EMAG

EMAG

24.06.2012

Huidu, acuzat ca a vrut sa-si faca reclama pe baza victimelor accidentului

Fiul unei dintre victimele accidentului produse de Serban Huidu il acuza pe fostul realizator TV ca a vrut sa-si faca reclama pe seama accidentului.
huidu11 300x254 Huidu, acuzat ca a vrut sa si faca reclama pe baza victimelor accidentuluiSerban Huidu este acuzat de fiul uneia dintre victimele accidentului rutier pe care l-a produs ca a incercat sa-si faca reclama pe seama accidentului. Mircea Balogh a spus ca fostul realizator Tv i-a oferit cate 1.500 de lei lunar, echivalentul salariului tatalui sau decedat, doar ca sa arate bine in fata instantei.
“Tinea cu insistenta sa ne dea banii ca sa-si faca reclama in presa”, a declarat fiul lui Stefan Balogh, una dintre victime, citat de RTV.
In urma acestuia fapt, Mircea Balogh spune ca nu acceptat banii, inchizandu-si totodata si contul in care fostul realizator TV ii vira banii. Totodata, acesta cere daune morale in valoare de 400.000 de euro. Sume asemanatoare cer si membrii celorlalte familii afectate de accidentul rutier produs de Serban Huidu.
In accidentul produs de Serban Huidu au murit trei persoane. In timpul procesului procurorii au cerut ca realitatorul tv sa primeasca o pedeapsa echivalenta cu inchisoare cu suspendare, decizie care nu este pe placut familiilor victimelor, care cer ca Serban Huidu sa ajunga dupa gratii.


Cititi mai mult: http://www.enational.ro/online-actualitate/huidu-acuzat-ca-a-vrut-sa-si-faca-reclama-pe-baza-victimelor-accidentului-164562.html/#ixzz1ygjvqstY 
enational.ro 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu