EMAG

EMAG

14.07.2013

Meciurile zilei în Rusia:

Rămasă fără câțiva jucători de bază, în frunte cu vîrful Kokorin şi confruntată cu accidentarea lui Kurany, Dinamo Moscova nu va avea viaţă uşoară în duelul cu Volga de acasă, contînd pentru prima etapă a stagiunii din Rusia. Va reuşi totuşi să se impună formaţia pregătită de Dan Petrescu? Adversara moscoviţilor a fost 12-a clasată, din 16 echipe, la finele campionatului trecut.

Tot astăzi se joacă Anzhi - Lokomotiv Moscova. A treia în sezonul anterior, trupa din Makhachkala este decisă ca în acest sezon să-şi adjudece titlul. Pentru aceasta, formaţia şi-a consolidat lotul cu 3 transferuri importante. În schimbul a 45 de milioane de euro, au ajuns sub timona lui Guss Hiddink, vîrful Kokorin (Din.Moscova), mijlocaşul Denisov (Zenit) şi fundaşul Samba (QPR).
Cu Dorinel Munteanu pe bancă şi Bucur, Kabore, Balde şi Djibril Cissé în lot, Kuban Krasnodar ţinteşte primele 3 puncte ale stagiunii, acasă, în duelul cu puternica Rubin Kazan. În ediţia anterioară de campionat, Kuban a ieşit destul de şifonată din dubla cu cazacii, sfertfinalista Europa League reuşind să-şi adjudece 4 din cele 6 puncte puse la bătaie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu