EMAG

EMAG

16.06.2012

Te-ai saturat sa astepti dragostea?

 

Cand vorbim despre faptul ca sincronizarea este foarte importanta, ce vrem sa spunem de fapt? Sincronizarea se refera la circumstantele vietii care se aliniaza astfel incat un potential partener este in postura angajarii intr-o relatie. Sunt pregatiti sa ofere si sa primeasca dragoste. Stelele sunt aliniate si celor doua persoane li se da unda verde pentru romantism, atractie si dragoste. Cand cei doi nu au mentalitati la fel si se concentreaza pe alte lucruri, mai putin o relatie personala, atunci sincronizarea nu se produce.

Sincronizarea nu este singurul ingredient care da viabilitatea unei relatii, insa este esential. Gandeste-te la urmatoarea situatie – cand te concentrezi asupra carierei sau cum sa te feresti de suferinta, nu se produce sincronizarea pentru intalnirea unei persoane noi. Te concentrezi asupra altor lucruri. La fel se intampla si cu inima si mintea ta.
Ai putea intalni o persoana fantasticafara ca macar sa o recunosti deoarece nu te gasesti in locul potrivit pentru a observa. Trebuie sa te indrepti in aceeasi directie generala ca si potentialul partener pentru a ajunge in acelasi punct, in acelasi timp. Dar nu te ingrijora, vei ajunge acolo. Dragostea exista si este accesibila pentru toata lumea.

Principiul Sincronicitatii

Psihologul Carl Jung si-a petrecut o buna parte a vietii studiind astrologia si Tarotul. Termenul pe care l-a utilizat pentru descrierea fenomenului de sincronizare a fost „sincronicitate”. Principiul Sincronicitatii, dupa cum a fost descris, se bazeaza pe ideea ca „nu exista accidente”. Acesta considera ca toate lucrurile se intampla dintr-un motiv anume si au un element de sincronizare specific fiecaruia. Jung a spus ca toate coincidentele au un motiv daca este posibil sa intelegi care este acesta.

Sincronizarea in cazul relatiilor nu este un principiu usor de inteles. De unde poti sti cand te sincronizezi bine sau nu cu intalnirea unei persoane noi? Adevarul este ca nu stim. Vestea buna este ca gandurile sunt puternice si trebuie doar sa iti dai seama ce iti doresti de la un potential partener si de la o viitoare relatie si sa pleci din acest punct.

Legea Atractiei

Legea Atractiei ne invata ca atragem totul spre noi prin gandurile asupra carora ne concentram. Concentreaza-te asupra lucrului pe care il doresti sa exprima-te clar. Permite universului sa iti cunoasca dorintele. Dirijeaza-te pe directia care te atrage. Gandeste-te – cand te urci in masina o conduci in directia in care vrei, opus fata de directia pe care nu o doresti. Nu iti conduci masina pana la clubul de bowling daca de fapt iti doresti sa vezi un film; astfel conduci spre cinematograf. Sincronizarea nu o putem contrla, insa iti poti juca rolul pentru a te pregati pentru dragoste.

Datorita faptului ca timpul este un element crucial, in loc sa stai si sa astepti simtindu-te frustrat din cauza circumstantelor, expune-te si devino vizibil! Iesi cu prietenii si distreaza-te. Nu vei gasi un partener compatibil daca stai singur in fata calculatorului sau televizorului. Daca ai incredere in tine si esti fericit si entuziast cu viata pe ccare o ai, atunci vei fi cuprins de o energie pozitiva care va atrage acea persoana speciala catre tine. Este mai usor sa atragi atentia cuiva atunci cand in viata ta se petrec lucruri care te fac fericit si implinit.
Daca cineva isi doreste sa cunoasca dragostea vietii sale, iar sincronizarea lucreaza in favoarea sa, atunci este important sa determine ce tip de persoana isi doreste. Trebuie sa isi dea seama ce anume il atrage la acea persoana si sa inceapa sa frecventeze locuri unde ar putea gasi astfel de persoane. Sau poate crea situatii prin care sa atraga acea persoana, cum ar fi un hobby pe care partenerul ideal l-ar admira. Sincronizarea este numai o parte din ecuatia iubirii. Si tu trebuie sa iti indeplinesti rolul pentru a atrage dragostea catre tine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu