EMAG

EMAG

10.11.2013

HCM Baia Mare Vs Thuringer LIVE 10.11.2013

HCM îşi joacă una dintre ultimele şanse de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Baia Mare - Thuringer este pe Dolce Sport 1, de la 18:00.

Pentru a obţine locul 2 în grupa A a Ligii Campionilor, băimărencele lui Costică Buceschi au nevoie de o minune. Dacă nu o vor reuşi, au şansa locului 3 care duce în Cupa Cupelor. Au însă nevoie de o victorie la cel puţin 8 goluri în meciul cu Thuringer.
Noi ne dorim in primul rand victoria, daca reusim sa o facem la o diferenta cat mai mare ar fi extraordinar, pentru ca la fel cum isi doresc si ele, ne dorim si noi sa avem un parcurs in cupele europene”, a spus antrenorul HCM-ului pentru Dolce Sport.
Sanse sunt sa putem castiga, este un meci foarte greu,suntem acasa si speram sa facem un meci bun”, a completat Luciana Filip pentru Dolce Sport.
HCM are doar două puncte în clasamentul grupei A, la fel ca Thurinhger, dar dezavantajată de golaveraj. Băimărencele au pierdut în tur cu 36 -29, dar Herbert Muller este conştient de presiunea momentului.
E o lupta interesanta intre trei echipe. Era clar ca Gyor va porni de una singura si va castiga totul.  La fel, era de asteptat ca celalate 3 echipee sa-si caute sansa. Vine un meci decisiv, sunt curios ce se va intmapla. Sunt sigur ca atmosfera va fi infernala”, a spus Herbert Muller pentru Dolce Sport.

Meciul este Live AiCi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu