EMAG

EMAG

28.07.2012

Duelul dintre Astra şi Steaua, transmis de www.sportliveonline.net


Sursa: MEDIAFAX FOTO

Duelul dintre Astra şi Steaua, transmis de www.sportliveonline.net sâmbătă, de la ora 21.15,

10 ani au trecut de la ultima victorie a roş-albaştrilor la Astra Ploieşti (1-0, septembrie 2002), iar Vlad Chiricheş recunoaşte că, în deplasare, Steaua are un adevărat complex în faţa Astrei.
Steaua, în ultimii ani, a avut meciuri foarte grele cu Astra, mai ales pe terenul lor, dar sper eu ca de anul acesta să întoarcem puţin această roată. Astra e o echipă bună, o echipă de mijlocul clasamentului şi cred că ar putea să ne pună probleme, dar noi o să fim mai buni şi o să câştigăm”, a spus Chiricheş pentru Dolce Sport.
Cei doi tehnicieni, Reghecampf şi Stelea, la al doilea meci oficial la Steaua, respectiv Astra, se vor lupta pentru a a lua toate cele 3 puncte puse în joc.
"E duelul antrenorilor tineri, dar până la urmă e duelul celor care jucăm, 11 jucători, nu cred că o să se dueleze ei. Probabil tactic se vor duela, fotbalul e imprevizibil”, a spus fundaşul Valerică Găman pentru Dolce Sport.
Steliştii au ajuns vineri la Ploieşti pentru a pregăti ultimele amănunte înaintea partidei cu Astra. Spre seară au susţinut un ultim antrenament înaintea jocului transmis în exclusivitate de Dolce Sport.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu