EMAG

EMAG

20.02.2013

A făcut-o şi pe asta..


Oana Zăvoranu s-a dezbrăcat în sânii goi la "Un show păcătos" A făcut-o şi pe asta! Oana Zăvoranu s-a dezbrăcat în sânii goi la "Un show păcătos" | VIDEO INCENDIAR

 Zăvoranu ştie să facă audienţă. Chiar dacă nu se ceartă cu Pepe sau nu este dusă cu salvarea la spita, Oana ştie ce să facă ca să-i ţină aproape pe telespectatori. De această dată, blond a făcut un striptease în toată regula în platoul emisiunii "Un show păcătos".
Invitată aseară în studioul emisiunii "Un show păcătos", Oana Zăvoranu s-a dat în spectacol. La propunerea lui Dan Capatos şi a lui Cătălin Bordea, Zăvo a făcut un număr de striptease incendiar pe melodia "You can leave your hat on", semnată Joe Cocker.

Vedeta şi-a luat rolul în serios, a dansat asemeni unei profesioniste şi la un moment dat şi-a dat bluza jos lăsându-şi sfârcurile la vedere şi impresionând audienţa. Show-ul făcut de Zăvoranca l-a dat gata şi pe Dan Capatos care la un moment dat şi-a pus mâinile în cap, uimit de ceea ce vedea.

Oana Zăvoranu va împlini în luna iunie 40 de ani şi s-a făcut cunoscută după ce a jucat în mai multe telenovele ca "Numai iubirea" sau "Păcatele Evei".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu