EMAG

EMAG

23.07.2012

ADIO EUROLIGA ?

Gabriel Boriga, îngrijorat de soarta echipei de baschet care ne-a adus atâta faimă
Targoviste

Gabriel Boriga, îngrijorat de soarta echipei de baschet care ne-a adus atâta faimă

Premiera constituită de participarea unei echipe româneşti în cea mai tare competiţie de baschet din Europa, echivalentul Champions League din fotbal, este pe cale să nu aibă loc. Consilierii USL şi „cei trei muşchetari” ai poporului au votat împotriva suplimentării bugetare cu 3,370 milioane de lei, bani necesari pentru participarea CSM Târgovişte în Euroligă.

Banii ar urma, potrivit edilului, să fie folosiţi pentru plata taxelor de participare, pentru premierea jucătoarealor, pentru cazare, masă, medicamentaţie etc.
„Muşchetarii” PP-DD care s-au trezit peste noapte cu sabia în mână, (fără să ştie să o mânuiască), au crezut de cuviinţă că apa caldă e mai importantă decât baschetul, neluând în calcul că Termica, gaura neagră a Consiliului Local, a înghiţit peste 120 de miliarde de lei vechi într-un an, fără ca măcar să se salveze de la pieire.
Nici USL-iştii nu au stat cu mâinile în sân şi au cerut ca toate cheltuielile din banul public să fie trecute cu lux de amănunte într-o anexă ce va fi ataşată la proiectul de hotărâre ce urmează a se desfăşura joi.
Data limită pentru ca CSM să confirme, cu garanţia financiară, participarea în Euroligă, este 1 august.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu