EMAG

EMAG

15.12.2013

Petrolul vs U Cluj 15.12.2013

Live pe :
Petrolul Ploiești nu-și mai permite pași greșiți după victoriile rivalelor Astra și Steaua. La un punct în spatele campioanei, pe locul 3, înaintea meciului cu Universitatea Cluj, formația lui Cosmin Contra are doar varianta victoriei, deși „studenții” clujeni au reușit un parcurs bun în ultima lună, cu trei victorii în ultimele patru etape ale Ligii 1.
În tur, pe Cluj Arena, Petrolul s-a impus cu 1-0, dar „șepcile roșii” nu mai sunt echipa din prima parte a campionatului. „Lupii galbeni” mai au de jucat doar două meciuri în acest an. După „U”, prahovenii au meci cu Pandurii, în deplasare, și au ca obiectiv șase puncte în aceste partide.
Universitatea a pierdut la Pandurii cu 3-0 în runda precedentă, dar scorul este prea mare față de realitatea din teren. Elevii lui Mihai Teja au terminat turul pe locul 17, cu 13 puncte, cu două mai puține decât anul trecut. Pe terenul Petrolului, „alb-negrii” vor încerca imposibilul, deși nu au nici o victorie în deplasare în acest sezon, iar pe „Ilie Oană”, în ultimii doi ani, doar Steaua s-a impus.
Contra nu poate miza în acest meci pe Beța, Marinescu, Morar și spaniolul Walter Fernandez, toți accidentați, ultimul chiar la meciul cu Corona, din runda trecută. În schimb, Teja are tot lotul la dispoziție, neavând jucători accidentați sau suspendați pentru această partidă.
Liga-1-Petrolul-U-Cluj.jpg
Echipele probabile:

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Manase, Hoban, Guilherme - Romario, De Lucas - Boudjemaa, Albin, Hamza - Dore

Antrenor: Cosmin Contra

„U” Cluj: Veselovsky - Ciupe, Ninu, Abrudan, Takacs - Cristocea, Bucșă - Kovacs, Târnăcop, Borza - Lemnaru

Antrenor: Mihai Teja

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu