EMAG

EMAG

21.02.2013

Lovitură DE TEATRU pentru Lucian Bute

Lucian Bute era sigur de un meci cu Jean Pascal, pe 25 mai, la Montreal, dar se pare că, până la urmă, ar putea boxa in România cu un alt adversar.


Lucian Bute

Lucian Bute este obligat să amâne întâlnirea cu Jean Pascal, cel mai probabil pentru toamnă, deoarece pugilistul canadian de origine haitiană nu a putut anula partida cu Chad Dowson, pentru titlul mondial al categoriei semigrea, versiunea WBC, fixat chiar pe 25 mai.
In aceste conditii, meciul Bute-Pascal s-ar putea disputa in toamna, romanul urmand a intalni un alt adversar la sfarsitul lunii mai. Conform antrenorului Stephan Larouche, Bute are trei optiuni in cazul in care meciul cu Pascal va fi amanat, printre acestea numarandu-se si o gala in Romania.

"Noi vrem ca Lucian sa intalneasca un dreptaci. Cele trei optiuni ar fi ca Bute sa se lupte in cadrul unei gale de top in Statele Unite, sa lupte in cadrul galei canadiene in care cap de afis va fi meciul Pascal-Dawson sau sa boxeze in Romania", a declarat Larouche, citat de ziare.com.
Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, doreste sa organizeze o noua "Gala Bute" in Bucuresti, de aceasta data pe Arena Nationala, cu peste 50.000 de oameni in tribune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu