EMAG

EMAG

30.09.2012

Inter Milan vs Fiorentina 30.09.2012 live stream

In aceasta seara de la ora 21:45 pe Giuseppe Meazza Inter Milan si Fiorentina se vor infrunta intr-o partida ce conteaza pentru etapa a sasea din Serie A.
Formatia milaneza incearca astazi sa obtina primele puncte ale sezonului in fata propriilor fani. Toate cele noua puncte avute de Inter, cu care ocupa locul 4, au fost obtinute in deplasare. Pe Meazza a fost invinsa mai intai de AS Roma, dupa care suprinzator de Siena. In ultimii 20 de ani Inter nu a pierdut niciodata trei meciuri consecutive acasa in Serie A si Cassano&co ar trebui sa obtina cel putin un punct in acest joc pentru a nu intra in istoria recenta ”neagra” a clubului.
In succesul de la Verona Andrea Stramaccioni a utilizat o linie defensiva formata din trei oameni. Evolutia buna a acestuia se pare ca-l face pe tehnicianul italian sa opteze pentru aceeasi asezare si in jocul de astazi cu Fiorentina. Din tabara gazdelor vor lipsi astazi McDonald Mariga, Dejan Stankovic, Rodrigo Palacio, si de departe cea mai importanta absenta: Wesley Sneijder, toti fiind accidentati.
Fiorentina nu s-a descurcat deloc rau in primele cinci jocuri si cu cele opt puncte acumulate se afla pe locul sase. Formatia viola este neinvinsa in ultimele trei jocuri, precedentele doua fiind incheiate la egalitate. Marti elevii lui Montella au rezistat in fata campioanei en-titre Juventus Torino, partida incheindu-se fara goluri. Mai mult la cum a aratat acel joc putem spune ca Fiorentina a pierdut doua puncte, nu ca a castigat unul. Stevan Jovetic are un start bun de sezon, marcand patru din cele sase goluri inscrise de Fiorentina. Tanarul atacant de 22 de ani este om de baza in angrenajul gandit de Montella si si-a propus sa depaseasca cele 14 reusite din campionatul precedent.
Montella nu se poate baza nici astazi pe Alberto Aquilani si Mounir El Hamdaoui, ambii fiind accidentati. In aceste conditii primul 11 al Fiorentinei ar trebui sa fie similar cu cel care a infruntat campioana en-titre.
Formatia din Florenta nu a marcat in poarta Interului in editia precedenta de campionat, pierzand cu 0-2 pe Meazza. Partida retur, disputata in urma cu cinci luni s-a incheiat fara goluri. Milanezii au castigat ultimele 11 directe jucate in fata propriilor, din 2000 incercand Fiorentina sa obtina un punct pe terenul nerrazurilor.

liga 4 dambovita 2012 rezultate si clasament


Derby-ul acestei etapte, Gaesti-Valea Mare s-a inchieiat cu victoria gazdelor cu scorul de 1-0. De notat este fapul ca echipa din Pietrosita
a obtinut prima victorie din acest sezon, impunandu-se pe teren propriu in fata celor de la Aninoasa. Iata rezultatele inregistrate astazi, in etapa a 9-a :

Breazoaele - Produlesti 4-1
Contesti - Moroieni 1-1
Gaesti - Valea Mare 1-0
Pucioasa - Gura Sutii 1-1
Cornesti - Viisoara 3-0 *neprezentare
Petrolul Tgv. - Doicesti 2-1
Pietrosita - Aninoasa 1-0
Fieni - Finta 4-2
Persinari - Moreni  3-3
clsL4et9

PETROLUL VS STEAUA LIVE 30.09.2012

Duminica seara se joaca cel mai echilibrat meci al etapei a zecea din Liga 1. Petrolul Ploiesi va juca cu Steaua Bucuresti pe Ilie Oana cu incepere de la orele 21:30.
Petrolul a castigat miercuri in Cupa Romaniei 2-0 cu Maciuca o echipa de liga secunda iar etapa trecuta au remizat scor 1-1 la Gloria Bistrita o formatie nou promovata. Inainte de aceste doua meciuri Petrolul a facut o partida excelenta acasa, 4-0 cu liderul de atunci Pandurii Targu Jiu. Cu investitiile majore facute in aceasta vara Petrolul tinteste un loc de cupa europeana. Echipa din Ploiesti se afla in acest moment pe sapte in clasament la noua puncte de liderul Steaua. Anul trecut Petrolul a pierdut la masa verde cu 0-3 dupa ce Galamaz a fost lovit de un suporter iar meciul s-a intrerupt. Acum Galamaz evolueaza pentru ploiesteni. Oprita, Cristescu autorul a doua goluri la ultimele meciuri dar si Rednic s-au declarat increzatori in sansele “lupiilor galbeni” de a castiga cu Steaua mai ales ca vor fi sustinuti de un stadion plin cum ne-au obisnuit fanii ploiesteni. Mustivar omul care a inceput acest sezon cu banderola pe brat este suspendat, in rest Rednic are tot lotul valid.

LIVE STREAM www.sportliveonline.net

Real Madrid – Deportivo La Coruna 30.09.2012

In aceasta seara de la ora 20:50 Real Madrid nu concepe alt rezultat decat in disputa cu Deportivo La Coruna pentru a nu aborda El Clasico de saptamana viitoare la o distanta mai mare de opt puncte de marea rivala FC Barcelona.
Pentru Real Madrid partida din aceasta seara reprezinta startul unei saptamani de foc, dupa acest joc urmand deplasarea de la Amsterdam din Liga Campionilos si derby-ul cu Barcelona de duminica viitoare. In acest inceput de sezon Real Madrid nu arata deloc bine. Elevii lui Mourinho nu au reusit sa lege doua victorii consecutive. Au aceasta ocazie astazi, pentru ca in runda trecuta ”albii” au castigat cu 2-0 pe terenul lui Rayo Vallecano. A fost primul succes extern pentru Ronaldo&co dupa esecurile de la Getafe si Sevilla. In 2012 Real Madrid este neinvinsa pe Santiago Bernabeu in La Liga, obtinand 11 victorii in 14 jocuri.  LIVE AICI 
Jose Mourinho are tot lotul valid pentru partida cu Deportivo. Fundasul stanga Fabio Coentrao va reveni dupa cele patru etape de suspendare si probabil va incepe jocul ca titular. Dupa hat-trick-ul din partida cu Millionarios Kaka ar putea intra cateva minute in repriza a doua a acestui joc.
Deportivo La Coruna a suferit runda trecuta primul esec dupa revenirea in Primera Division. Echipa care i-a invins pe elevii lui Jose Luis Oltra a fost Sevilla (0-2 pe El Riazor), cele doua goluri primite de Aranzubia venind in ultimul sfert de ora. Formatia galiciana se afla pe locul 12 cu sase puncte. Ambele deplasari ale lui ”Super” Depor s-au incheiat la egalitate, 3-3 la Valencis si 1-1 la Granada.
In ciuda faptului ca a suferit o accidentare la antrenamente fundasul Aythami pare a fi refacut si va intra in centrul defensivei. Atacantul Riki, fost junior la echipa madrileana, a a declarat ca in acest joc formatia trebuie sa fie super concentrata si sa joace la capacitate maxima.
Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in februarie 2011, partida de pe terenul lui Deportivo incheindu-se la egalitate. Pe Santiago Bernabeu gazdele au castigat ultimele sase directe, La Coruna reusind sa plece ultima data neinvinsa in jocul din 2004. In ultimele sase esecuri din capitala Spaniei Deportivo a primit 20 de goluri.

Rapid vs Viitorul Constanta 30.09.2012

Astazi pe Giulesti Rapid Bucuresti se va duela de la ora 19:00 cu Viitorul Constanta, echipa nou promovata in Liga 1. Meciul face parte din etapa a zecea.
Rapid a pierdut derby-ul cu Steaua in ultimele minute insa jocul prestat de giulesteni a fost foarte slab, poate si din cauza absentelor destul de numeroase. Sabau a adoptat o tactica foarte defensiva si practic nu au putut sa puna probleme Stelei in atac. Cu aceasta infrangere Rapid s-a indepartat de primul loc, fiind acum la zece puncte. Rapid a castigat miercuri in Cupa Romaniei cu Satu Mare scor 6-0, meci in care Ionita , Alexandru Coman dar si Renan au impresionat si s-ar putea sa ii vedem astazi in primul 11. Rapid are o sansa buna de a reveni in lupta pentru primele locuri, va juca cu doua nou promovate, Viitorul si CS Severin. Burca Apostol s Pavlovic vor fi trimisi la echipa a doua dupa ce Copos si Sabau au avut o discutie chiar dupa partida cu Steaua. Herea s-a accidentat din nou si este incert pentru aceasta intalnire. M.Constantin, Rui Duarte si Abrudan raman accidentati si nu vor putea evolua astazi. Sabau are de gand sa joace acum cu doi atacanti, Ionita si Bilasco in atac schimband din nou sistemul de joc.

LIVE 

27.09.2012

steaua vs targu mures live online 27.09.2012


steaua vs targu mures este live incepand cu ora 21:30 pe www.sportliveonline.net .meciul este transmis gratuit in format HD !

26.09.2012

Manchester vs Newcastle 26.09.2012


miercuri 26 septembrie 2012 începând cu ora 21:45 pe site-ul sportliveonline.net  puteţi urmări live-video partida pe care Manchester Utd o va disputa pe Old Trafford (Manchester) contra celor de la Newcastle Utd . Partida contând pentru runda a III a din Cupa Ligi din Anglia .

24.09.2012

Steaua vs Rapid 2012

STEAUA - RAPID, ora 20.30, LIVE SpotLiveOnline.Net


 LIVE BLOG, DERBY NATIONAL! De la lacrimile sfertului UEFAntastic, la umilinta MAXIMA pentru stelisti! 5 momente memorabile la Steaua - Rapid!
Suntem cu ochii pe derby minut cu minut. Va spunem tot ce se intampla in jurul partidei dintre Steaua si Rapid, iar diseara comentam impreuna partida direct de pe stadion.
Steaua - Rapid e mai mult decat un meci de fotbal. E o rivalitate veche de zeci de ani, care a cunoscut momente memorabile de-a lungul istoriei. Emotiile sfertului de finala din 2006, umilinta traita de stelisti in Giulesti in 2010, cand tabela arata 5-1, razboiul galeriilor, toate acestea dau un aer unic partidei din aceasta seara de pe National Arena.
Salut, eu sunt Dan Pavel si pana la ora meciului va voi tine la curent cu ultimele noutati legate de derby-ul Steaua - Rapid.
10.05 Daca ar fi foarte superstitiosi, rapidistii nu s-ar supara sa piarda meciul cu Steaua :) Rapid a pierdut ultima oara un meci in deplasare impotriva Stelei in 2002, in sezonul in care a reusit sa castige ultimul titlu.
09.30 CINCI MOMENTE MEMORABILE LA DERBY
SFERTUL UEFAntastic - 2006


Steaua eliminat Rapidul in sferturile de finala ale Cupei UEFA, in 2006, dupa doua rezultate de egalitate. Un moment istoric pentru fotbalul romanesc, un moment unic pentru stelisti. "Nu am trait in viata mea ce am trait atunci. Clipele alea nu pot fi egalate de nimic", marturiseste Gigi Becali.
Rapidistii au fost razbunati apoi de Middlesbrough, insa nu vor uita niciodata seara in care suporterii Stelei au umplut Piata Universitatii pentru a sarbatorii calificarea in semifinale.
►CAZUL BRICHETA - 2008
Alexandru Deaconu, actualul sef al arbitrilor din Romania, a luat o decizie soc la un meci Rapid - Steaua, disputat in Giulesti. Se intampla la scorul de 1-0 pentru echipa gazda, cand arbitrul a decis sa opreasca partida, din cauza unei brichete aruncate din tribune.
"A fost o decizie eronata", a recunoscut, dupa patru ani, Florin Lovin. Culmea, tocmai Florin Lovin :)
UMILINTA MAXIMA PENTRU STELISTI, 5-1 IN GIULESTI
No comment.
SUPORTERII STELEI, BATUTI CRUNT DE JANDARMI

Imaginile sunt surprinse in tribunele stadionului Giulesti, in 2010, la un meci Rapid - Steaua, scor 0-1.
BATAIE PE TEREN, INTRE JUCATORI
Se intampla sezonul trecut, la Steaua - Rapid. Andrei Prepelita a iesit foarte sifonat, dupa o incaierare pe teren cu Dani Coman si Dan Alexa. "Te astept dupa meci, in parcare, sa-ti rup capul.", i-a transmis Coman mijlocasului Stelist.
08.30 Incepem ziua cu o informatie foarte buna. Organizatorii spun ca se asteapta ca meciul din aceasta seara sa se joace cu casa inchisa, in conditiile in care pana aseara s-au vandut 31.000 de bilete. Tot ieri, giulestenii au intrat in posesia celor 2.500 de tichete rezervate pentru acest meci. Suporterii Rapidului promit insa ca vor fi mult mai multi in tribune.
 Steaua, Rapid 2012 pronosticul nostru 3-2

23.09.2012

Plantele de cannabis erau cultivate printre viţa de vie

Plantele de cannabis erau cultivate printre viţa de vie
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a doi bărbaţi din Nucet şi Sălcioara, care cultivau cannabis în grădină.
Poliţiştii au stabilit că în anul 2012, numitul B.S. a procurat seminţe de cannabis, pe care le-a cultivat în apropierea locuinţei sale, în scopul obţinerii de droguri, care urmau să fie comercializate pe raza judeţului Dâmboviţa.

La data de 20 septembrie a.c., poliţiştii, sprijiniţi de lucrători jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa, au descins la locuinţele învinuiţilor, în urma percheziţiilor domiciliare fiind găsite 6 plante de cannabis cultivate în grădina aparţinând numitului B.S., cantitatea de 700 grame cannabis, pregătită pentru vânzare, mai multe instrumente de mărunţit cannabis şi sumele de 3000 de lei şi 805 euro.

Plantele de cannabis erau cultivate într-o zonă cu viţă de vie, pentru a nu putea fi observate. S-a procedat la desfiinţarea plantaţiei, acestea fiind ridicate în vederea expertizării.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Sursa: IPJ Dâmboviţa

viitorul constanta vs csms iasi 24.09.2012


Luni 24 septembrie 2012 începând cu ora 18:00 pe site-ul nostru puteţi urmări live-video partida pe care Viitorul Constanţa o va disputa pe Stadionul Municipal (Constanţa) contra celor de la CSMS Iaşi , Partida contând pentru campionatul din România – Liga 1 Bergenbir , etapa a 9 a .Meciul este live www.sportliveonline.net

steaua vs rapid live 24.09.2012


Steaua rapid live stream
-
-

Gigi Becali aşteaptă cu sufletul la gură derby-ul cu Rapid (luni, ora 20:30, Antena 1 şi DolceSport şi liveVIDEO pe GSP.ro) şi steliştii îşi iau măsuri pentru ca rezultatul să-i menţină pe primul loc.
Patronul Stelei e convins că dacă echipa sa cîştigă următoarele 4 partide, nimeni n-o mai poate opri din cursa pentru titlu pe Steaua.
Pentru a obţine victoria, steliştii au luat 3 măsuri speciale:
1. Laurenţiu Reghecampf a primit ordin de la Gigi Becali să menajeze cîţiva jucători de bază la meciul cu Stuttgart, pentru a-i proteja pentru derby-ul cu Rapid. Astfel, Pintilii a fost rezervă în Germania şi au apărut în primul "11" jucători ca Prepeliţă, Filip sau Nikolici.
2. Şi în privinţa adversarilor de mîine seară, Becali a transmis intrucţiuni. "Herea e, în afară de Sînmărtean, singurul decar din fotbalul românesc. Poate să dezechilibreze adversarul, are valoare!", a anunţat patronul Stelei.
Ovidiu Herea e cel mai periculos rapidist e de acord şi Reghecampf: "Herea este unul dintre jucătorii buni ai Rapidului, care este o echipă puternică, cu un antrenor foarte bun. Dar nu trebuie să ne concentrăm doar la Herea".
3. Un astfel de derby îl preocupă îndelung pe Gigi Becali. O victorie în faţa lui George Copos e pregătită cu luni bune înainte.
"Un meci cu Rapid îl pregătesc cu 3 luni înainte. Mă gîndesc, fac calcule, eu aşa trăiesc fotbalul", a dezvăluit Becali.

Pandurii Targu Jiu – CFR Cluj LIVE ONLINE (23.09.2012)

Pandurii Targu Jiu – CFR Cluj live video aici - Pe stadionul Municipal din Targu Jiu se intalnesc duminica, 23.09.2012 de la ora 21:30, Pandurii si CFR Cluj.
Pandurii ocupa locul secund in Liga 1 cu 17 puncte. Formatia pregatita de Petre Grigoras a pierdut cu 0-4 in etapa precedenta la Petrolul. CFR Cluj se afla pe a cincea pozitie avand 13 puncte. Campioana en-titre vine dupa victoria de pe terenul lui Dinamo (1-0). In ultima intalnire dintre cele doua formatii, in martie 2012, CFR Cluj a castigat acasa cu 2-0.
Partida Pandurii Targu Jiu – CFR Cluj poate fi vizionata in direct pe internet. Siteurile ce transmit live online Pandurii – CFR Cluj le gasiti pe WwW.SportLiveOnline.Net

Liverpool – Manchester United 23.09.2012

Meciul este in direct pe WwW.SportLiveOnline.Net
Duminica de la ora 15:30 pe Anfield Road va avea loc cel mai mare derby al Angliei, Liverpool urmand sa primeasca vizita lui Manchester United.
Pentru ”cormorani” partida poate reprezenta startul revirimentului. Dupa patru etape scurse Liverpool se afla doar pe locul 17 cu doua puncte Jucatorii pregatiti de Brendan Rodgers se afla in fata celui de al treilea joc consecutiv disputat pe Anfield in fata unei forte din Premier League. Din dubla cu Manchester City si Arsenal Gerrard&co au obtinut un singur punct, primind de fiecare data cate doua goluri. Liverpool vine dupa partida nebuna din Elvetia din Europa League, castigata cu 5-3, dar in acel joc au evoluat numai jucatorii din linia a doua. Pentru derby-ul de duminica Brendan Rodgers nu se va putea baza pe Joe Cole si Lucas, ambii ramanand in afara lotului din cauza accidentarilor.
Manchester United vine si ea dupa un succes ”european” 1-0 cu Galatasaray in primul joc din grupele Ligii Campionilor. A fost o victorie muncita pentru elevii lui Sir Alex Ferguson. Titular in acel meci si cu o evolutie buna David de Gea si-ar putea pastra locul intre buturi si duminica. In Premier League ”dracii rosii” au ajuns la trei victorii consecutive si cu cele noua puncte avute se afla la o lungime in urma liderului Chelsea. Dupa esecul, 0-1 de la Everton, van Persie si colegii sai au marcat nu mai putin de zece goluri in urmatoarele trei runde, ce-i drept adversarii intalniti fiind mai modesti. Pentru disputa de maine pe langa mai vechii accidentati Rooney, Smalling si Jones, oaspetii nu se pot baza nici pe Ashley Young, internationalul englez urmand sa stea pe tusa intre doua si trei saptamani.
Disputa pe Anfield va fi a treia dintre cele doua echipe in 2012. In precedentele doua victoriile au fost impartite, Liverpool castigand in Cupa Ligii cu 2-1 acasa, cu acelasi scor invingand si United pe teren propriu in Premier League. In precedentele patru dispute dintre ”cormorani” si ”diavoli” s-a marcat in ambele porti. Manchester United va incerca maine sa castige dupa cinci ani pe Anfield Road, in cele cinci partide jucate de atunci obtinand doar o remiza

Manchester City – Arsenal (23.09.2012)

Zi plina de derby-uri in Premier League, dupa Liverpool – Manchester United urmand ca de la 18:00 pe Ettihad Stadium Manchester City sa primeasca vizita lui Arsenal.
Cele doua formatii sunt vecine de clasament, ambele avand cate opt puncte. Daca una dintre ele va castiga acest meci atunci va urca pana pe podium, pentru ca dintre echipele aflate in fata doar Manchester United nu a evoluat in aceasta runda.
Roberto Mancini nu se poate baza in acest joc pe Richards si Nasri, ambii fiind accidentati. Va reveni in schimb dupa accidentarea suferita in prima partida a sezonului Sergio Aguero.
Pentru Manchester City este al doilea joc tare in decurs de doar cateva zile. ”Cetatenii” au evoluat marti pe Santiago Bernabeu unde desi au condus in doua randuri s-au vazut la final invinsi. In campionat echipa pregatita de Roberto Mancini a castigat ambele partide jucate acasa si le-a terminat la egalitate pe cele din deplasare. In weekendul precedent Manchester City a trebuit sa se multumeasca doar cu un punct pe terenul Stoke, aceea partida fiind prima in care Carlos Tevez nu inscrie in acest sezon. In fata propriilor fani atacul si-a facut insa datoria, marcand de cate trei ori. Ramane de vazut cum va reactiona in fata celei mai bune defensive din acest sezon de Premier League.
Wenger nu poate conta astazi pe Szczesny, acesta adaugandu-se pe lunga lista de indisponibili ce-i mai cuprinde pe Fabianski, Frimpong, Rosicky, Sagna si Wilshere.
Arsenal vine si ea dupa o deplasare in Liga Campionilor, dar spre deosebire de City a reusit sa castige cu 2-1 la Montpellier. In Premier League ”tunarii” dupa doua remize fara goluri au obtinut doua victorii. In runda precedenta au primit si primul gol, dar cele sase goluri marcate de Gervinho&co au trecut in planul secund acest aspect. Dupa acest succes Wenger a declarat ca Arsenal are o sansa la titlu in acest campionat. In cele zece deplasari disputate de la inceputul lunii februarie in campionat Arsenal a cedat doar la QPR si elevii lui Wenger spera sa prelungeasca seria de invincibilitate de cinci jocuri si dupa disputa de astazi.
Doar una din ultimele zece intalniri dintre Manchester City si Arsenal s-a incheiat cu goluri in ambele porti. In campionatul precedent victoriile au fost impartite, fiecare castigand in fata propriilor fani cu 1-0. Daca pe langa acest rezultat punem la socoteala si cele trei dispute din 2011 observam ca avem doar trei goluri inscrise in ultimele patru directe.Meciul este live pe www.sportliveonline.net

FC Brasov – FC Vaslui avancronica si pronostic (23.09.2012)



Pe stadionul Tineretului FC Brasov o va intalni in aceasta seara de la ora 19:00 pe FC Vaslui, disputa contand pentru etapa a noua din Liga 1.
FC Brasov dupa esecul din runda precedenta de la Piatra Neamt a ramas pe pozitia a 11-a. ‘”Stegarii” au noua puncte si daca nu castiga aceasta partida s-ar putea sa se apropie de zona retrogardarii. Dupa cum am spus FC Brasov vine dupa o infragere, 1-2 pe terenul lui Ceahlaul. Atacul pregatit din aceasta saptamana de Adrian Szabo a functionat destul de bine in campionatul curent, FC Brasov marcand in fiecare joc, dar de asemenea pe faza de aparare galben-negrii au avut probleme, nereusind sa termine vreun joc fara gol primit. In singura partida jucata acasa in care a intalnit o candidata teoretica la castigarea campionatului FC Brasov a condus de doua ori, dar pana la urma Dinamo Bucuresti a reusit sa obtina un punct.
La Brasov a fost marti o situatie comica si in acelasi timp jenanta pentru cei implicati. Astfel la sedinta de pregatire de dimineata s-au prezentat doi antrenori, Ionut Badea si Viorel Hizo. Acesta din urma fusese anuntat de Ioan Neculaie ca este noul tehnician al echipei, dar in acelasi timp contracul cu Badea nu fusese reziliat astfel ca Ionut s-a prezentat la sedinta tehnica. Dupa aceea intamplare Hizo a ales sa plece, iar Badea a fost suspendat, urmand sa se discute conditiile rezilierii contractului. Noul tehnician interimar, Adrian Szabo, a declarat ca nu vor avea un joc usor astazi, dar faptul ca vor evolua acasa ii obliga sa joace la victorie. Singura problema de efectiv avuta de Szabo este Iulian Tames, mijlocasul fiind incert.
FC Vaslui incepe sa dea semne de revenire si urca incet incet spre pozitia pe care doresc sa termine sezonul. In acest moment jucatorii pregatiti de Sumudica sunt pe locul patru cu 15 puncte, la patru lungimi in urma primelor doua clasate. Pentru vasluieni urmeaza o perioada teoretic mai facila, in urmatoarele sase etape urmand sa intalneasca echipe care cel putin pe hartie sunt mai slabe valoric. In runda precedenta vasluienii s-au chinuit cu nou-promovata CS Turnu Severin, marcand golul de 2-1 prin N’Doye in prelungiri. A fost al treilea joc consecutiv in care defensiva condusa de Dani Coman cedeaza. In deplasare desi au sapte goluri primite moldovenii nu au castigat decat la Bistrita, avand de asemenea tot sapte goluri incasate. Marius Sumudica nu se poate baza in continuare pe serviciile lui Temwanjera, in timp ce Nicusor Stanciu si N’Doye sunt incerti.Meciul este live pe www.sportliveonline.net

22.09.2012

Liga4 Dambovita 22.09.2012

Macina de suspendari in urma scandalului cu FC Contesti, Comertul Viisoara a intalnit astazi pe PAS Pucioasa. Din pacate, partida nu s-a incheiat, intrucat in minutul 79, la scorul de 9-0 pentru oaspeti, cinci jucatori de la Comertul au parasit terenul de joc fara a avea un motiv intemeiat! In acest caz, scorul va fi omologat cu 9-0 pentru PAS, iar echipa din Viisoara va suporta, iarasi, consecintele! Gloria Cornesti s-a impus la Doicesti si ramane lider! Iata rezultatele inregistrate astazi, in etapa a 8
Finta - Pietrosita 4-1
Aninoasa - Petrolul 2-2
Doicesti - Cornesti 0-4
Viisoara - PAS Pucioasa 0-9, intrerupt in min. 79
Gura Sutii - Gaesti 1-0
Valea Mare - FC Contesti 1-1
Moroieni - Brezoaiele 3-1
Produlesti - Persinari 0-2
Flacara - Atletic Fieni 3-0
clsL4et8bun


 

Barcelona – Granada live video aici

 - Pe Cam Nou se intalnesc sambata, 22.09.2012 de la ora 23:00, Barcelona – Granada. Granada ocupa locul 18 in La Liga cu doua puncte. Formatia pregatita de Anquela a remizat in etapa precedenta acasa cu Deportivo (1-1). Barcelona se afla pe prima pozitie avand punctaj maxim. Formatia catalana vine dupa o victorie la Getafe cu 4-1. In ultima intalnire dintre cele doua formatii, in luna martie a acestui an, Barcelona a invins acasa cu 5-3. Partida Barcelona – Granada poate fi vizionata in direct pe internet. Siteurile ce transmit live online Barcelona – Granada le gasiti pe www.sportliveonline.net

Universitatea Cluj – Dinamo Bucuresti avancronica si pronostic (22.09.2012)

Partida interesanta astazi de la ora 21:30 pe Cluj Arena, acolo unde Universitatea va primi replica lui Dinamo Bucuresti. Cele doua formatii sunt vecine de clasament, mai bine clasata fiind Dinamo care ocupa locul 11 datorita golaverajului. Ambele au cate 11 puncte, dar bucurestenii au un meci mai putin disputat.
Universitatea a suferit runda trecuta primul esec din acest sezon in fata propriilor fani. Astra a castigat pe Cluj Arena cu 3-1 dupa un joc modest facut de elevii lui Dulca. Clujenii considera acest joc ca pe unul oarecare, ne fiind impresionati cu ceva de adversarul intalnit. Cristi Dulca nu se poate baza astazi pe Paulinho (suspendat), in timp ce Nastasie este incert.
Dinamo Bucuresti nu mai sperie pe nimeni in Liga 1. In ultimele cinci jocuri elevii lui Bonetti au castigat doar cu Petrolul Ploiesti si atunci cu noroc, Tucudean marcand golul victoriei in prelungiri pe fondul dominarii prahovene. Reusita aceea a fost ultima a lui Dinamo in Liga 1, in precedentele doua jocuri alb-rosii pierzand cu 0-1, la Astra si acasa cu CFR Cluj. Daca nu vor inscrie nici astazi Alexe&co vor egala o contraperformanta veche de noua, in 2003 terminand Dinamo ultima data trei jocuri consecutive fara gol inscris in Liga 1. Se pare ca fortat de ineficacitatea atacantilor Bonetti il va utiliza diseara in ofensiva pe veteranul Ionel Danciulescu alaturi de Tucudean. Tehnicianul italian nu se poate baza astazi pe Issa Ba, Alvarez si Koulibaly. Primii doi sunt accidentati, in timp ce
Universitatea Cluj – Dinamo Bucuresti echipe probabile:
Universitatea Cluj (4-4-2): Balauru – Krumov, Erico, Christou, Nicola – Toba, Muzac, V.Gheorghe, Alex Dos Santos – Cleiton, V.Dinu
Dinamo Bucuresti (4-4-2): Balgradean – C.Nica, Luchin, D.Grigore, Pulhac – C.Matei, Boubacar, Galchev, C.Munteanu – Tucudean, Danciulescu

20.09.2012

Sporting Lisabona – Basel 20.09.2012

Sporting Lisabona – Basel live video aici - Pe Jose Alvalade se vor intalni joi 20 septembrie 2012, de la ora 22:05, Sporting Lisabona si Basel.
Sporting Lisabona a trecut cu scorul general de 6-1 de Horsens, castigand mansa retur cu 5-0. Basel a ajuns in grupele Europa League dupa ce a fost eliminata de CFR Cluj in play-off-ul Ligii Campionilor. Formatia lusitana a remizat in weekend la Funchal, 1-1 cu Maritimo. Basel a jucat in weekend-ul trecut in Cupa Elvetiei, invingand cu 6-1 pe Amriswil.
Partida Sporting Lisabona – Basel poate fi vizionata in direct pe internet. Siteurile ce transmit live online Sporting – Baselle gasiti pe www.sportliveonline.net

Twente – Hannover live video aici

- Twente si Hannover se vor infrunta pe De Grolsch Veste, joi 20 septembrie 2012, de la ora 22:05, intr-o partida din cadrul grupei I a Europa League.
Twente are deja opt partide jucate in aceasta editie a Europa League. Singurul insucces a fost la Bursaspor (1-3), olandezii castigand mansa retur cu acelasi scor si ducand jocul in prelungiri. Hannover a castigat toate cele patru partide jucate in tururile preliminare, marcand 15 goluri. Ambele formatii vin dupa victorii, Twente 6-2 la Willem, iar Hannover a invins-o acasa cu 3-2 pe Werder Bremen.
Partida Twente – Hannover poate fi vizionata in direct pe internet. Siteurile ce transmit live online Twente – Hannover le gasiti pe www.sportliveonline.net

Europa League la TV 20 septembrie 2012

Sase partide din prima etapa a grupelor din Europa League pot fi vizionate live la TV joi 20 septembrie 2012. De la ora 20:00 pe langa meciul Stelei mai sunt inca trei partide, iar de la ora 22:05 puteti urmari meciurile in care vor evolua echipe italiene.

20:00 Stuttgart vs Steaua DIGI SPORT 1 si DOLCE SPORT 1
20:00 FC Copenhaga vs Molde DIGI SPORT 2
20:00 Young Boys vs Liverpool DIGI SPORT 3
20:00 Fenerbahce vs Marseille DOLCE SPORT 2
22:05 Tottenham vs Lazio DIGI SPORT 3 si DOLCE SPORT 1
22:05 Inter Milan vs Rubin Kazan DIGI SPORT 2 si DOLCE SPORT 2

Stuttgart – Steaua Bucuresti 20.09.2012

Stuttgart – Steaua Bucuresti live video aici - Intalnirea Stuttgart – Steaua conteaza pentru prima etapa a fazei grupelor din Europa League, cele doua formatii facand parte din grupa E.
Stuttgart a trecut in play-off de Dinamo Moscova cu scorul general de 3-1, timp in care Steaua a invins-o cu scorul general de 5-0 pe Ekranas. Ambele formatii vin dupa meciuri fara gol primit. Stuttgart a remizat acasa cu Fortuna Dusseldorf, spre deosebire de Steaua care a invins cu 3-0 la Iasi.
Confruntarea dintre Stuttgart si Steaua Bucuresti este programata sa inceapa joi, 20.09.2012 de la ora 20:00. Site-urile ce transmit live online partida de pe Mercedes Benz Arena dintre Stuttgart si Steaua le gasiti pe pagina www.sportliveonline.net

19.09.2012

Braga vs. CFR Cluj / Live Online 19.09.2012

Post Thumbnail of Braga vs. CFR Cluj / Live Online 19.09.2012
Miercuri 19 septembrie 2012 începând cu ora 21:45 pe site-ul www.sportliveonline.net  puteţi urmări live-video partida pe care Sporting Braga o va disputa pe Estádio AXA (Braga) contra celor de la CFR Cluj , Partida contând pentru Grupa H din Uefa Champions League .

Manchester Utd vs. Galatasaray / Live Online 19.09.2012

Post Thumbnail of Manchester Utd vs. Galatasaray / Live Online 19.09.2012
Miercuri 19 septembrie 2012 începând cu ora 21:45 pe site-ul www.sportliveonline.net puteţi urmări live-video partida pe care Manchester Utd o va disputa pe Old Trafford (Manchester) contra celor de la Galatasaray , Partida contând pentru Grupa H din Uefa Champions League .

Bayern München vs. Valencia / Live Online 19.09.2012


Post Thumbnail of Barcelona vs. Spartak Moskva / Live Online 19.09.2012
Miercuri 19 septembrie 2012 începând cu ora 21:45 pe site-ul nostru puteţi urmări live-video partida pe care Bayern München o va disputa pe Allianz-Arena (München) contra celor de la Valencia , Partida contând pentru Grupa F din Uefa Champions League .

Şahtior Doneţk vs. Nordsjælland / Live Online 19.09.2012

Post Thumbnail of Şahtior Doneţk vs. Nordsjælland / Live Online 19.09.2012
Miercuri 19 septembrie 2012 începând cu ora 21:45 pe site-ul nostru puteţi urmări live-video partida pe care Şahtior Doneţk o va disputa pe Donbass Arena (Donets’k) contra celor de la Nordsjælland , Partida contând pentru Grupa E din Uefa Champions League .

Chelsea vs. Juventus / Live Online 19.09.2012

Post Thumbnail of Chelsea vs. Juventus / Live Online 19.09.2012
Miercuri 19 septembrie 2012 începând cu ora 21:45 pe site-ul nostru www.sportliveonline.net urmări live-video partida pe care Chelsea o va disputa pe Stamford Bridge (London) contra celor de la Juventus , Partida contând pentru Grupa E din Uefa Champions League .

Lille vs. BATE Borisov / Live Online 19.09.2012

Post Thumbnail of Lille vs. BATE Borisov / Live Online 19.09.2012
Miercuri 19 septembrie 2012 începând cu ora 21:45 pe site-ul www.sportliveonline.net  puteţi urmări live-video partida pe care Lille o va disputa pe Grand Stade Lille Métropole (Villeneuve d’Ascq) contra celor de la BATE Borisov , Partida contând pentru Grupa F din Uefa Champions League .

15.09.2012

iarna nu dorm :)

ZUUUUUUUUU.....

S-AU SCUMPIT GAZELE...

De astazi 15 septembire, preţul gazelor naturale va creşte cu 5% pentru consumatorii casnici şi cu 10% pentru cei industriali.
 
 
Jumătatea lunii septembrie aduce prețuri mai mari la gazele antuale atât pentru consumatorii casnici cât și pentru cei industriali.
Preţul gazelor naturale se va majora de la 15 septembrie cu 5% pentru consumatorii casnici şi cu 10% pentru cei industriali. Această majorare are loc deoarece traderii nu şi-au recuperat costurile din anul 2009”, a declarat pentru Agerpres, Niculae Havrileţ, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie.
Potrivit Legii energiei electrice şi a gazelor naturale aprobată în 10 iulie 2012, calendarul de eliminare treptată a preţurilor reglementate pe piaţa energiei electrice pentru clienţii finali a început de la 1 septembrie 2012 pentru clienţii non-casnici şi va începe de la 1 iulie 2013 pentru clienţii casnici.
Termenele finale pentru furnizarea de energie electrică în regim reglementat se realizează până la 31 decembrie 2013 pentru clienţii non-casnici, respectiv până la data de 31 decembrie 2017 pentru clienţii casnici.
Așadar, luna viitoare, factura la gazele anturale va fi mai mare cu până la 5%

Un bărbat a fost ucis de urs în Dâmbovița

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Pietroșița, județul Dâmbovița, a fost ucis sâmbătă de un urs.

Tragedie în localitatea Pietroșița din județul Dâmboviţa. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost sfâşiat de un urs.
Victima avea 71 de ani, era din satul Dealul Frumos, comuna Pietroșiţa.
În momentul în care a fost atacat de urs, bătrânul se afla cu încă trei persoane într-o livadă, la cules de prune. Martorii spun că ursul era extrem de violent și că nu au putut să intervină nicicum pentru a-l slava pe bătrân.
Bărbatul a fost găsit de echipajul SMURD, decedat pe strada care face accesul către zona împădurită din localitatea Dealul Frumos.
Cadavrul a fost dus la IML pentru necropsie și pentru a se stabili cauza exactă a morții.
De asemenea, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții s-a produs moartea bărbatului.

NASA susține că pe Marte a început să ningă

Potrivit specialiştilor de la NASA, zăpadă există și pe palneta Marte, nu doar pe Terra.
Cercetătorii NASA au anunţat că au potrivit ultimelor date transmise de sateliți, pe Marte există fulgi de zăpadă.
Fulgii de zăpadă sunt din dioxid de carbon și nu se topesc nicodată. Aceștia sunt prezenți în special în sudul planetei.
Fugii de zăpadă sunt numiţi „gheaţă uscată” şi se formează la temperatura de -125 de grade Celsius

Liga 4 Dambovita 15.09.2012

In etapa de astazi a ligii a IV a Flacara Moreni a surclasat Avantul Produlesti chiar pe terenul acesteia, morenarii s-au impus cu 10-1. Petrolul Valea Mare pierde primul meci din aceasta stagiune pe terenul unei ale nou promovate. Iata rezultatele inregistrare astazi:
Vointa Persinari - Bradul Moroieni 1-0
Brezoaiele - Valea Mare 2-1
Contesti - Gura Sutii 3-1
Gaesti - Viisoara 2-1
Pucioasa - Doicesti 0-2
Cornesti - Aninoasa 5-1
Petrolul - Finta 4-0
Pietrpsita - Fieni 0-0
Produlesti - F. Moreni 1-10
clsL4et7

Rapid Bucuresti – Gloria Bistrita

Rapid Bucuresti – Gloria Bistrita live video aici - Pe stadionul Giulesti se intalnesc sambata, 15.09.2012 de la ora 21:30, Rapid si Gloria. Dupa 16 jocuri fara infrangere in Liga 1 giulestenii au cedat runda trecuta cu 0-2 pe terenul lui Pandurii Targu Jiu. Acasa Rapid a obtinut sapte puncte din noua posibile in acest sezon. In schimb bistritenii au castigat in runda precedenta primul joc de la revenirea in Liga 1, 1-0 acasa cu CSMS Iasi. Rapid s-a impus in 13 din ultimele 14 intalniri cu Gloria Bistrita jucate pe teren propriu.
Partida Rapid – Gloria poate fi vizionata in direct pe site-ul www.SportLiveOnline.Net