EMAG

EMAG

19.02.2013

Tupeu incredibil din partea criminalului


irinel Constantin Vlad a depus plângere la poliție pe motiv că a suferit răni în timpul altercației cu elevul Ștefan Alexandru, pe care l-a înjunghiat mortal în gât, luni la Târgoviște.
irinel vladTupeu incredibil din partea criminalului de 18 ani care ieri i-a luat viața elevului de 15 ani de la Colegiul Economic din Târgoviște.
Dacă inițial a recunoscut fapta și a spus anchetatorilor că nu îl cunoștea pe Ștefan Alexandru, azi, criminalul se dă victimă solicitând examinare medico-legală pe motiv că el a fost cel agresat și că nu a făcut decât să se apere.
Tatăl lui Irinel Vlad spune că fiul său a intrat într-un anturaj dubios, consumă droguri și că din această cauză a renunțat la școală.
Consătenii lui din localitatea Răzvand spun că acesta nu este la prima tentativă de a tăia gâtul unei persoane. În urmă cu ceva vreme, Irinel Vlad era cât pe ce să-i taie gâtul unui consătean, într-un bar din localitate.
Vecinii adolescentului acuzat de crimă susțin că acesta umbla tot timpul cu cuțitul la el și amenința pe toată lumea.
În prezent, Irinel Vlad este reținut pentru 24 de ore și dus la Tribunalul Dâmbovița unde judecătorul va stabili dacă va emite mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
El este acuzat de crimă cu premeditare, întrucât luni l-a înjunghiat mortal în gât, pe elevul Ștefan Alexandru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu