EMAG

EMAG

24.08.2013

Astra vs Petrolul 25.08.2013 Live Online

Astra Giurgiu vs Petrolul Ploiesti
Pronostic 3-3
Dupa dezastrul din meciurile europene, Astra si Petrolul revin in competitia interna si se confrunta intr-un mecidirect care se anunta din nou a fi unul tensionat. Meciul are loc  la Giurgiu dupa ce Astra s-a mutat de o perioada buna de timp din Ploiesti datorita rivalitatii mari si inferioritatii acesteia in municipiul prahovean fata de suporterii lupilor galbeni.
Astra inca se mentine in top, defapt este singura echipa cu 4 victorii din tot atatea meciuri insa vine dupa un meci pierdut cu 2-0 la Maccabi Haifa, in play off-ul Europa League. Astfel, dupa evolutii excelente meci de meci, Astra aproape socheaza printr-un joc extrem de slab si in care au avut noroc ca au scapat doar cu 2 goluri primite, tinand cont ca Maccabi a beneficiat si de un penalty. Incepand cu meciul de pe teren propriu contra Omoniei, Astra a primit gol in fiecare partida exceptand deplasarea de la Viitorul Constanta. Mai exact, 11 goluri in 9 meciuri iar norocul lor a fost ca ofensiva si-a facut treaba in mod excesiv de bine.
Petrolul probabil inca are cosmaruri cu cele 5 goluri primite in Tara Galilor insa trebuie sa faca abstractie de acel meci pentru ca urmeaza aceasta disputa care le poate spala pacatele fata de suporteri. In campionat sunt inca neinvinsi  iar Cosmin Contra cu siguranta isi doreste ca acest lucru sa ramana neschimbat. Petrolul a marcat in fiecare meci din deplasare din acest sezon, pana si la Swansea unde pana in minutul 81 nu avea nici un sut expediat pe spatiul portii. A venit apoi o executie de senzatie a lui Grozav care a mai indulcit putin acea infrangere amara. 
Va fi cu siguranta un meci aprins, miza este importanta dar nu pe masura aceleia din Europa unde Astra, spre deosebire de Petrolul, inca mai are ceva sperante intr-o rasturnare de situatie. Asa ca este posibil ca Astra sa joace mai mult cu gandul la meciul de Joi, pentru care s-ar putea sa-si odihneasca si cativa dintre titulari, nestiindu-se insa acest lucru in mod cert inca. In ofensiva Petrolului a fost seceta in meciul cu Swansea, asa ca Hamza si restul probabil simt dorul unor suturi spre poarta. Tinand cont de toate cele mentionate, tind sa cred ca Petrolul va incerca si va reusi sa marcheze in aceasta partida in care cotele o dau totusi favorita pe Astra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu