EMAG

EMAG

05.12.2013

STEAUA VS OTELUL 5.12.2013


Steaua - OtelulAcest program poate fi vizionat pe majoritatea browserelor, urmăriţi instrucţiunile de mai jos în funcţie de browserul dumneavoastră:
1. Pentru Google Chrome: descărcati şi instalaţi Extensia IE Tab
2. Pentru Mozilla Firefox: descărcati şi instalaţi Plugin-ul IE Tab 2
3. Pentru Internet Explorer: descărcati şi instalaţi SopCast Player
– Prima dată este posibil ca SopCast-ul să vă ceară câteva permisiuni de la firewall privind comunicarea de date pe internet. Trebuie să daţi click pe Allow/Permite.
– La Internet Explorer o sa apara sus (sau jos daca aveti IE 9) o bară galbenă în care vă întreabă dacă doriţi să permiteţi pluginului sopcast să ruleze. Daţi click dreapta pe acea bară şi Allow/Permite (sau click direct pe Allow la IE 9).
info
Live = canaletvonline.blogspot.ro
Steaua Bucuresti si Otelul Galati vor fi puse fata in fata in cel de-al patrulea sfert de finala din Cupa Romaniei. Bucurestenii sunt mari favoriti la toate agentiile in partida de pe Ghencea, partida ce va avea loc joi seara de la ora 20:30. Cea mai buna cota de pe piata pentru victoria ros-albastrilor o gasim in oferta bet365.com, si anume 1.33 la ora actuala.
Steaua traverseaza cea mai slaba perioada de la numirea lui Reghecampf pe banca de rezerve. Mai exact, campioana Ligii 1 vine dupa cinci remize consecutive in toate competitiile, si anume de patru ori 1-1 si o singura data un 0-0, in meciul cu Schalke.
De partea cealalta, Otelul Galati traverseaza o perioada cel putin la fel de slaba, moldovenii venind dupa trei esecuri consecutive, scor 1-0 in deplasare cu ACS Poli Timisoara, 1-2 acasa cu FC Vaslui si 4-3 in deplasare cu Viitorul Constanta. Galatenii sunt outsideri la toate agentiile, cu o cota ce variaza in jur de 9.00.
Este greu de crezut ca Otelul va reusi ceva in acest meci, mai ales ca a pierdut de o maniera clara ultimele cinci deplasare cu Steaua. Plus de asta galatenii au pierdut si precedentele patru partide de pe teren strain in campionat, incasand in medie aproape patru goluri pe meci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu