EMAG

EMAG

16.12.2013

Ac Milan vs AS Roma 16.12.2013

AC Milan vs AS Roma
Live pe : Dolce sport 1,DigiSport2
Derby-ul etapei a 16-a din Italia Serie A se va da luni seara de la ora 21:45, atunci cand de altfel se va incheia runda din campionatul Italiei. AC Milan o va gazdui pe AS Roma pe San Siro intr-un meci ce se anunta foarte echilibrat.
AC Milan este una din dezamagirile acestui tur de campionat in Serie A, dovada ca dupa 15 etape scurse a adunat numai 18 puncte si un golaveraj de 23-23, fiind doar pe pozitia a noua in clasament. Milanezii sunt neinvinsi in ultimele patru etape, bifand o victorie si trei rezultate de egalitate. Balotelli si ai lui sunt la 14 puncte in spatele ultimului loc ce duce in Uefa Champions League.
AS Roma in schimb este singura formatie din Italia care nu a cunsocut gustul infrangerii dupa 15 etape. Cu 11 victorii si patru egaluri pana acum, romanii sunt pe doi in clasament, cu 37 de puncte si un golaveraj de 29-5, avand trei puncte in minus fata de Juventus. Chiar daca vor pierde acest joc, oaspetii nu vor pica nici o pozitie in clasament.
Ultimul meci direct intre cele doua formatii a avut loc pe 12 Mai anul acesta si s-a incheiat fara gol, tot la Milano in finalul campionatului trecut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu