EMAG

EMAG

15.12.2013

Cum sa vezi meciurile din Liga 1 pe telefonul mobil sau tableta


RCS-RDS a lansat o aplicatie online pentru iPhone, iPad si telefoanele si tabletele cu Android, care permite accesul la canalele Digisport, astfel ca veti putea urmari, in direct, pe telefon, toate meciurile din Liga I si celelalte transmisiuni sportive.
Screenshot_2013-12-14-12-10-49Screenshot_2013-12-14-12-11-42Aplicatia poate fi descarcata din Google Play Store - pentru gadgeturile cu Android 4.0 si din App Store - pentru iPhone 4 si iPad 2.
Atentie, insa. Pentru a putea vedea canalele respective, trebuie sa va creati un user si o parola pe portalulhttps://digicare.rcs-rds.ro
Cu noua aplicatie, veti avea acces pe telefon sau tableta la Digi Sport 1, 2 s
3, Digi24 si cele sapte statii locale Digi cat si la TVR 1,Disney Junior, Disney Channel, History, National Geographic si Travel Channel. Probabil in viitor numarul canalelor va fi extins.
Am testat aplicatia si va putem spune ca merge foarte bine. Pe langa transmisiile in direct, puteti vedea programul detaliat al canalelor tv si sa cititi ultimele stiri de pe Digi.
Aplicatia poate fi accesata de pe dispozitive conectate exclusiv la reteaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Asa ca, daca aveti alte retele de internet, nu veti putea avea acces la functiile aplicatiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu