EMAG

EMAG

21.04.2013

pandurii vs dinamo 21.04.2013


*Petrolul, Astra, Pandurii şi Dinamo sunt despărţite de două puncte în clasament, cu opt etape înainte de final, astfel încât partida de mâine poate elimina una dintre combatante
Petrolul
“Lupii” au început în forţă anul 2013 şi, din cele şapte etape scurse, ploieştenii au câştigat cinci, alte două încheindu-le la egalitate. Astfel, Petrolul a urcat pe doi, iar moralul jucătorilor lui Contra este alimentat şi de iminenta calificare în finala Cupei României, după 3-0 la Galaţi, cu Oţelul, în turul semifinalelor. Prahovenii mai au de jucat cu: Astra, Braşov, Viitorul, Gaz Metan (a), Steaua, Severin, Concordia, şi “U” Cluj (d).
Astra
Giurgiuvenii păreau să fi pus monopol pe locul doi, dar faptul că au pierdut ultimele trei meciuri i-a dus în postura de a aluneca la un singur punct de locul cinci. Astra rămâne şi ea în cursă pentru finala Cupei, după 0-0 la Cluj, cu CFR. Dezavantajul elevilor lui Isăilă din ultimele şapte etape este că vor evolua cu două contracandidate, Petrolul şi Pandurii, în deplasare. În rest, Astra va mai întâlni: Ceahlăul, Oţelul, Rapid, CFR (a), Vaslui şi Iaşi (d).
Pandurii
În tur, sub bagheta lui Grigoraş, oltenii au mers cap la cap cu Steaua, cedând Astrei poziţia secundă abia în etapa a 17-a. Cu toate că Pandurii este la un punct de locul doi, şansele gorjenilor la Liga Europa par mai mici comparativ cu ale celorlalte echipe, fiindcă băieţii lui Pustai au rezultate directe slabe cu Petrolul, Dinamo şi Astra. “Minerii” vor mai întâlni: Dinamo, Bistriţa, Viitorul, Braşov, Astra (a), Steaua, Severin şi Concordia (d).  
Dinamo
Dinamovişti au un moral excelent de la venirea lui Ţălnar. Astfel, în 2013, “câinii” au câştigat cinci meciuri din şapte, cele mai importante victorii fiind cu Rapid, Astra şi CFR. Dinamo a ajuns astfel la două puncte de locul doi, iar meciul de azi, de la Pandurii, poate fi decisiv. Alb-roşii au ascendent moral

06.04.2013

CFR Cluj vs Dinamo 6.04.2013

CFR Cluj - Dinamo este live pe www.canaletvonline.blogspot.com