EMAG

EMAG

26.12.2013

Hull City VS Manchester United 26.12.2013

Hull City vs Manchester United
Astazi de la ora 14:45 va avea loc duelul dintre Hull City si Manchester United, meci care va deschide Boxing Day, celebra zi de fotbal a britanicilor in special. Partida se anunta inclinata catre poarta gazdelor, asta daca ne uitam pe cote, Hull avand sansa a doua la toate agentiile, insa cu siguranta nu va ceda usor, mai ales ca a incasat doar trei goluri in opt meciuri acasa si a pierdut un singur joc.
Tigrii se tin bine pana acum, iar cu doua etape inainte de sfarsitul turului se afla pe locul 12, cu 20 de puncte si un golaveraj de 14-20, fiind neinvinsa in ultimele trei etape, perioada in care a inregistrat trei remize. Hull are un avantaj linistitor, de sapte puncte peste linia de plutire.
United nu se afla la un sezon tocmai reusit, dovada ca ocupa un loc la mijlocul clasamentului aproape, si are opt puncte in minus fata de rivala Liverpool, aflata pe fotoliul de lider inaintea acestei runde. Elevii lui David Moyes dau totusi cateva semne de revenire, reusind sa castige categoric ultimele doua partide din Premier League, marcand sase goluri in total.
Rooney si colegii sai au izbutit sa castige doar 28 de puncte pana acum in campionat, iar dupa 17 etape se afla pe locul opt, golaverajul fiind unul de 28-20. Intr-un clasament al deplasarilor, United este pe locul 5, cu 14 puncte dupa opt partide.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu