EMAG

EMAG

27.10.2013

FC.Brasov vs Steaua 27.10.2013 Live Online

brasov - steaua
Pe stadionul Tineretului FC Brasov o va gazdui pe Steaua in al doilea joc programat duminica in Liga 1. Intalnirea transmisa in direct de DigiSport 1 va incepe la ora 21:30.
FC Brasov se afla pe 14 in prezent la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc retrogradabil, Viitorul, ambele avand cate zece puncte. Brasovenii au pierdut la Chiajna luni, puncte care se pot dovedi importante la final, Concordia fiind o contracandidata la evitarea retrogradarii. In ultimele cinci runde are un singur succes, 4:0 cu Viitorul in precedentul joc disputat acasa. Acela a fost primul joc in care brasovenii nu au primit gol acasa. In schimb au marcat in fiecare joc intern.
Dupa egalul cu Basel din Champions League campioana Romaniei revine duminica in Liga 1. Steaua a fost egalata la puncte de Petrolul, dar campioana en-titre are cu trei meciuri mai putin disputate. Steaua nu a pierdut decat doua puncte sezonul acesta, in egalul de la Medias cu Gaz Metan. In ultimele trei runde elevii lui Reghecampf au obtinut numai victorii la zero. Un singur joc din cele noua jucate de stelisti in Liga 1 a avut parte de mai putin de trei reusite.
Reghecampf va putea trimite in teren echipa tip in acest joc. In schimb omologul sau, Alexandru Pelici, nu se poate baza pe portarul Marinescu, acesta fiind accidentat.
De la revenirea brasovenilor in prima liga, in 2008, Steaua nu a castigat decat o singura data pe stadionul Tineretului. In sezonul trecut ceda aici cu 1:3, dar isi lua revansa in retur cand se impunea fara drept de apel cu 4:0.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu