EMAG

EMAG

04.12.2013

Dinamo vs Pandurii live 4.12.2013

Dinamo - Pandurii
In Stefan cel Mare avem parte miercuri de la ora 21:30 de cel mai interesant sfert de finala al Cupei Romaniei, Dinamo urmand sa o gazduiasca pe Pandurii Targu Jiu. Disputa pune fata in fata echipele aflate pe locurile sase, respectiv patru in Liga 1.
Meciul este live pe www.canaletvonline.blogspot.ro
Dinamo a castigat ultimele doua jocuri disputate cu scorul de 1:0. Sambata a reusit sa se impuna pe terenul celor de la Sageata Navodari. A fost a treia partida consecutiva disputata de elevii lui Stoican in care se inscrie exact un gol. Acasa Dinamo a ajuns la patru victorii consecutive. Aici includem si succesul cu 5:0 din turul precedent al Cupei Romaniei, contra Chindiei Targoviste. Pana sa treaca de targovisteni alb-rosii eliminasera in 16-imile de finala o alta echipa din liga a treia, Sanatatea Cluj, 4:0 tot in Stefan cel Mare.
Pandurii nu a reusit sa castige niciunul din ultimele trei partide oficiale disputate, dar in toate a reusit sa marcheze cate un gol. Duminica pe terenul ultimei clasate din Liga 1, Corona Brasov, a trebuit sa se multumeasca doar cu un egal. Pandurii nu a avut nici ea emotii in primele doua tururi din Cupa Romanei. Mai intai a dispus de Farul acasa cu 4:0, dupa care a avut noroc sa dea peste echipa de liga a cincea Ripensia Timisoara, formatie de care a dispus cu 3:0.
Cele doua formatii s-au intalnit si anul trecut in Cupa Romaniei. Atunci disputa a avut loc la Targu Jiu si a fost castigata de catre Dinamo cu 2:1. Acum insa credem ca dinamovistii nu vor mai reusi victoria (in timpul regulamentar), chiar daca sunt favoriti la casele de pariuri, 2.20 – 3.20 – 3.40 fiind cotele pentru rezultatul final. Astfel recomandarea principala este sansa dubla x2 pentru o cota excelenta de 1.70. Echipa lui Cristi Pustai are avantajul moral in fata adversarilor sai dupa ce i-a invins cu 2:1 la Targu Jiu in urma cu mai putin de trei luni. Atunci Eric si compania au revenit in ultimul sfert de ora de joc, dupa ce Dinamo deschisese scorul in prima repriza.
Daca pronosticul de baza este sansa dubla x2 pentru pronosticul suplimentar am ales sa mergem pe numarul de goluri din meci. Atat Pandurii, cat si Dinamo vin dupa trei jocuri in LIga 1 in care nu au marcat si nici nu au primit mai mult de un gol, astfel ca este de incercat aici un under 2.0, pronostic care presupune restituirea mizei daca se vor inscrie exact doua goluri in meci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu