EMAG

EMAG

01.09.2013

Valencia vs Barcelona Live 1.09.2013

Cel mai interesant duel al etapei a treia din La Liga va avea loc astazi de la ora 22:00 pe Mestalla, acolo unde Valencia va da piept cu Messi, Neymar&co.
Valencia debutase cu dreptul in acest sezon dupa ce a invins-o acasa cu 1:0 pe Malaga. In etapa trecuta insa nu a rezistat pe terenul celeilalte echipe catalane, cedand cu 1:3 la Espanyol, dupa ce la capatul primei jumatati de ora de joc avea avantaj pe tabela.
Jocul Barcelonei nu mai este cel cu care eram obisnuiti in ultimii ani. Daca in prima runda a sezonului catalanii au facut scor cu Levante (7:0) urmatoarele trei jocuri oficiale disputate de formatia blau-grana au fost sarace in reusita. In La Liga Barca a castigat in runda secunda la Malaga (1:0). Joi catalanii au castigat primul trofeu cu ”Tata” Martino pe banca, cucerind Supercupa Spaniei in fata lui Atletico Madrid gratie golului marcat in deplasare in prima mansa. In partida din urma cu trei zile Barca si Atletico s-au anulat reciproc, partida incheindu-se fara goluri.
Daca la Valencia nu sunt probleme de efectiv din tabara catalana lipsesc Affelay, Cuenca si Puyol, toti trei fiind accidentati.
In campionatul trecut Barcelona a castigat jocul tur cu 1:0, dar in retur a trebuit sa se multumeasca cu o remiza pe Mestalla. De altfel ultimele trei intalniri directe care a aut pe Valencia in postura de gazda s-au incheiat toate la egalitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu