EMAG

EMAG

18.09.2013

Barcelona vs AJAX 18.09.2013 live online

FC Barcelona - Ajax Amsterdam
Derby-ul etapei intai din Grupa H se va da intre Barcelona si Ajax, miercuri seara de la ora obisnuita, 21:45. Cotele sunt surprinzator de mult inclinate in favoarea Barcelonei, in conditiile in care aceasta nu ne-a incantat cu victorii categorice in ultima perioada. Mai exact, catalanii au o cota de doar 1.14 pentru victorie in oferta agentiei de pariuri online, bet365.
LIVE 
Messi, Neymar si colegii lor se afla in fruntea clasamentului din La Liga, cu maxim de puncte, si traverseaza o perioada destul de buna, cu trei succese si doua remize in precedentele cinci partide. Remizele au avut loc in Super Cupa Spaniei, castigata de altfel in fata lui Atletico.
De cealalta parte a baricadei Ajax pare sa resimta mai mult decat s-ar fi asteptat plecarea lui Christian Eriksen in primul rand, avand in evdere ca a inceput destul de greu noua stagiune. Lancierii vin dupa o victorie cu emotii etapa trecuta in campionat, scor 2-1 in fata liderului de la acea ora, Zwolle. Bet365 ofera o cota imensa pentru 2 solist, si anume 19.00, cea mai buna de pe piata in momentul acesta.
Ajax nu traverseaza o perioada de senzatie, dupa cum am spus, avand doua victorii, doua remize si o infrangere in precedentele cinci partide oficiale, insa interesant este ca a marcat de fiecare data, avand o medie de doua reusite pe meci.
Rezultat probabil :
Ne asteptam la un meci mai strans decat o arata cotele, 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu