EMAG

EMAG

25.07.2013

Pandurii vs Levadia Tallin live online 25.07.2013

Pandurii Târgu Jiu primeşte vizita estonienilor de la Levadia Tallin , în manşa retur din turul II preliminar al UEFA Europa League , după ce în manşa tur cele două formaţii au remizat alb în capitala Estoniei .
Gorjenii antrenati de matematicianul Cristi Pustai au dominat clar partida de la Tallinn si cu siguranta meritau sa transeze calificarea inca de la acel meci, insa acest lucru nu s-a intamplat din cauza inexectitatii de care cei de la Pandurii au dat dovada cand s-au aflat in fata portii adverse. Acum situatia sta total diferit, Pandurii evoluand pe teren propriu, acolo unde este o trupa destul de solida, iar acest lucru s-a vazut si in ultima partida de campionat cand au invins fara mari emotii pe FC Brasov cu scorul de 3-1, iar noile achizitii, Eric de Oliveira si Nicandro Breeveld par sa se fi integrat perfect la Pandurii.
Meciul se va juca cu casa inchisa, toate cele aproximativ 8.000 de bilete disponibile fiind deja vandute, iar atmosfera va fi una destul de buna, si cred ca Pandurii se va impune la scor in fata unui adversar modest pe care l-a dominat copios in partida tur.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu