EMAG

EMAG

10.12.2013

Manchester United vs Sahtior Donetsk 10.12.2013 Live Online

Manchester United vs Shakhtar Donetsk
Unul dintre cele mai interesante si echilibrate dueluri de marti seara in Uefa Champions League se va da pe Old Trafford, acolo unde Manchester United va primi vizita lui Sahtior Donetsk, formatie obligata sa castige acest joc pentru a merge in optimi, altfel va sta la mana celor de la Real Sociedad. Partida va incepe de la ora obisnuita, 21:45, iar cotele sunt foarte echilibrate.
United vine dupa doua esecuri cu 0-1 pe teren propriu in campionat, iar o parte din fani cer deja demisia lui David Moyes. In Champions League insa gazdele se afla pe primul loc in Grupa A, cu 11 puncte din 15 posibile si un golaveraj de 11-3, fiind siguri de fotoliul de lider in proportie de 99,99%.
Sahtior Donetsk pe de alta parte, dupa cum am spus, este nevoita sa castige acest meci pentru a nu avea nici o emotie si pentru a fi sigura ca merge in optimile de finala ale competitiei. Orice alt rezultat in-afara victoriei poate fi decisiv, insa in orice caz, trebuie precizat faptul ca elevii lui Mircea Lucescu sunt siguri de participarea in primavara Europa League.
Oaspetii ocupa locul doi in Grupa A dupa primele cinci jocuri, avand opt puncte in dreptul lor si un golaveraj de 7-5, cu un punct peste Leverkusen, formatia de pe trei care se va deplasa pe terenul lui Real Sociedad.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu