EMAG

EMAG

07.12.2013

România - Tunisia e pe Dolce Sport, de la 20:15

În timp ce fotbaliştii doar visează la un Campionat Mondial, handbalistele României sunt gata să scrie istorie. Tricolorele intră în lupta pentru medalii, astăzi, în direct la Dolce Sport,cu liveSCORE și video Aici  de la ora 20.15, în duelul cu Tunisia

România şi Tunisia sunt cunoştinţe vechi - la ultimele trei ediţii de Campionat Mondial, cele două s-au înfruntat de fiecare data în faza grupelor. Handbalistele noastre s-au impus de fiecare dată. Dacă în 2007 şi 2009 tricolorele au umilit categoric Tunisia, cu câte 39 de goluri marcate, în timp ce adversarele au reuşit doar 21, respectiv 22, în 2011 lucrurile au stat complet diferit.
La ultima ediţie de mondial, România a fost aproape de o surpriză neplăcută în startul competiţiei - a câştigat cu greu duelul cu Tunisia, la doar 2 goluri, scor 30-28.
"Tunisia e o echipă care poate încurca. E foarte greu, pentru că este și primul meci, în care toate echipele vor da cât de mult pot. Cred că o victorie concludentă ne-ar da speranțe și putere pentru cele trei meciuri pe final de grupă", a spus Alexandru Dedu pentru Dolce Sport.
România are însă asul în mânecă - absentă la turneul final din Brazilia, Cristina Neagu e în formă maximă pentru competiţia din Serbia.
"Sper din suflet ca și Cristina să se poată echilibra la acest CM, pentru că naționala are nevoie de ea, este o jucătoare foarte bună", a zis Narcisa Lecușanu pentru Dolce Sport.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu