Târgovişte pentru a se răzbuna, provocând un alt scandal chiar în incinta Uniitatii de Primire Urgenţe, în urma căruia şi o asistentă a fost lovită.
"S-a prezentat un pacient cu plăgi tăiate, iar la două ore au apărut alţii implicaţi în conflict şi l-au agresat pe cel aflat la tratament, un tânăr de 25 de ani, o infirmieră a fost luată ostatecă şi pusă în faţa agresorului, nu a fost lovită, dar este în stare de şoc. La toate spitalele este aşa, nu avem decât un portar, care nu este personal de pază este un portar care nu poate interveni, numai jandarmii pot interveni în astfel de situaţii", declara directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, dr Carmen Marcu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu