EMAG

EMAG

19.02.2013

Video:În amintirea lui „mister” Ştefan Andrei Alexandru



Ştefan Alexandru 

Ştefan Andrei Alexandru, tânărul de 15 de ani care a fost ucis cu sânge rece, luni, în Târgovişte, foarte aproape de Liceul Economic, în care învăţa, va rămâne în amintirea colegilor de clasă şi a profesorilor. Imediat după nefericiul eveniment, cei apropiaţi i-au dedicat lui Ştefan un viodeclip emoţionant.

Cu toţii îl ştiu pe ca pe un copil bun, un adolescent care nu era certăreţ, un elev preocupat să înveţe. Nimeni nu-şi explică cum a fost posibil să se întâmple nenorocirea, iar Alexandru să-şi piardă viaţa. Pagica de Facebook a tânărului a fost împânzită de mesaje pline de tristeţe.
ncî nu-mi vine să cred că ieri vorbeam cu tine şi azi...azi tot facebook'ul este plin de poze şi filmuleţe cu tine în care toţi îşi spun parerile de rău pentru faptul că am mai pierdut un copil crud, sincer, zâmbitor...Un suflet care avea toată viaţa înainte...Pff...sunt confuză...Nu vreau să cred că ceea ce s-a întâmplat este real...Chiar ne vei lipsi...", spune o colegă de-a sa.
Elevii cer locuitorilor municipiului Târgovişte să li se alăture, marţi, 19 februarie, de la ora 10:00, pe Platoul Prefecturii, să arate că le pasă de ceea ce se întâmplă în oraş, că iau atitudine. Profesorii au postat deja un anunţ pe Facebook, ce îndeamnă la cumpătate şi raţiune! „Inţeleg foarte bine durerea voastră, care este deopotrivă şi a noastră. Ce vreau să vă spun însa este faptul că orice protest împotriva violenţei nu se poate face iraţional, sub impulsul unor emoţii foarte puternice cum sunt cele ce ne animă acum. Suntem o ţara liberă, putem protesta împotriva violenţei, dar trebuie să facem lucrul îsta în mod legal, organizat, cu aprobarea primăriei, care-şi asigură paza şi securitatea participanţilor la o asemenea manifestaţie. Prin urmare, rugămintea mea este să vă temperaţi emoţiile şi să nu daţi frâu unor emoţii care pot genera, de fapt, mai multă violenţă. Orice protest spontan se află sub riscul unor violenţe pe care nu le poate stăpâni nimeni şi, dacă îl respectaţi într-adevar pe colegul vostru, care şi-a pierdut viaţa în condiţii tragice, nu veţi da frâu liber acestor emoţii! Fiţi raţionali!!!!! Orice manifestare trebuie să se facă cu girul legii şi cu protecţia celor care au ca sarcină lucrul asta. Dumnezeu să ne ajute!”, sună anunţul profesorilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu