EMAG

EMAG

18.02.2013

Criminalul şi-a recunoscut fapta


Tânărul (criminalul)  acuzat că l-a înjunghiat mortal în gât pe elevul de clasa a IX-a de la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor susţinând că totul s-a petrecut inopinat şi i-a îndrumat pe poliţişti la locul unde a aruncat cuţitul, respectiv în râul Ialomiţa
Tânărul acuzat că l-a înjunghiat mortal pe elevul din Târgovişte şi-a recunoscut fapta
Tânărul acuzat că l-a înjunghiat mortal pe elevul din Târgovişte şi-a recunoscut fapta
După ce a fost audiat de către anchetatori la Poliţia Municipală Târgovişte, tânărul suspect de uciderea elevului a declarat că incidentul s-a petrecut inopinat, după ce cei doi s-au ciocnit unul de celălalt, adăugând că nu-l cunoştea pe elev, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit procurorilor, tânărul şi-a recunoscut fapta şi a fost dus apoi de către anchetatori la podul de peste râul Ialomiţa, care face legătura între municipiu şi localitatea de domiciliu a agresorului - Răzvad, indicând procurorului de caz locul unde susţine că a aruncat cuţitul după comiterea crimei.
"Tânărul susţine că a fost un conflict în stradă între el şi victimă. Are o motivaţie stupidă, că a avut o dispută cu acesta, după care i-a aplicat o lovitură cu un cuţit. Nu pot să vă confirm declaraţia lui că a aruncat cuţitul în apă. Se verifică", a declarat procurorul de caz Dorel Stănescu, de la Secţia penală a Parchetului de pe lângă Tribunalului Dâmboviţa.
Primele date arată că cei doi s-au ciocnit involuntar unul de celălalt, între ei având loc ulterior un conflict spontan. Victima l-ar fi scuipat apoi pe agresor, iar acesta a scos din geacă cuţitul cu care l-a înjunghiat în gât pe adolescentul de 15 ani.
Anchetatorii au găsit urme de sânge pe ambele trotuare ale străzii unde a avut loc incidentul şi confirmă că agresorul nu suferă de probleme psihice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu