EMAG

EMAG

15.12.2013

Aston Villa vs Manchester United 15.12.2013

Aston Villa vs Manchester United

Aston VillaAston Villa si Manchester United vor fi puse fata in fata duminica de la ora 15:30, in primul meci al zilei din Premier League. La pariuri trupa de pe Villa Park porneste cu sansa a doua, desi o va intalni pe United intr-o scadere vizibila de forma. Aston Villa se afla in a doua jumatate a clasamentului, desi a avut cateva evolutii impresionante cu marile echipe ale campionatului.
Benteke si colegii sai sunt pe pozitia a 11-a mai exact, cu un total de 19 puncte in contul lor si cu un golaveraj de 16-18, cel mai bun golaveraj de la locul zece in jos. Villa a pierdut o singura partida in ultimele cinci etape.
Manchester UnitedElevii lui David Moyes pe de alta parte vin la acest meci dupa patru etape fara succes, perioada in care au bifat doua rezultate de egalitate si doua infrangeri, ambele pe teren propriu. Manchester United se afla pe un rusinos loc noua, fiind departe de ceea ce a aratat in ultimii ani, iar sansele la titlu au cam disparut.
Formatia vizitatoare are doar 22 de puncte dupa 15 etape, cu 15 puncte mai putin decat liderul Arsenal si cu opt puncte sub ultimul loc de pe podium. Rooney si ai lui au inregistrat doar trei victorii in ecle sapte deplasari de pana acum.
sop://broker.sopcast.com:3912/144378 ( link sopcast )

LIVE

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu