EMAG

EMAG

22.12.2013

Getafe vs Fc.Barcelona 22.12.2013

Getafe vs Fc Barcelona
Live pe :
Barcelona incepe jocul de pe Coliseum Alfonso Perez de pe locul secund, fiind depasita aseara de Atletico Madrid. Confruntarea dintre formatia catalana si Getafe va incepe de la ora 18:00, contand pentru etapa cu numarul 17 din Ligue 1. Cele doua echipe se vor intalni de doua ori si luna viitoare, in optimile Cupei Regelui Spaniei.
Cu o singura victorie in ultimele cinci etape Getafe a ajuns pe locul opt, avand 23 de puncte. Chiar daca ar produce surpriza si ar castiga diseara echipa madrileana nu va putea urca vreun loc in clasament. In ultima runda Getafe a cedat cu 0:1 pe terenul Malagai. A fost a saptea partida din ultimele opt disputate de Getafe in La Liga in care nu avem parte de goluri in ambele porti, exceptie facand doar remiza cu Elche. Dupa trei jocuri in care nu a castigat in fata propriilor fani Getafe a trecut in ultimul joc intern de Levante. Precedentele patru jocuri de pe Coliseum Alfonso Perez au produs un total de cinci goluri, toate incheindu-se cu maxim doua goluri.
Luis Garcia l-a convocat pentru acest joc pe Lacen. In plus va reveni si Marica dupa accidentare. Lopo, Juan Rodriguez si Alvaro Arroyo sunt jucatorii lasati in afara lotului de tehnicianul gazdelor.
Barcelona si-a revenit dupa esecul din precedenta deplasare de la Bilbao si in ultima runda a trecut acasa de Villarreal cu 2:1. In lipsa lui Messi Neymar a iesit din nou la rampa, starul brazilian marcand ambele goluri din confruntarea cu ”submarinul galben”. Barcelona are 43 de puncte din 48 posibile, ducand pentru moment o lupta in doi cu Atletico Madrid pentru suprematie in La Liga. In deplasare atunci cand au marcat, in sase jocuri, Barcelona a reusit sa castige. Exceptiile au fost remiza de la Osasuna si esecul de la Bilbao, in cele doua jocuri pierzand elevii lui Tata Martino si singurele puncte din sezonul curent.
Dani Alves revine dupa accidentare. In schimb Messi, Valdes si mai nou Xavi sunt accidentati. Pe langa Messi va lipsi si celalalt star al catalanilor, Neymar fiind suspendat.
Barcelona a facut spectacol in ultimele trei confruntari cu Getafe. De fiecare data a marcat minim patru goluri, in total inscriind de 14 ori. In toate aceste victorii catalanii au castigat la minim trei goluri diferenta.
La un succes al formatiei blaugrana ne asteptam si diseara. Dupa ce Atletico a castigat aseara elevii lui Martino nu au voie sa faca pasi gresiti in fata unei echipe de pluton. In plus Barcelona din luna martie niciodata nu a legat doua deplasari fara victorie. In urma cu trei runde Getafe pierdea cu 0:7 la Madrid pe terenul lui Atletico, aratand ca duelul cu o forta din La Liga este mult prea mult pentru ea. Putem risca putin si putem miza pe un succes la minim doua goluri al catalanilor (cu returnare de miza daca se impun la limita), lucru reusit de elevii lui Martino in jumatate din cele opt deplasari disputate in acest campionat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu