EMAG

EMAG

15.12.2013

Petrolul Ploieşti vs Universitatea Cluj 15.12.2013

Petrolul Ploieşti vs Universitatea Cluj
Partida de duminica seara, de la ora 20:00, dintre Petrolul Ploiesti si U Cluj va pune fata in fata doua formatii aflate diametral opus in clasament, gazdele avand de departe prima sansa, iar la nivel de cote putem spune ca acest joc este cel mai dezechilibrat al rundei. Petrolul a piedut un singur meci in acest campionat, iar pe teren propriu a bifat cinci victorii si patru remize.
Hoban si compania ocupa locul secund in Liga 1, cu 34 de puncte si un golaveraj foarte bun, de 26-11, fiind cu doua puncte peste Steaua in clasament, dar si cu trei meciuri in plus jucate. Petrolul are si patru puncte in spatele liderului la zi, Astra. Lupii galbeni au bifat doua victorii si trei remize in precedentele cinci etape.
U Cluj de partea cealalta a baricaide a castigat trei din ultimele patru etape ale campionatului, acestea fiind de altfel si singurele victorii ale ardelenilor in aceasta editie de Liga 1. Clujenii lupta sa se salveze si in acest sezon de la retrorgadare, fiind la doua puncte sub linia de plutire in acest moment, dar si cu o restanta de jucat.
Daca Petrolul este a doua in varful clasamentului, Univeristatea Cluj este a doua de la coada, pe locul 17 mai exact, cu 13 puncte si un golaveraj dezastruos de 15-30, avand una din ultimele trei aparari din campionat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu