EMAG

EMAG

17.07.2013

Cum să scapi instant de OBOSEALĂ cu sucuri de fructe

Cum să scapi instant de OBOSEALĂ cu sucuri de fructe

Nu numai ca beneficiezi de o cantitate impresionanta de antioxidanti naturali, insa ii oferi si organismului energia de care are nevoie fara sa il imbolnavesti. Vezi care sunt 6 sucuri de fructe care te scapa instant de oboseala!

1. Suc de struguri

Sucul de struguri face foarte bine sistemului imunitar. El contine flavonoide si antioxidanti care au proprietati antialergice, antiinflamatorii, antivirale si antitumorale. Specialistii recomanda sa bei zilnic un pahar de suc natural de struguri de maxim 250 de ml. Nu te vei mai simti obosita, iar sangele va fi mai bine oxigenat.


2. Suc de capsuni cu morcovi

Nu te limita numai la beneficiile oferite de un singur fruct si incearca sa combini mai multe fructe si legume pentru a obtine maximum de beneficii. Un suc energizant foarte bun este cel de capsuni in combinatie cu morcovi. Ai nevoie de doua cesti de capsuni proaspete, doua cesti de morcovi tocati marunt si o portocala decojita. Da-le prin blender si adauga-le gheata!


Ce boli grave pot ascunde starile de oboseala

3. Suc de mere cu morcovi

Nu ridica din spranceana! Morcovii si merele sunt una dintre cele mai sanatoase combinatii de fructe si legume, iar o astfel de bautura te va mentine fresh pe durata intregii zile. Organismul tau va beneficia de o multime de vitamine si proteine. Ai nevoie de un mar, doi morcovi, un broccoli si doua fire de patrunjel. Adauga-le pe toate in blender si bucura-te de efectele sale!

4. Suc de capsuni si zmeura

Zmeura si capsunile sunt fructe de padure bogate in antocianine, un puternic antioxidant care lupta cu radicalii liberi ce vor sa distruga celulele sanatoase. Combinatia aceasta de fructe te va ajuta sa-ti imbunatatesti circulatia sangelui, sa reduci inflamatia vaselor de sange si sa obtii articulatii mai mobile. Ai nevoie de 250 de g de capsuni si zmeura, putin zahar pudra, 200 de ml de apa si un blender. La final, adauga gheata zdrobita pentru a fi si mai gustos!

Slabeste pe canicula! Cum sa tii corect dieta cu pepene rosu

5. Suc de pepene rosu

Pepenele rosu este o bogata sursa de apa si electroliti care iti vor ajuta organismul sa se incarce cu energie pentru o noua zi. Totodata, pepenele rosu este deosebit de bogat in nutrienti care lupta contra oboselii cum sunt potasiul, fierul, vitamina C sau licopenul. Cumpara un pepene rosu si extrage un kilogram din miezul sau, adauga cinci linguri de miere si cateva cuburi de gheata. Baga-le la blender si obtine un cocktail minunat din suc natural de pepene rosu.

6. Fresh din portocale si grapefruit

Grapefruitul si portocala sunt citrice bogate in vitamina C, antioxidantul minune care iti imunizeaza organismul si tine bolile la distanta. In plus, aceste fructe te ajuta si in combaterea momentelor de oboseala, cand simti ca nu mai poti.

Ai nevoie de doua portocale decojite si curatate, un grapefruit la fel, decojit si curatat, precum si de jumatate de lamaie decojita. Amesteca-le si adauga gheata, dupa gust!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu