EMAG

EMAG

20.02.2013

Ipoteză-şoc în cazul elevului ucis


Ipoteză-şoc în cazul elevului ucis la Târgovişte. Familia băiatului susţine că autorul moral al crimei ar fi chiar un coleg de clasă al victimei, iar totul ar fi fost din dragoste pentru o fată.
Foto Antena3
Foto Antena3
“Zice că şi pe Facebook, pe internet, se ameninţau pentru o fată. Şi l-ar fi ameninţat. Mi-a spus copilul duminică”, povesteşte bunicul victimei.
Criminalul nu recunoaşte această variantă. Agresorul a fost suspus astăzi unui examen medico-legal, după ce a susţinut că a acţionat în legitimă apărare. Cu toate acestea, judecătorii l-au arestat preventiv.
Agresorul a fost sarcastic faţă de jurnalişti, iar în faţa anchetatorilor a pozat în victimă. Poliţiştilor le-a spus că totul a fost din cauza unui conflict pueril iscat pe stradă.
Crimnalul a povestit că a aruncat cuţitul în râul Ialomiţa, iar anchetatorii au fost acolo pentru efectuarea unei reconstituiri. În tot acest timp, el ducea de nas pe toată lumea. Arma crimei a fost găsită chiar în casa lui, în localitatea Răzvad.
Ucigaşul este însă un cunoscut al poliţiştilor. Anul trecut a avut dosar penal pentru furt şi conducere fără permis, dar instanţa l-a eliberat. Era un individ periculos, spun vecinii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu