EMAG

EMAG

21.10.2013

AC Milan – FC Barcelona 22.10.2013

AC Milan vs FC Barcelona
Cotata cu 6.50 in oferta agentiei de pariuri online, bet365, AC Milan o va gazdui marti seara de la ora 21:45 pe FC Barcelona in derby-ul serii din Uefa Champions League. Este pentru a saptea oara cand se intalnesc cele doua formatii in ultimele trei sezoane ale Ligii. AC Milan a castigat ultima intalnire cu Barcelona de pe teren propriu, scor 2-0 la inceputul acestui an.
In campania curenta, AC Milan a bifat un egal (1-1 cu Ajax) si o victorie (2-0 cu Celtic), iar pana acum cu patru puncte si un golaverage de 3-1 formatia de pe San Siro se afla pe pozitia a doua in grupa, pozitie cu care s-ar multumi cu siguranta la final.
Barcelona de cealalta parte are fara dubii lotul mai valoros si mai bun la ora actuala, insa daca Milanul va repeta evolutia din Februarie nu ii va fi usor formatiei spaniole. Messi si ai lui au remizat in weekend pe terenul Osasunei, scor 0-0 in mod total surprinzator, avand in vedere ca Osasuna era o formatie de la retrogradare, iar Barca avea numai victorii in campionat.
Sase puncte din tot atatea posibile au strans oaspetii pana acum in Grupa H din Champions League si plus de asta se lauda si cu un golaverage impresionant de 5-0, fiind printre putinele echipe fara gol primit in aceasta campanie.

MECIUL ESTE LIVE AICI = LINK1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu