EMAG

EMAG

26.12.2013

Chelsea VS Swansea 26.12.2013

Chelsea FC vs Swansea City
La prima vedere Chelsea va avea un meci usor in aceasta etapa contra lui Swansea pe Stamford Bridge. Partida va incepe de la ora 17:00 si face parte din cadrul etapei cu numarul 17. Londonezii au prima sansa la toate agentiile, cea mai buna cota de pe piata putand fi gasita in oferta celor de la bet365, si anume 1.33.
Londonezii au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta stransa pentru fotoliul de liderr, iar in anumite conditii pot urca chiar pe primul loc. Momentan Chelsea este pe patru, cu 34 de puncte si un golaveraj de 32-18, avand doar puncte in spatele liderului Liverpool.
Galezii de la Swansea City nu s-au mai ridicat la acelasi nivel ca in stagiunea precedenta, insa de aceasta data au fost nevoiti sa lupte pe mai multe fronturi, participand in Europa League, acolo unde vor evolua in 16-imi. Swansea este intr-o forma slaba, avand o victorie, doua remize si doua esecuri in precedentele cinci etape de campionat.
Oaspetii ocupa doar locul 11 cu 20 de puncte, dar cu un golaveraj oarecum de apreciat, de 23-23, avand cel mai bun golaveraj de la locul zece (inclusiv) in jos. Sapte puncte au avans galezii fata de Crystal Palace, echipa aflata pe primul loc retrogradabil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu