EMAG

EMAG

21.10.2013

Arsenal vs Dortmund 22.10.2013

Arsenal vs Borussia Dortmund
Partida dintre Arsenal si Dortmund de marti, ora 21:45, pare sa fie una dintre cele mai interesante ale zilei in Uefa Champions League si totodata se anunta extrem de spectaculoasa. Arsenal are usor prima sansa la pariuri, cu o cota de 2.30 la ora actuala pentru victorie. Trebuie precizat si faptul ca tunarii au parte de un inceput impresionant de sezon.
In Anglia se afla pe prima pozitie a clasamentului de ceva timp, pe cand in Champions League a luat deja un avans considerabil in Grupa F. Dupa doua etape tunarii au sase puncte si un golaverage de 4-1, cu trei puncte peste Dortmund si Napoli.
Pe de alta parte Borussia Dortmund vine la acest meci dupa succesul obtinut la limita in campionat, scor 1-0 pe teren propriu. Finalista Uefa Champions League din sezonul precedent este vazuta oarecum cu sansa a doua la pariuri, insa cu siguranta nu va ceda usor, mai ales ca orice pas gresit ar putea sa o coste scump in lupta pentru primele doua pozitii in grupa.
Cu trei puncte adunate dupa primele doua partide in Grupa F, dar si cu un golaverage de 4-2, Dortmund se afla la egalitate cu Napoli, insa ocupa locul secund datorita golaverage-ului mai bun.

MECIUL ESTE LIVE AICI   - LINK 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu