EMAG

EMAG

14.12.2013

FC Barcelona vs Villarreal 14.12.2013

Barcelona
VillarrealDupa cum era de asteptat, Barcelona pleaca cu prima sansa in partida de sambata seara contra nou-promovatei, Villarreal, si totodata revelatia campionatului. Meciul va avea loc de la ora 21:00, ora Romaniei.
Barcelona isi simte din ce in ce mai amenintat locul fruntas din Primera Division, bifand o infrangere in ultima etapa de campionat, si fiind la egalitate cu Atletico Madrid acum. Totusi catalanii se afla pe primul loc datorita golaverajului impresionant, de 42-9. De precizat ca Barca a adunat 40 de puncte din 45 posibile. Pe teren propriu, Neymar si compania au castigat toate cele sapte partide.
Villarreal este neinvinsa in ultimele cinci jocuri din toate competitiile, patru dintre aceste partide fiind in campionat. Oaspetii sunt revelatia acestui sezon, dupa cum am spus, dovada ca dupa 15 etape se afla pe locul cinci cu 28 de puncte si un golaveraj impresionant de 25-14, luptand cu Bilbao pentru pozitia a patra, ultima ce duce in Uefa Champions League. Villarreal are o defensiva foarte solida, mai buna chiar si decat cea a lui Real Madrid.
In sezonul 2011-2012 s-au intalnit ultima data cele doua echipe, atunci cand au incheiat cu 5-0 pentru Barca pe Camp Nou si 0-0 in retur.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu