EMAG

EMAG

15.12.2013

Napoli vs Inter 15.12.2013

Napoli vs Inter Milano
NapoliZiua de duminica in Italia Serie A va fi incheiata cum nu se putea mai bine, cu un super duel intre Napoli si Inter, ambele echipe avand nevoie de victorie ca de aer, mai ales ca nu au convins in ultimele runde ale campionatului. Meciul va incepe de la ora 21:45, iar Napoli are prima sansa la pariuri, oarecum pe buna dreptate.
Elevii lui Rafa Benitez au castigat numai patru puncte in ultimele patru etape, devenind recent prima echipa din istoria Champions League eliminata din grupe dupa ce a strans 12 puncte. Napoli este a treia in Serie A, cu 32 de puncte si un golaveraj de 31-17, avand cinci puncte sub AS Roma, ocupanta locului doi.
IntermilanInter lupta pentru a reveni in Uefa Champions League din sezonul viitor, competitie pe care a castigat-o de altfel in 2010. Milanezii au pierdut un singur joc in acest sezon de Serie A, insa vin dupa trei etape fara victorie, cu trei remize mai exact. Formatia la care este legitimat si Cristi Chivu are nevoie de victorie, asta pentru a se apropia de podium la un singur punct.
Oaspetii au 28 de puncte in dreptul lor dupa 15 etape scurse, si un golaveraj de 34-17, laudandu-se cu cel mai puternic atac din campionat. Inter este a patra, la patru puncte sub Napoli.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu