EMAG

EMAG

14.07.2013

Loto 6/.49 14.07.2013


A ghicit numerele la loto de 7 ori si dezvaluie patru reguli de aur ale jocului 300x161 LOTO. Surpriza la Loto 6 din 49. Cine a castigat deja premiul gigant de 62 de milioane de euro


varianta noastra - 12.3,11,9,21,45

varianta dvs o puteti posta aici 


LOTO, Loto 6 din 49 În speranţa îmbogăţirii peste noapte, românii au cumpărat bilete la Loto 6/49, din noiembrie 2012 (de când s-a înregistrat ultimul premiu la LOTO 6 din 49) şi până în prezent, în valoare de aproximativ 280 milioane de lei – 62 de milioane de euro. Ministerul Finanţelor, cel care patronează Loteria, cere instituţiei, an de an, să primească mai mulţi bani.


Au trecut opt luni de când nu s-a mai câştigat marele premiu la cel mai popular joc al Loteriei „Loto 6/49”, ultima tragere câştigătoare fiind pe 15 noiembrie 2012. Aproximativ 19 milioane de euro au fost încasate de Loteria Naţională pentru biletele jucate la Loto 6/49 în lunile iunie şi iulie 2013.
În prezent, la Loto 6/49, categoria I, se înregistrează un report record în valoare de aproximativ 48,6 milioane lei – aproximativ 11 milioane euro, potrivit site-ului Loteriei Naţionale. În primele şase luni ale acestui an la Loto 6/49 s-au înregistrat 238.396 de câştiguri, în valoare totală de peste 16,7 milioane lei – peste 3,7 milioane euro.
În Regulamentul Loteriei Române se precizează că scopul său, „este atragerea unei părţi din disponibilităţile băneşti ale populaţiei, pe baza liberului consimţământ, în vederea creării fondurilor necesare finanţării unor obiective de interes public şi atribuirii de câştiguri participanţilor la jocurile pe care le organizează”.
LOTO, Loto 6 din 49 Pe baza „liberului consimţământ al românilor”, s-au jucat peste 55 de milioane de variante simple la Loto 6/49 din noiembrie 2012 şi până în prezent. Extragerile au avut loc în fiecare zi de joi şi duminică, existând şi două extrageri speciale cu ocazia Anului Nou şi Paşte, când au fost extrageri duble. Preţul unei variante simple a costat între 4 lei – 2012, 4,8 lei – 2013, 8 lei – Anul Nou, 10 lei – Paşte, 5,6 lei – extragerea din 3 martie.
LOTO, Loto 6 din 49 Premiul cel mare pus în joc la categoria I a Loto 6/49, care a atins cote istorice, i-a făcut pe români să joace şi mai mult. Numai în ultima lună, potrivit datelor prezente pe site-ul Loteriei Naţionale, s-au jucat peste 17 milioane de variante. Dacă înmulţim numărul variantelor cu 4,8 lei, se va putea constata că în luna iunie şi începutul lunii iulie, jucători au lăsat la agenţiile Loto peste 80 de milioane de lei, reprezentând aproximativ 19 milioane de euro. La ultima extragere la Loto 6/49, Loteria a încasat din biletele jucate 5.263.147 lei. Extragerile din 7 iulie şi 30 iunie au fost cele mai profitabile pentru Loteria Naţională, existând la fiecare extragere peste două milioane de variante simple plătite de jucători. Ţinând cont că preţul unei variante a fost tot de 4,8 lei, la cele două extrageri Loteria Naţională a încasat aproximativ 20,8 milioane de lei.
LOTO, Loto 6 din 49 Pe lângă fondurile obţinute din vânzarea biletelor, statul percepe şi impozit pentru câştiguri. Site-ul Loteriei Naţionale informează: „conform OUG 58/26.06.2010, începând cu data de 01.07.2010 veniturile din jocurile de noroc se impun prin reţinerea la sursă, cu o cota de 25% aplicată asupra venitului net. Venitul net se calculează la nivelul câştigurilor realizate într-o zi de la acelaşi organizator sau plătitor. Venitul net reprezintă diferenţa dintre câştigul obţinut şi suma neimpozabilă de 600 de lei. Impozitul se va calcula şi reţine la sursă la momentul plăţii câştigului”.
Gândul vă prezintă istoricul câştigurilor la Loto 6/49 din ultimii ani.
LOTO, Loto 6 din 49 Unde se duc banii de la Loterie?
Liliana Mincă, cea care a condus compania naţională Loteria Română în perioada 2006 – 2009, a declarat pentru gândul că minim 40% din încasările de la extrageri trebuie să meargă către fondul de câştiguri.
“Restul banilor merg în conturile Loteriei Române, iar aceste sume sunt purtătoare de dobândă. Din aceste sume sunt plătite salariile angajaţilor de la Loterie, cheltuielile curente şi cu dezvoltarea jocurilor. La încheierea exerciţiului financiar al fiecărui an de activitate banii ar trebui să meargă către finanţarea obiectivelor de interes public naţional. La Loterie există un acţionar unic, statul român, prin intermediul Ministerului Finanţelor. La încheierea exerciţiului financiar, tot profitul, care poate fi mai mic sau mai mare, în funcţie de managamentul companiei, se duce la Trezorerie, la Ministerul de Finanţe. După ce banii pleacă către Trezorerie, Loteria Naţională nu mai urmăreşte ce s-a întâmplat cu ei. Nu avem niciun drept să controlăm cum au fost cheltuiţi aceşti bani, Ministerul de Finanţe nu informează ce s-a întâmplat cu aceste sume”, a spus Mincă.
Potrivit acesteia, banii pot fi direcţionaţi către finanţarea locuinţelor tinerilor – programul ANL, cinematografie sau sport.
„În momentul acesta, mi-am propus să vin cu un proiect de lege pentru ca banii viraţi de Loterie către stat să meargă către persoanele cu dizabilităţi, sistemul de sănătate, învăţământ”, a declarat Mincă.
LOTO, Loto 6 din 49 Se joacă din ce în ce mai puţin. „Loteria nu a fost creată să dea câştigători pe bandă rulantă”
Liliana Mincă afirmă că în timpul mandatului său s-a dat cel mai mare premiul din istoria Loteriei, dar că exista un interes mai mare pentru jocul Loto 6/49.
„Ministerul Finanţelor cere an de an realizări din ce în ce mai mari. Este adevărat că la Loterie se joacă din ce în ce mai puţin. Când am dat cel mai mare premiu din istoria Loteriei s-au jucat peste 33 de milioane de variante. Compania este decredibilizată, nimeni nu a luat apărarea Companiei, Ministerul de Finanţe nu a luat vreo măsură, CNA trebuia să ia măsuri”, spune parlamentarul PP-DD.
La ultima extragere Loto 6/49 numărul variantelor jucate a fost cu puţin peste un milion, iar maximul acestui an îl reprezintă 2,2 milioane de variante jucate la o extragere.
„Eu îi îndemn pe toţi să joace o variantă simplă, să nu devină dependenţi de jocurile de noroc, pentru că principala regulă pentru a câştiga este să joace. Trebuie să se gândească că nu fac altceva decât să contribuie la finanţarea obiectivelor de interes public naţional. Loteria nu a fost înfiinţată să scoată câştigători pe bandă rulantă”, este îndemnul fostei şefe de la Loteria Române pentru români.
LOTO, Loto 6 din 49 Cum se trasformă 10 bani într-un milion de euro
Datele prezentate de Gândul sunt pentru perioada 20 noiembrie 2012 – 11 iulie 2013, cursul valutar a fost calculat la 4,5 lei pentru un euro, iar informaţiile sunt cele prezente pe site-ul Loteriei Naţionale. Precizăm că preţul unui bilet la ghişeu este de 4,9 lei şi nu 4,8 lei cum este prezentat pe site, adăugându-se o taxă pentru hârtia folosită. Diferenţa la încasări, prin adăugarea celor 10 bani, este, doar pentru primele şase luni ale acestui an, de aproape un milion de euro.
NUMERE loto – LOTO, Loto 6 din 49 – care crezi ca vot fi numerele câştigătoare la extragerea de duminică?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu