EMAG

EMAG

30.06.2013

Brazilia vs Spania Live Online 30.06.2013

Live – Online 01.07.2013 , Ora 01:00

Naţionalele Braziliei şi Spaniei se întâlnesc în această noapte (de la ora 1.00, în direct pe site-ul www.freetvro.blogspot.ro ) în finala Cupei Confederaţiilor la fotbal. Este cel mai aşteptat duel din ultimii ani în fotbalul mondial. Este confruntarea dintre „cea mai bună echipă din lume, Spania, şi cea mai titrată naţională din istorie, de cinci ori campioană mondială, Brazilia”, spun jurnaliştii de la Marca. Spania, campioana mondială şi europeană în exerciţiu, e la un pas de a scrie istorie.
În cazul unei victorii, fie ea şi la loviturile de departajare aşa cum s-a întâmplat în semifinala cu Italia de joi seară (scor 7-6), Spania ar deveni prima echipă din istorie care ar deţine cele trei titluri (Cupa Mondială, Campionatul European şi Cupa Confederaţiilor) în acelaşi timp. Victoria din semifinala cu Italia a isterizat Spania. Momentul în care Jesus Navas a transformat penalty-ul decisiv a fost urmărit de 13.932.000 de telespectatori, reprezentând cel mai vizionat moment al anului în Spania!
La casele de pariuri, Spania e favorită. Un succes al ibericilor la noapte pe „Maracana” are o cotă de 2,80, în timp ce triumful naţionalei ţării gazdă, Brazilia, e cotat la 2,50. Brazilia nu îşi poate permite luxul să piardă un asemenea meci în faţa propriilor suporteri cu mai puţin de un an înaintea Cupei Mondiale. Pentru sud-americani, aceasta e cea de-a cincea finală în Cupa Confederaţiilor (a treia consecutivă), competiţie pe care au cucerit-o de trei ori.
Tot mai mulţi brazilieni protestează în stradă împotriva celor două competiţii majore găzduite de ţara lor, Cupa Confederaţiilor şi Campionatul Mondial. Este de aşteptat ca şi la Rio de Janeiro protestatarii să iasă în stradă.

Uruguay – Italia 30.06.2013 ( Finala Mica )

Live Online 30.06.2013 , Ora 19:00

Finala mica a Cupei Confederatiilor le va pune fata in fata pe selectionatele din Uruguay si Italia. Partida se anunta a fi una extrem de echilibrata, dupa cum se reflecta si in cotele oferite de agentii la ora actuala. Uruguay porneste usor ca favorita, avand o cota de 2.38 in oferta bet365.com in momentul de fata pentru un eventual success.

Sud-americanii s-au descurcat acceptabil pana acum la Cupa Confederatiilor, castigand 2 partide in grupe, partide cu Nigeria si Tahiti in care nu-si permiteau pasi gresiti, si pierzand alte doua jocuri, unul in grupe cu Spania, scor 2-1, si in semifinalele competitiei cu Brazilia, scor tot 2-1.
Interesant este ca in tabara sud-americana s-a vazut un progress evident in ofensiva, lucru confirmat de faptul ca Uruguay a reusit sa inscrie in toate cele 4 partide de pana acum.

Italia de cealalta parte a baricadei a fost eliminata cu greu in faza semifinalelor de catre Spania dupa loviturile de la 11 metri. Italienii au inceput turneul cu 2 victorii, 2-1 si 4-3 in fata Mexicului, respectiv Japoniei.
A urmat apoi infrangerea din ultimul meci al grupelor, scor 2-4 in fata gazdei Brazilia, iar in semifinale a venit eliminarea la penalty-uri contra Spaniei. Principalul punct forte al europenilor la acest turneu final a fost clar forta ofensiva.
In 2011 Italia si Uruguay s-au intalnit intr-un meci amical, castigat atunci de Suarez si colegii sai cu scorul de 0-1.

Pronostic: Ambele marcheaza – cota 1.62
Avand in vedere ca Italia a marcat de 8 ori in cele 3 meciuri din grupe, iar Uruguay a reusit sa inscrie meci de meci la aceasta editie a Cupei Confederatiilor, ne asteptam acum la o partida in care sa vedem goluri in ambele porti.

Meciul este in direct pe 

video live steaua vs livingston 30.06.2013

Livingston - Berbeci
Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, va sustine al 3-lea meci de pregatire din aceasta vara in fata scotienilor de liga secunda, Livingston. Romanii se vad obligati sa inceapa sa castige si meciuri amicale, avand in vedere ca in curand isi vor incepe aventura europeana in sezonul viitor al Ligii Campionilor.
Livingston are marele dezavantaj ca nu a mai disputat un meci, fie amical, fie oficial, de aproape 2 luni de zile, mai exact de pe 4 Mai 2013. Atunci scotienii pierdeau cu 2-3 in ultima etapa a ligii secunde din Scotia.
Raportandu-ne strict la ultimele 5 meciuri bifate de britanici, acestia nu se pot lauda cu mare lucru, avand 1 victorie, 1 egal si 3 infrangeri, reusind sa inscrie in doar 2 din aceste 5 meciuri.
Steaua Bucuresti de cealalta parte a anuntat prin managerul Mihai Stoica faptul ca este aproape de a semna unul sau doi atacanti redutabili. Stelistii nu au reusit inca sa inscrie pana acum in cele 2 partide amicale sustinute dupa plecarea lui Rusescu, marile probleme venind din ofensiva. Formatia din Ghencea a remizat, scor 0-0 in fata rusilor de la Rubin Kazan, ca mai apoi sa piarda amicalul cu cei de la Videoton la limita, scor 1-0.
Partida se va desfăşura pe St George’s Park National Football Centre (Burton upon Trent, Staffordshire) şi poate fi urmărită live-online pe site-ul nostru duminică 30 iunie 2013 începând cu ora 20:00 .

Meciul este live pe  www.freetvro.blogspot.ro

05.06.2013

Djokovic vs Nadal, in semifinale la Roland Garros

►CM 2014: Austria – Suedia, vineri 21:45, Ibra&Alaba Show
Croatia – Portugalia, luni 20:30, Ronaldo&Modrici Show


 Djokovic vs Nadal, in semifinale la Roland Garros! Rezultatele de azi din Franta:
Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul unu, si spaniolul Rafael Nadal, al treilea favorit al competitiei, s-au calificat, miercuri, in semifinale la Roland-Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Djokovici l-a invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/5), 7-5, pe germanul Tommy Haas, al 12-lea favorit al competitiei, in timp ce Nadal a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-1, de elvetianul Stanislas Wawrinka, cap de serie numarul 9.

Cei doi sportivi se vor intalni in semifinale.

Djokovici a pierdut anul trecut finala de la Roland-Garros in fata lui Nadal, de sapte ori castigator la turneul de la Paris.

Meciul de vineri va fi al 35-lea intre cei doi jucatori, spaniolul conducand in acest moment cu 19-15.
In cealalta semifinala se vor intalni spaniolul David Ferrer, cap de serie numarul 4, si francezul Jo-Wilfried Tsonga, al saselea favorit al competitiei

Calendar Bac 2013

Calendat BACALAUREAT 2013 - Sesiunea iunie-iulie:
27 - 31 mai 2013 -  înscrierea candidaţilor
10 - 12 iunie 2013 -  Evaluarea competenţelor lingvistice - limba română
12 - 14 iunie 2013 - Evaluarea competenţelor lingvistice -  limba maternă
17 - 21 iunie 2013 - Evaluarea competenţelor digitale
25 - 28 iunie 2013 -  Evaluarea competenţelor lingvistice - limbi străine
1 iulie 2013 -  Limba şi literatura română - proba scrisă
2 iulie 2013 -  Limba şi literatura maternă  proba scrisă
3 iulie 2013 Proba obligatorie a profilului - proba scrisă
5 iulie 2013 - Proba la alegere a profilului şi specializări- proba scrisă
8 iulie 2013 - Afişarea rezultatelor
12 iulie 2013 - Afişarea rezultatelor finale
Elevii care nu reuşesc să treacă de sesiunea din vară vor avea o a doua şansă în sesiunea din toamnă.
Calendar BACALAUREAT 2013- Sesiunea august-septembrie:
15 - 19 iulie 2013 -  Înscrierea candidaţilor la a doua sesiune de examen
19-20 august 2013 - Evaluarea competenţelor lingvistice - limba romană
19-21 august 2013 - Evaluarea competenţelor lingvistice -  limba maternă
20 -21 august 2013 - Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională
22 - 23 august 2013 -  Evaluarea competenţelor digitale
26 august 2013 - Limba şi literatura romană - proba scrisă
27 august 2013 -  Limba şi literatura maternă - proba scrisă
28 august 2013 -  Proba obligatorie a profilului - proba scrisă
30 august 2013 - Proba la alegere a profilului şi specializării - proba scrisă
2 septembrie 2013 - Afişarea rezultatelor la BACALAUREAT 2013 şi depunerea contestaţiilor

04.06.2013

Libertate Pentru Becali !!!




Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă. Toţi ceilalţi inculpaţi din dosarul "Valiza" au primit pedepse cu suspendare: Victor Piţurcă - un an cu suspendare pentru favorizarea infractorului, Alina Ciul şi Radu Marino - câte un an şi jumătate cu suspendare, iar Teia Sponte - doi ani cu suspendare.
Update ora 18.00 Gigi Becali a fost găsit vinovat pentru dare de mită şi a primit trei ani de închisoare. Victor Puţurcă a primit un an de închisoare cu suspendare. Teia Sponte a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Gheorghe Marino a primit un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Tot în cazul lui Becali, instanţa a dispus confiscarea sumei de 1,7 milioane de euro, aflată în prezent sub sechestru la BCR Unirii Deciziile sunt definitive.
Advertisement
Judecătorii şi procurorii care l-au înfundat pe Gigi
Judecătorii au dat sentinţa după aproape cinci ore de deliberări, iar toţi cei cinci judecători au votat pentru condamnări: Livia Stanciu (preşedintele Curţii Supreme), Ionuţ Matei, Francesca Vasile, Rodica Cosma şi Săndel Macavei. Pe 1 7 aprilie 2012, un complet de trei judecători au decis, în majoritate, achitarea lui Gigi Becali. Ştefan Pistol (achitare)şi Cristian Arghir (achitare) Mariana Ghena (condamnare). Dosarul Valiza a fost instrumentat de procurorii DNA: Mariana Alexandru şi Claudiu Dumitrescu, care l-au trimis în judecată pe 16 decembrie 2008.
Cazul "Teia Sponte", vicepreşedinte la Steaua Bucureşti
Echipa Steaua Bucureşti riscă sancţiuni sportive din partea forurilor europene deoarece printre cei condamnaţi pentru corupţie este şi Teia Sponte, fost vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al F.C. „Steaua Bucureşti” S.A.. El a fost trimis în judecată pentru complicitate la dare de mită. Gigi Becali nu are, oficial, nicio calitate la clubul de fotbal.
Contopirea, la Tribunal
Becali a primit astăzi două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals. Finanţatorul Stelei se află la închisoare din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanţa supremă nu a făcut reindivualizarea şi contopirea pedepselor lui Gigi Becali. În aceste condiţii, avocaţii lui Becali vor cere, la Tribunalul Bucureşti, contopirea pedepselor, pentru a se constata care este cea mai mare pe care o are de efectuat acesta, au precizat, apărătorii finanţatorului Stelei.
Ziua cea mai lungă
„Dacă îți spun cât e în geantă cazi jos” se lăuda, în 2008, Becali. Gura spartă a finanțatorului echipei Steaua București ar putea să ducă la excluderea clubului din competițiile europene.  Becali este acuzat de mită prin premierea adversarilor.
O zi grea pentru suporterii echipei Steaua Bucureşti şi pentru Gigi Becali. Curtea Supremă va da astăzi verdictul final în dosarul „Valiza”. Becali este acuzat că a dat mită fotbaliştilor de la Gloria Bistriţa şi Universitatea Cluj. Şpaga era dată pentru ca jucătorii să-şi apere corect şansele împotriva echipelor Rapid şi CFR Cluj.
Iniţial, Becali a fost achitat cu scor strâns, doi judecători pentru şi unul împotrivă, dar DNA a declarat recurs la Completul de cinci magistraţi. Dacă latifundiarul va fi găsit vinovat, UEFA va deschide o anchetă împotriva clubului Steaua Bucureşti. Un caz similar a fost în Turcia, în urmă cu doi, după ce mai mulţi oficiali ai echipei Fenerbahce au fost condamnaţi pentru corupţie. UEFA a deschis o anchetă, iar clubul a fost exclus din Liga Campionilor.
Selecţionerul Victor Piţurcă are şi el emoţii, deorece este acuzat de favorizarea infractorului, după ce l-a ajutat pe Gigi Becali. „ Păi da, păi da! «Lobby» e geanta de mâine”, îi spune Becali lui Adrian Mititelu, în 2008, chiar înainte de meciul U Cluj - CFR. În geantă erau 1,7 milione de euro.
„Dacă, dacă, dacă-ţi spun, acum cazi jos dacă-ţi spun ce e în geantă! Înţelegi? Ştii cât geanta? Cât, cât aveai tu de la, de la CFR!”. Completul de cinci judecători l-a condamnat definitiv pe Becali în două dosare: „Schimbul de terenuri cu MApN” (trei ani cu executare) şi „Sechestrarea hoţilor” (trei ani cu supendare).
Şpaga, negociată în aromână
În dosarul „Valiza” sunt zeci de discuţii telefonice în limba aromână între Gigi Becali, Teia Sponte şi căpitanul echipei Universitatea Cluj, Ioan –Dorin Goga. „Zbureşti armâneşte?” îl întreba Gigi pe Goga. „Vezi că te sun de pe alt număr, da?... Te sun de pe telefonul lu’ nevastă-mea!”, a transmis latifundiarul. În discuţiile purtate cu Sponte, Becali îi explică cum îi vor contacta pe fotbaliştii clujeni pentru a li se comunica sumele pe care le-ar fi primit fiecare: 100.000 de euro. El a folosit sintagma „câte o bucată”. Una din discuţii este chiar în timpul meciului, când unul dintre fotbaliştii săi, Nicolae Dică, juca slab: „Ia uite, mă, ce a ratat Dică, mă! Papagal!... Ia uite, ce fel au dat gol! Aiurea, mânca-ţi-aş! Două aiurea le-au dat, mânca-ţi-aş!”
Dumitru Dragomir: „Ai încălcat regulamentul!”
Una dintre stenogramele cheie din cazul Becali este cea în care Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, îi atrage atenţia că premierea este interzisă de regulament.
Becali: Eu, la o adică, dacă vreau eu: „Dom’le, făceam sponsorizare la club, oficial, şi clubul le dădea prime, nu mită.” M-ai înţeles?! Şi e depunctarea Stelei că nu aveai voie să faci sponsorizare. Atât! Mă înţelegi?!
Mitică: Băi, fratele meu...ă...dacă mai mult de jumătate din echipă spune că...ă...nu ştiau de banii ăştia, te pupă în c... şi Federaţia.
Becali: Păi toată echipa, nimeni nu spu...habar nu avea...Belească belita. Mi-o belesc. ...
Mitică: Dar din punct de vedere, dacă ai trimis banii pentru a juca corect pentru că nu da...tu nu dai banii pentru jucat corect. Tu ai dat banii la câştig...Dacă ai trimis banii pentru a câştiga...ă...U. Cluj...
Becali: Da!
Mitică:...deci pentru...ă...pentru ca acest campionat să se desfăşoare corect, atunci ai încălcat regulamentul şi pentru treaba asta şi vei primi penalitate între şase şi nouă etape, GIGI. Îţi spun după regulamente...
Becali: Da! Şi...Da! Şi care e problema?
Mitică: E! Asta este! Bine! Hai! Becali: Mă doare în p...!

Acatistele lui Victor Piţurcă
Selecţionerul Victor Piţurcă este acuzat în acest dosar de favorizarea infractoruluil Gigi Becali. El a semnat un contract antedatat, potrivit căruia suma de 1,7 milioane de euro din valiză erau pentru cumpărarea unui teren în Cluj.
Piţurcă a declarat sub jurământ că acel antecontract olograf l-a semnat la Palatul lui Becali. Datelor furnizate de SRI cu listingul cu identificarea traficului telefonic şi al celulei de localizare l-au contrazis şi l-au plasat pe acesta la locuinţa sa din Pipera. Becali discuta de mai multe ori pe zi cu selecţionerul, Piţurcă îi atrăgea atenţia că nu mai este „atent” cu unele echipe.
„Da, mă, da’ au…au o ciudă ăştia pe tine, jucătorii la Pandurii, să-mi bag p… în mă-sa!... Au zis că ţi-au pus acatiste, că-ţi… Că nu le-ai dat nimic, auzi!,” îi spunea Piţurcă. „Păi dacă le-am dat atunci «o sută»!”a venit prompt replica lui Becali. „Păi da! Păi nu m-am băgat, mă? Nu ştii că şi Mioveniul-ul e tot a mea?”, preciza Becali, cum este cu jocurile de fotbal în „Liga lui Mitică”. „Păi ştiu eu ce combinaţie ai avut tu atunci cu ăia. Băieţii vroiau..pac, pac!,” explica, cum stă treaba, Piţurcă.

România joacă azi cu Trinidad Tobago »

Raţ va fi titularizat de selecţioner în apărare

Alexandru Maxim a acuzat probleme medicale la antrenamentul de ieri dimineaţă şi este incert pentru meciul din această seara.
Fotbalistul s-a antrenat separat de restul echipei, resimţindu-se după finala Cupei Germaniei. Tot ieri, înaintea şedinţei de pregătire de la Mogoşoaia, tricolorii au vrut să facă un gest frumos.
Aceştia au primit în cantonament, un grup de copii cu dizabilităţi, care s-au fotografiat şi le-au cerut autografe jucătorilor lui Piţurcă.

meciul este live pe :
http://freetvro.blogspot.ro/2013/02/antena-1.html

http://canaletvonline.blogspot.ro

02.06.2013

CALENDARUL EUROPA LEAGUE 2013-2014

CALENDARUL EUROPA LEAGUE
24 iunie - tragerea la sorţi pentru primele două tururi preliminare în Europa League.
4 și 11 iulie - turul 1 preliminar
18 și 25 iulie - turul 2 preliminar
19 iulie - tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar
1 și 8 august - turul 3 preliminar
9 august - tragerea la sorţi pentru turul 4 preliminar
22 și 29 august - turul 4 preliminar
30 august- tragerea la sorţi pentru grupe

CLASAMENTUL COEFICIENȚILOR PE ȚĂRI

Dolce Sport 1 - FreeTvRo

Ești târgoviştean și te pricepi la fotbal? Poți câștiga o excursie la Istanbul

976832_659062314110951_1467224271_o
Proiect sportiv inedit, în Târgoviște, în perioada 6-9 iunie. La inițiativa lui Andrei Plumb, se va organiza prima ediție a campionatului de fotbal pentru amatori “Împreună pentru Târgoviște”. Competiția de adresează tuturor târgoviștenilor cu vârsta peste 16 ani, care iubesc fotbalul. Formula de joc a campionatului este 4+1+3 (rezerve), partidele având o durată de 15 minute + 5 minute pauză. “Sportul este un mod de viaţă şi un stil educaţional concret. Fotbalul mă face să simt că trăiesc. Prin această competiţie, vreau să arăt târgoviştenilor că putem trăi şi altfel. Îmi doresc ca această competiţie să îmbrace forma unei întreceri sportive amicale, aşa cum obişnuiesc tinerii să joace în spatele blocului”, a precizat organizatorul evenimentului, Andrei Plumb. La finalul competiţiei, echipa câştigătoare a campionatului va fi premiată cu o excursie de trei zile la Istanbul, unde vor fi vizitate muzeele şi obiectivele culturale, aşa că se anunţă o competiţie acerbă. Marele premiu este o sponsorizare din partea Camerei de Comerţ bilaterală România-Turcia, prin sprijinul direct al preşedintelui Tamer Atalay.
De asemenea, vor fi premiate şi locurile 2 şi 3 cu câte un echipament sportiv complet pentru fiecare membru al echipei, în plus locul 2 urmând să fie recompensaţi şi cu un premiu surpriză. Pe lângă componentă pur sportivă, organizatorii doresc ca această competiţie să aibă şi o componentă de entertainment, aşa că fiecare echipă va fi încurajată de propria echipă majorete, iar după finala campionatului va fi organizat şi un meci demonstrativ între echipe din care sunt invitaţi să facă parte, printre alţii, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, senatorii Valentin Calcan şi Leonardo Badea, preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru, şi subprefectul judeţului, Antonel Jîjîie. Urmează ca zilele următoare, aceştia să confirme sau nu prezenţa.


Informaţii de Background
Campionatul se va desfăşura în perioada 6-9 iunie 2013, la Târgovişte, în baza sportivă Pro.
Înscrierile se fac în perioada 20 mai-2 iunie, la recepţia hotelului King, din Bulevardul Carol I (fostul restaurant Cina), între orele 8.00-18.00. Pentru înscrieri sunt necesare copiile de pe cărţile de identitate ale celor 8 jucători, numele şi sloganul echipei.
Vârsta minimă de participare este 16 ani. Pentru fiecare participant este necesară adeverinţă medicală din care să reiasă că este apt din punct de vedere medical.
Toţi jucătorii înscrişi în competiţie vor primi din partea organizatorilor tricouri personalizate cu numele echipei. De asemenea, majoretele vor primi tricouri personalizate.
Informaţii suplimentare se pot afla la numărul de telefon 0345401480

Grădiniţa MODEL Paradisul Copiilor

gradinita_model
Grădiniţa MODEL Paradisul Copiilor s-a deschis pe 1 iunie, pe strada Cărămidari, nr. 39 (lângă Gessica Decor). Grădiniţa se doreşte o alternativă atât la sistemul preşcolar de stat, cât şi la celelalte variante particulare din municipiul Târgovişte. “Suntem cea mai nouă şi modernă grădiniţă din Dâmboviţa şi oferim servicii educaţionale la standarde europene. Grădiniţa aplică un sistem educaţional care promovează practicarea unei educaţii centrate pe copil şi pe dezvoltarea globală a acestuia şi este corelat cu particularităţile de vârstă, individuale, în vederea recunoaşterii individualităţii fiecărui copil şi tratarea în acord cu nevoile sale şi nevoile societăţii.” a precizat la inaugurarea grădiniţei, Ada Jitariu, director educaţional.
Programul Grădiniţei MODEL Paradisul Copiilor este de 10 ore zilnic, între 7:30 – 18:00, cu posibilitatea prelungirii în cazul familiilor care au nevoie de supravegherea copilului şi după 18:00. Grădiniţa va funcţiona cu 4 grupe, înumând un număr maxim de 50 de copii, cu vârste între 2 şi 7 ani. Taxa de şcolarizare variază între 500 de lei pe lună pentru programul normal (7:30 – 12:30), fără masă, 650 de lei, program normal cu masă şi 800 de lei program prelungit cu masă şi program de odihnă şi activităţi optionale.
:P

Povestea fascinantă a omului care „merge pe vârfuri"

Timişoreanul de 36 de ani a cucerit vârful Lhotse (8.516 metri), în condiţii care îţi fac pielea de găină. Revenit în ţară, el a dezvăluit prin ce a trecut: „Din câţi oameni erau în tabăra de bază, zece nu s-au mai întors
Horia Colibăşanu a descris aventura sa terifiantă în munţii Himalaya


La 36 de ani, Horia Colibăşanu a intrat deja în istoria alpinismului românesc. De mai multe ori! Bănăţeanul a cucerit, până acum, şapte vârfuri de peste 8.000 de metri în lume. Iată performanţele sale:   *2004: K2 (8.611 metri) – Primul român care a urcat fără oxigen suplimentar   *2006: Mansalu (8.163 metri) - Primul român care a urcat fără oxigen suplimentar   *2007: Dhaulagiri (8.167 metri) - Primul român care a urcat fără oxigen suplimentar   *2009: Shishapangma (8.013 metri) - A urcat fără oxigen suplimentar   *2010: Annapurna (8.091 metri) - Primul român care a urcat fără oxigen suplimentar   *2011: Makalu (8.481 metri) - A urcat fără oxigen suplimentar   *2013: Lhotse (8.516 metri) - Primul român care a urcat fără oxigen suplimentar   La 21 mai, Colibăşanu a cucerit, alături de Justin Ionescu, Lhotse, ceea ce înseamnă că bănăţeanul şi-a trecut în palmares jumătate din cele mai înalte vârfuri din lume! Imediat după ce a atins acest ultim obiectiv, timişoreanul a făcut o descriere scurtă a aventurii sale.   „AM REUŞIT!!! Mai mult de atât nu pot spune acum, suntem foarte obosiţi după o noapte lungă şi fooooarte rece. Am urcat timp de nouă ore, a fost un frig cumplit care ne-a stors de tot de puteri, dar am reuşit să ajungem pe vârf“, a scris alpinistul pe blogul său.    Revenit în ţară, Colibăşanu a vorbit, duminică, într-o conferinţă de presă la care a participat şi Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu.    Ce a spus?   „Au mai fost trei încercări româneşti de urcare pe Lhotse, dar eşuate. Expediţia a început la 8 martie şi am ajuns pe 21 mai. Coborârea a fost foarte dificilă. Câteva sute de metri ne-a luat cinci ore. Cădeau bolovani peste noi, ne-a fost găurit cortul, un spaniol a avut un deget rupt, iar un italian capul spart şi casca crăpată. Noi am avut doar contuzii. În tabăra de bază din câţi oameni erau, 10 nu s-au mai întors, iar în alpinism se spune că nu contează câte vârfuri atingi, ci să trăieşti mult. În Himalaya motivaţia e foarte importantă, pentru că, de la 8.000 de metri în sus, nu corpul te duce mai sus, ci psihicul“, a povestit Colibăşanu.    Acesta a precizat că jumătate din costurile expediţiei, 10.000 de euro, a fost acoperită de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Brazilia – Anglia 2.06.2013

Brazilia – Anglia

Brazilia – Anglia inaugurează noul “Maracana” duminică 02 iunie începând cu ora 22:00 . Sud americanii se pregătesc pentru Cupa Confederaţiilor care va începe peste două săptămâni.
Joi seară, partida de pregătire a fost anulată. Un tribunal din Rio de Janeiro a hotărât că arena Maracana nu poate găzdui meciuri din cauza unor probleme de securitate care îi pun în pericol pe spectatori. Hotărârea a fost a anulată câteva ore mai târziu, când guvernul a făcut apel şi a demonstrat cu documente că toate condiţiile sunt îndeplinite.
Brazilia vs Anglia LiveStream , 02.06.2013 , Ora 22:00 Link 1

Rezumat Petrolul vs CFR 1.06.2013



01.06.2013

Furturi de motorina la Baleni


Patru infracţiuni, reţinute în sarcina unui tânăr de 22 de ani, din comuna Băleni.
Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au probat activitatea infracţională a numitului N.F., de 22 de ani, din comuna Băleni, suspectat de comiterea infracţiunilor prev. si ped de art.85 alin.1, 86 alin.1, 89 alin1 din OUG 195/20002 şi art.20 raportat la art. 211 alin.1 si 2 lit a si b din Codul Penal.
În sarcina acestuia s-a reţinut ca în data de 05.11.2010, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, s-a deplasat pe raza comunei Comişani, cu un autoturism neînmatriculat, de unde a sustras carburant dintr-un autotren aparţinând numitului C.S., din localitate.
Tânărul de 22 de ani, a fost surprins de numitul C.S., în timp ce sustragea carburant din autotren, ocazie cu care l-a acroşat cu autoturismul, părăsind locul faptei.
În data de 30 mai 2013, tânărul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă

Bayern Munchen – VfB Stuttgart Live online 01.06.2013

Bayern Munchen – VfB Stuttgart

Sambata, in prima zi a lunii iunie, de la ora 21:00, se disputa in Germania finala DFB Pokal intre Bayern Munchen si Stuttgart.
Bayern a incheiat un sezon excelent in Bundesliga, acolo unde a devenit echipa care a castigat cel mai rapid titlul. Pe langa aceasta performanta a mai venit si castigarea Uefa Champions League, dupa ce au invins-o pe Dortmund in finala iar inainte de asta au spulberat Barcelona intr-o dubla mansa incheiata cu scorul general de 7-0.
Pentru ca plecarea lui Jupp Heynckes sa fie perfecta, Bayern mai are nevoie sa castige si acest trofeu si sa intregeasca un sezon ce va ramane in istoria clubului.
Cand Pep Guardiola va prelua echipa, va dispune deja de fostul jucator al Borussiei, Mario Gotze si cel mai probabil si de Robert Lewandowski, jucator al aceleiasi echipe.
Stuttgart a avut un sfarsit modest in prima liga, reusind sa evite retrogradarea dar terminand la o distanta foarte mare de locurile ce duc in competitiile Europene.
Cred ca Bayern va reusi un meci bun, sau mai bine spus, un meci de ramas bun in ceea ce priveste despartirea de Heynckes. Au un lot mult mai solid decat al celor de la Stuttgart, jucatori ce vin cu un moral ridicat si in fond este cea mai buna echipa din Europa si probabil din lume in acest moment. Asadar, sa ne asteptam la o partida spectaculoasa si la o victorie a Bayernului


Petrolul – CFR Cluj Live-Online 1.06.2013

Petrolul – CFR Cluj
Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj, singurele echipe din provincie care au cucerit Cupa României în ultimii 18 ani, se vor întâlni sâmbătă, de la ora 20,45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în finala Cupei României-Timişoreana la fotbal, competiţie care încheie sezonul intern, informează Agerpres.
CFR a cucerit Cupa în 2008, 2009 şi 2010, iar Petrolul are în palmares două trofee, în 1963 şi 1995. Petrolul a mai jucat finala în 1952 (când se numea Flacăra). Steaua are cele mai multe Cupe ale României, 21, urmată de Rapid şi Dinamo, cu câte 13 trofee.
Cosmin Contra, antrenorul echipei Petrolul, nu va putea conta în finală pe Florent Sauvadet, Laurenţiu Marinescu, Marian Cristescu, toţi accidentaţi, Geraldo Alves şi Mircea Bornescu – suspendaţi. De asemenea, Contra nu va putea sta pe banca tehnică, fiind suspendat, situaţie în care se găseşte şi secundul său Laurenţiu Roşu. Ovidiu Hoban va fi căpitanul ”lupilor galbeni”.
De partea cealaltă, CFR a a venit la Bucureşti în formulă cvasicompletă, cu 26 de jucători.
Petrolul – CFR Cluj Live-Online, ora 20:45 live pe :  
www.canaletvonline.blogspot.com 

www.freetvro.blogspot.ro 

HD