EMAG

EMAG

06.11.2013

FC.Barcelona vs AC.Milan 6.11.2013

FC Barcelona - AC Milan
Cu siguranta cel mai interesant si cel mai urmarit meci de astazi in Uefa Champions League va fi duelul de pe Camp Nou dintre FC Barcelona si AC Milan, al 8-lea meci intre cele doua echipe in ultimele trei sezoane de Champions League. In tur Barcelona a scos doar o remiza la Milano in fata unei echipe a italienilor intr-o forma slaba si care pare sa nu se regaseasca.
Barcelona domina insa aceasta grupa fara prea mari emotii, iar Messi este asteptat sa iasa din nou la rampa dupa patru partide la rand fara gol marcat. Catalanii ocupa locul intai in Grupa H, cu sapte puncte din noua posibile, dar si cel mai bun golaverage din grupa, si anume 6-1.
De cealalta parte a baricadei, italienii vor avea mai multi absenti importanti la ora jocului, cel mai important fiind fara dubii El Shaarawy. Balotelli si colegii sai vor evolua intr-o formula de 4-3-3 dupa cum se zvoneste, iar Kaka va incepe ca titular, acesta fiind printre cei mai buni oameni ai Milanului in partidele in care a evoluat.
Vis a vis de cifrele echipei in Grupa H din Uefa Champions League, AC Milan este a doua fara nici o infrangere dupa trei jocuri in care a strans cinci puncte si un golaverage de 4-2. Cu siguranta milanezii s-ar multumi cu locul secund si implicit un loc in optimile de finala ale competitiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu