EMAG

EMAG

04.12.2013

FC.Petrolul vs FC.Vaslui Live Online 4.12.2013

Petrolul - Vaslui
Al doilea sfert de finala din Cupa Romaniei va avea loc miercuri de la ora 19:00 la Ploiesti, acolo unde Petrolul o va gazdui pe FC Vaslui.
Prahovenii mai au putin si fac doua luni de cand nu au mai pierdut un joc oficial, precedentul esec fiind cel suferit in jocul cu Gaz Metan Medias (6 octombrie). De atunci au urmat pentru elevii lui Cosmin Contra patru victorii si trei remize. Ultimul rezultat de egalitate a fost obtinut duminica pe terenul Stelei. Acasa Petrolul nu a luat gol in ultimele trei jocuri oficiale. In turul precedent din Cupa Romaniei Petrolul a castigat destul de greu pe terenul divizionarei secunde Rapid Bucuresti, 2:0, marcand ambele goluri dupa pauza. Inainte de acest duel, in 16-imi, Petrolul trecea la limita de Universitatea Cluj (1:0).
Meciul este live pe www.canaletvonline.blogspot.ro


Pro Tv

Acest program poate fi vizionat pe majoritatea browserelor, urmăriţi instrucţiunile de mai jos în funcţie de browserul dumneavoastră:
1. Pentru Google Chrome: descărcati şi instalaţi Extensia IE Tab
2. Pentru Mozilla Firefox: descărcati şi instalaţi Plugin-ul IE Tab 2
3. Pentru Internet Explorer: descărcati şi instalaţi SopCast Player
– Prima dată este posibil ca SopCast-ul să vă ceară câteva permisiuni de la firewall privind comunicarea de date pe internet. Trebuie să daţi click pe Allow/Permite.
– La Internet Explorer o sa apara sus (sau jos daca aveti IE 9) o bară galbenă în care vă întreabă dacă doriţi să permiteţi pluginului sopcast să ruleze. Daţi click dreapta pe acea bară şi Allow/Permite (sau click direct pe Allow la IE 9).
info
La Vaslui Liviu Ciobotariu a reusit sa-i trezeasca pe Sanmartean si compania. Daca nu cu mult timp in urma se aflau pe loc retrogradabil in Liga 1 (aveau si acea penalizare de 8 puncte, ridicata intre timp) acum galben-vezii se afla pe locul sapte in clasamentul Ligii 1. Sambata au trecut fara nici o emotie de revelatia acestui sezon, Ceahlaul (3:0). Patru din ultimele cinci deplasari disputate de vasluieni au avut parte de goluri in ambele porti. Vasluienii au avut ceva emotii cu echipa de liga inferioara Metalul Resita in primul tur al Cupei Romaniei, dar in opimi au trecut la pas de rivala zonala FC Botosani (4:1).
Petrolul si FC Vaslui s-au intalnit in acest sezon, in Liga 1. Partida disputata cu mai putin de o luna in urma in Moldova s-a incheiat nedecis (1:1). Tot la egalitate s-a terminat si ultima disputa care a avut loc la Ploiesti, 0:0 in decembrie 2012.
Pastrand traditia ultimelor intalniri directe si miercuri credem ca vom avea parte de o remiza. Acesta este insa pronosticul suplimentar, deoarece pentru o siguranta mai mare va recomandam pronosticul ”pauza sau final x”. In jocul de luna trecuta a fost egalitate si la pauza, dupa reusitele lui Antal si Dore din minutele 27 si respectiv 31. La prima vedere recomandarile noastre par oarecum riscante. Asta daca tinem cont ca la agentiile de pariuri Petrolul este favorita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu