EMAG

EMAG

10.02.2013

Krim - Oltchim Live Online 10.02.2013


Vâlcencele luptă astăzi, în Slovenia, pentru a-şi păstra şansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor
Echipa feminină de handbal Oltchim Râmnicu-Vâlcea joacă în această seară (ora 20.30, Digi Sport 1), în deplasare, cu formaţia slovenă Krim Mercator, în etapa a 2-a din Grupa 2 Principală a Ligii Campionilor. Vâlcencele au debutat cu stângul în aceată fază a competiţiei, pierzând, 22-23, partida de pe teren propriu cu Ferencvaros, iar un nou eşec la Ljubljana le-ar complica serios situaţia. În semifinale, se califică primele două formaţii clasate la finalul meciurilor din grupă.
Nu demisionez nici dacă pierdem”
Atmosfera nu este un prea bună în lotul grupării din Zăvoi. Jucătoarele se plâng că sunt neplătite de aproape două luni. Mai mult, surse din interiorul clubului afirmă că echipa este ruptă în două, româncele bănuind că, spre deosebire de ele, handbalistele străine sunt cu salariile achitate la zi.
„Nu va fi uşor, dar cred că am corectat multe din greşeli şi ne vom prezenta altfel la meciul cu Krim. Nu banii sunt cei mai importanţi. Nu demisionez nici dacă pierdem în Slovenia! În opinia mea, avem şanse reale de a ne îndeplini obiectivul chiar şi dacă vom pierde acest meci”, a spus danezul Jakob Vestergaard, antrenorul formaţiei Oltchim.

L I VE PE : www.canaletvonline.blogspot.ro 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu