Impactul a fost violent. Autoturismul Tico a fost proictat aproape de trotuar, însă, din fericire, cei trei pasageri au scăpat cu viaţă, doar cu zgârieturi minore. 
 
„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism Dacia 1310, în vârstă de 25 de ani, din Gura Foii, nu a respectat  semnificaţia indicatorului STOP, în timp se deplasa pe strada Stelea din Târgovişte, a intrat în  coliziune cu un Tico ce se deplasa pe Calea Domnească, condusă, de un şofer de 22 de ani din Priboiu. Din accident a rezultat rănirea uşoară a două tinere în vârstă de 22 de ani, care nu a necesitat îngrijiri medicale. În acest moment, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agentul Raluca Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
 
În ultima perioadă, două accidente grave au avut loc la mică distanţă unul de altul, tot pe Calea Domneacă. Un şofer a intrat cu maşina într-un bloc, iar un altul s-a oprit direct într-un stâlp.