EMAG

EMAG

31.12.2013

ZILE LIBERE în 2014

Câte zile libere ne aşteaptă în 2014Codul Muncii prevede 12 zile libere acordate cu ocazia sărbătorilor legale, respectiv câte două zile pentru Anul Nou, Paşte, Rusalii şi Crăciun şi câte o zi pentru Ziua Internaţională a Muncii, Adormirea Maicii Domnului, Sfântul Andrei şi Ziua Naţională a României.
Primele zile libere din 2014 sunt 1 şi 2 ianuarie (miercuri şi joi), urmate de cele acordate de Paşte, respectiv 20 şi 21 aprilie (duminică şi luni), transmite Mediafax.
În 2014, Ziua Internaţională a Muncii - 1 mai va fi într-o zi de joi, însă, după "modelul" anilor anteriori, nu ar fi exclus ca Guvernul să declare şi ziua de vineri ca fiind liberă.
Rusaliile vor fi sărbătorite, în 2014, în zilele de 8 şi 9 iunie (duminică şi luni), iar Adormirea Maicii Domnului - 15 august este într-o zi de vineri.
Angajaţii vor "pierde" anul viitor una dintre zilele libere, pentru că Sfântul Andrei, sărbătorit în 30 noiembrie, va fi într-o zi de duminică.
În schimb, ultima lună a anului 2014 va veni cu trei zile libere, pentru că atât Ziua Naţională a României (1 decembrie), cât şi primele două zile ale Crăciunului (25 şi 26 decembrie) vor fi în timpul săptămânii, respectiv luni, joi şi vineri.
Codul Muncii prevede că, prin hotărâre a Guvernului, se vor stabili programe de lucru adecvate pentru unităţile sanitare şi pentru cele de alimentaţie publică, în scopul asigurării asistenţei sanitare şi, respectiv, al aprovizionării populaţiei cu produse alimentare de strictă necesitate, a căror aplicare este obligatorie.
De asemenea, salariaţii care sunt nevoiţi să lucreze în zilele declarate sărbători legale, trebuie să beneficieze de timp liber corespunzător în următoarele 30 de zile. În cazul în care, din motive justificate, nu se acordă zile libere, ei trebuie să primească, pentru munca prestată în zilele de sărbătoare legală, un spor la salariul de bază ce nu poate fi mai mic de sută la sută din salariul de bază corespunzător muncii prestate în programul normal de lucru.

Horoscop 2014

HOROSCOP 2014
Horoscop 2014: Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Va fi un an complex în care vei avea parte şi de bune, şi de rele. Cea mai grea perioadă va fi în prima parte a lui 2014, când te vei lovi de piedici în plan profesional, conflicte în dragoste şi o sănătate cam şubredă. După aceste luni, totul începe să se aşeze şi vei găsi liniştea mult dorită.
Horoscop 2014: Taur (21 aprilie - 21 mai)
Va fi un an bun în plan sentimental şi în afaceri, şi un an mai puţin bun când vine vorba de sănătate. Dacă vrei să păstrezi un echilibru între toate sectoarele vieţii tale, atunci trebuie să fii chibzuită şi să nu acţionezi impulsiv. O să trăieşti clipe minunate alături de familie şi de cei mai buni prieteni ai tăi.
Horoscop 2014: Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Anul acesta se caracterizează prin echilibru, dar nu o să îl ai dacă nu te implici şi tu. Astrele te vor ajuta să ai rezultate maxime pe toate planurile, dar doar dacă iei decizii mature şi nu reacţionezi instinctiv.
Horoscop 2014: Rac (22 iunie - 21 iulie)
În acest an eşti mult mai vulnerabilă decât până acum, de aeea vei avea tendinţa de a întrece uneori limitele. Ai grijă să te opreşti atunci când trebuie, fără să fie nevoie să pierzi ceva pentru a-ţi da seama. Ocupă-te de prieteni, familie, iubit, colegi, şi nu îi îndepărta de tine.
Horoscop 2014: Leu (22 iulie - 22 august)
Anul acesta trebuie să ai grijă să nu te expui pericolelor, din toate punctele de vedere. Eşti predispusă să atragi răul de partea ta, şi dacă se va întâmpla ceva, va fi doar din imprudenţă. Fii cu ochii în patru şi renunţă la grabă.
Horoscop 2014: Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Acest an va fi unul bun din punct de vedere sentimental, totul datorându-se comunicării. Este foarte important să te înconjori de persoane care au aceleaşi ţeluri ca şi tine, acest lucru ducând la împliniri atât în plan personal, cât şi profesional. Ai grijă atunci când trebuie să iei decizii, şi analizează problemele în profunzimea lor.
Horoscop 2014: Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Nu va fi un an deloc uşor, pentru că Marte îşi bagă coadă şi te poate influenţa simţitor. Depinde doar de tine în ce direcţie se îndreaptă lucrurile. Poţi avea parte de neplăceri dacă nu eşti atentă, sau poţi avea reuşite pe toate planurile dacă eşti calculată.
Citeşte mai mult pe eva.ro


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/horoscop-2014-afla-ce-i-i-rezerva-astrele-in-functie-de-zodia-ta_117439.html#ixzz2p2xlV3Tx

SCHIMBĂRI în 2014

Venituri mai mari pentru o parte din români, taxe locale majorate, scumpiri la alimente, tutun, alcool şi carburanţi. Sunt cele mai importante modificări care intră în vigoare în 2014.
Dar să începem cu veştile bune, cu veniturile. Anul viitor vom asista la o majorare a salariului minim, care creste anul viitor cu 100 de lei, 50 de lei de la 1 ianuarie si alti 50 de lei de la 1 iulie. Cateva sute de mii de angajati de la stat şi de la privat vor beneficia de aceasta majorare. O alta categorie care va castiga mai mult sunt profesorii debutanti care primesc 10 la suta în plus la salariu.

De asemenea, medicii rezidenţi vor beneficia de 670 de lei in plus in fiecare luna. Iar toţi pensionarii primesc de la 1 ianuarie, pensia mai mare cu 3,7 la suta.

Dar să trecem şi la veştile rele, la scumpiri sau majorari de taxe. Benzina şi motorina se scumpesc cu aproximativ 8 bani pe litru, după nişte modificari in calculul accizei.
Tot din aceeasi cauza, preţul tigarilor creşte cu 50 de bani pe pachet.
Preţul alimentelor va fi şi el afectat de toate aceste scumpiri la materiile prime. Guvernantii au mai anuntat pentru 2014 şi o reducere a TVA la carne şi o reducere a contribuţiilor sociale. Dar rămâne de văzut dacă vor putea fi aplicate.

Tânăr cercetat, după ce a agresat un factor de curierat


Un bărbat din Târgovişte care a comandat pe internet un telefon mobil este acuzat de tâlhărie după ce, în loc să achite curierului care a livrat telefonul contravaloarea acestuia, l-a atacat pe agentul de curierat cu un spray lacrimogen, după care a fugit.
Totul s-a petrecut, ieri, în Târgovişte. Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, angajat la o societate de curierat, a fost agresat şi deposedat de un colet.   "În urmă cu câteva zile, suspectul, în vârstă de 23 de ani, din localitate,  a comandat de la un magazin online un telefon mobil, urmând ca bunul să fie livrat prin intermediul unei firme de curierat. Agentul de curierat s-a deplasat la adresa indicată de suspect, moment în care a fost agresat şi deposedat de colet. Acţionând cu operativitate, poliţiştii au reuşit identificarea suspectului. Tânărul va fi condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri şi luarea măsurilor legale ce se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

De Revelion, 172 de poliţişti dâmboviţeni la datorie



Pentru ca trecerea în Noul An să se desfăşoare în linişte şi fără evenimente negative, poliţiştii dâmboviţeni vor fi la datorie, în slujba cetăţenilor, acţionând pentru menţinerea şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică.
Astfel, un număr de 172 de poliţişti vor acţiona zilnic, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale ce pot tulbura liniştea cetăţenilor.   Dintre aceştia, 118 sunt poliţişti de ordine publică, 26 de la rutieră şi 6 luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dâmboviţa.   Vor acţiona şi poliţişti de la celelate structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi efective din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.   Totodată, în perioada 01-05 ianuarie 2014, efective ale poliţiei dâmboviţene vor fi în continuare la datorie, pregătite să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte de natură penală sau contravenţională.

26.12.2013

Chelsea VS Swansea 26.12.2013

Chelsea FC vs Swansea City
La prima vedere Chelsea va avea un meci usor in aceasta etapa contra lui Swansea pe Stamford Bridge. Partida va incepe de la ora 17:00 si face parte din cadrul etapei cu numarul 17. Londonezii au prima sansa la toate agentiile, cea mai buna cota de pe piata putand fi gasita in oferta celor de la bet365, si anume 1.33.
Londonezii au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta stransa pentru fotoliul de liderr, iar in anumite conditii pot urca chiar pe primul loc. Momentan Chelsea este pe patru, cu 34 de puncte si un golaveraj de 32-18, avand doar puncte in spatele liderului Liverpool.
Galezii de la Swansea City nu s-au mai ridicat la acelasi nivel ca in stagiunea precedenta, insa de aceasta data au fost nevoiti sa lupte pe mai multe fronturi, participand in Europa League, acolo unde vor evolua in 16-imi. Swansea este intr-o forma slaba, avand o victorie, doua remize si doua esecuri in precedentele cinci etape de campionat.
Oaspetii ocupa doar locul 11 cu 20 de puncte, dar cu un golaveraj oarecum de apreciat, de 23-23, avand cel mai bun golaveraj de la locul zece (inclusiv) in jos. Sapte puncte au avans galezii fata de Crystal Palace, echipa aflata pe primul loc retrogradabil.

Hull City VS Manchester United 26.12.2013

Hull City vs Manchester United
Astazi de la ora 14:45 va avea loc duelul dintre Hull City si Manchester United, meci care va deschide Boxing Day, celebra zi de fotbal a britanicilor in special. Partida se anunta inclinata catre poarta gazdelor, asta daca ne uitam pe cote, Hull avand sansa a doua la toate agentiile, insa cu siguranta nu va ceda usor, mai ales ca a incasat doar trei goluri in opt meciuri acasa si a pierdut un singur joc.
Tigrii se tin bine pana acum, iar cu doua etape inainte de sfarsitul turului se afla pe locul 12, cu 20 de puncte si un golaveraj de 14-20, fiind neinvinsa in ultimele trei etape, perioada in care a inregistrat trei remize. Hull are un avantaj linistitor, de sapte puncte peste linia de plutire.
United nu se afla la un sezon tocmai reusit, dovada ca ocupa un loc la mijlocul clasamentului aproape, si are opt puncte in minus fata de rivala Liverpool, aflata pe fotoliul de lider inaintea acestei runde. Elevii lui David Moyes dau totusi cateva semne de revenire, reusind sa castige categoric ultimele doua partide din Premier League, marcand sase goluri in total.
Rooney si colegii sai au izbutit sa castige doar 28 de puncte pana acum in campionat, iar dupa 17 etape se afla pe locul opt, golaverajul fiind unul de 28-20. Intr-un clasament al deplasarilor, United este pe locul 5, cu 14 puncte dupa opt partide.

22.12.2013

Getafe vs Fc.Barcelona 22.12.2013

Getafe vs Fc Barcelona
Live pe :
Barcelona incepe jocul de pe Coliseum Alfonso Perez de pe locul secund, fiind depasita aseara de Atletico Madrid. Confruntarea dintre formatia catalana si Getafe va incepe de la ora 18:00, contand pentru etapa cu numarul 17 din Ligue 1. Cele doua echipe se vor intalni de doua ori si luna viitoare, in optimile Cupei Regelui Spaniei.
Cu o singura victorie in ultimele cinci etape Getafe a ajuns pe locul opt, avand 23 de puncte. Chiar daca ar produce surpriza si ar castiga diseara echipa madrileana nu va putea urca vreun loc in clasament. In ultima runda Getafe a cedat cu 0:1 pe terenul Malagai. A fost a saptea partida din ultimele opt disputate de Getafe in La Liga in care nu avem parte de goluri in ambele porti, exceptie facand doar remiza cu Elche. Dupa trei jocuri in care nu a castigat in fata propriilor fani Getafe a trecut in ultimul joc intern de Levante. Precedentele patru jocuri de pe Coliseum Alfonso Perez au produs un total de cinci goluri, toate incheindu-se cu maxim doua goluri.
Luis Garcia l-a convocat pentru acest joc pe Lacen. In plus va reveni si Marica dupa accidentare. Lopo, Juan Rodriguez si Alvaro Arroyo sunt jucatorii lasati in afara lotului de tehnicianul gazdelor.
Barcelona si-a revenit dupa esecul din precedenta deplasare de la Bilbao si in ultima runda a trecut acasa de Villarreal cu 2:1. In lipsa lui Messi Neymar a iesit din nou la rampa, starul brazilian marcand ambele goluri din confruntarea cu ”submarinul galben”. Barcelona are 43 de puncte din 48 posibile, ducand pentru moment o lupta in doi cu Atletico Madrid pentru suprematie in La Liga. In deplasare atunci cand au marcat, in sase jocuri, Barcelona a reusit sa castige. Exceptiile au fost remiza de la Osasuna si esecul de la Bilbao, in cele doua jocuri pierzand elevii lui Tata Martino si singurele puncte din sezonul curent.
Dani Alves revine dupa accidentare. In schimb Messi, Valdes si mai nou Xavi sunt accidentati. Pe langa Messi va lipsi si celalalt star al catalanilor, Neymar fiind suspendat.
Barcelona a facut spectacol in ultimele trei confruntari cu Getafe. De fiecare data a marcat minim patru goluri, in total inscriind de 14 ori. In toate aceste victorii catalanii au castigat la minim trei goluri diferenta.
La un succes al formatiei blaugrana ne asteptam si diseara. Dupa ce Atletico a castigat aseara elevii lui Martino nu au voie sa faca pasi gresiti in fata unei echipe de pluton. In plus Barcelona din luna martie niciodata nu a legat doua deplasari fara victorie. In urma cu trei runde Getafe pierdea cu 0:7 la Madrid pe terenul lui Atletico, aratand ca duelul cu o forta din La Liga este mult prea mult pentru ea. Putem risca putin si putem miza pe un succes la minim doua goluri al catalanilor (cu returnare de miza daca se impun la limita), lucru reusit de elevii lui Martino in jumatate din cele opt deplasari disputate in acest campionat.

Inter Milan vs AC.Milan 22.12.2013

Inter Milan vs Ac Milan
Live pe : 
Cel mai interesant joc programat astazi in fotbalul european este cu siguranta ”derby d’Italia” dintre Inter Milan si AC Milan, partida programata sa inceapa de la ora 21:45.
Inter abordeaza acest duel din postura de favorita. Echipa lui Mazzarri se afla pe locul cinci cu 28 de puncte. Forma nerazurrilor este insa departe de a fi una stralucitoare, acestia nereusind sa castige niciunul din ultimele patru partide disputate. Dupa trei remize Inter a cedat in runda trecuta duelul de pe San Paolo cu Napoli. Acel joc a fost al patrulea disputat de Inter in care aavem parte de goluri in ambele porti. Acasa Inter nu pierde de patru jocuri, dar este in pierdere de turatie, dupa doua victorii urmand doua rezultate de egalitate in fata unor echipe de pluton.
Milito, Mariga si Samuel sunt jucatori care lipsesc din motive medicale in tabara gazdelor. Pe langa cei trei Alvarez este suspendat.
Massimiliano Allegri si-a salvat pentru moment scaunul prin calificarea Milanului in optimile Ligii Campionilor. Acesta are insa nevoie si de o serie de rezultate pozitive in Serie A pentru a se apropia de locurile ”europene”. Balotelli si compania se afla locul 12 in clasament cu 19 puncte, la sase lungimi de locurile retrogradabile si noua de locul ocupat de Inter Milan, ultimul care califica in cupele europene. ”Diavolul” milanez este neinvins de cinci jocuri, dar in aceasta perioada n-a obtinut decat o victorie. In runda trecuta a remizat acasa cu AS Roma (2:2). A fost al patrulea joc consecutiv disputat de Milan in care avem parte de goluri in ambele porti.
Montolivo este suspendat si va rata derby-ul de diseara. Lista accidentatilor este insa mult mai lunga, Allegri neputand sa conteze diseara pe Amelia, Silvestre, Robinho, El Shaarawy, Abate, Birsa si Emanuelson.
Precedenta confruntare directa a avut-o in postura de gazda tot pe Inter. Disputa din luna februarie s-a incheiat nedecis, 1:1. Astfel AC Milan a ramas fara victorie in fata marii rivale din august 2011, obtinand doar un punct in cele patru confruntari care au avut loc de atunci.
La fel ca in duelul din urma cu zece luni si astazi ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti. Ambele formatii vin dupa patru jocuri, in campionat, in care au marcat, dar au si prmit gol. Asta arata ca au jucatori buni din punct de vedere ofensiv, dar si ca apararile sunt departe de asteptari. Asadar, principalul nostru pronostic pentru derby d’Italia este ambele echipe marcheaza.
Greu de spus cine este favorita in acest duel. Inter are insa avantajul moral al ultimelor rezultate, dar si evolutia mai solida din acest sezon. Mergem si noi pe mana elevilor lui Mazzarri, dar pentru siguranta recomandam handicapul asiatic 0 (miza se returneaza daca meciul se termina la egalitate).

Accident Dragodana 21.12.2013


Accident grav la Dragodana! O cisternă S-A CIOCNIT VIOLENT cu un Matiz! Un om a murit

Grav accident de circulație, în urmă cu puțin timp, pe DN 72, în comuna Dragodana!  Patru oameni, ce se aflau într-un Matiz, au fost răniți după ce mașina lor s-a izbit cu o cisternă.
Șoferul Matizului, în stop cardio-respirator, a fost resucitat, dar din pacate inima lui nu a mai batut. Ceilați trei răniți, o femeie si doi copii au fost preluați de ambulanțe și duși la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.
În zonă traficul a fost blocat, anunță oficialii Poliției Rutiere Dâmbovița.

21.12.2013

Astra vs Steaua 21.12.2013 Live Online

Meciul Astra vs Steaua  este live pe Antena1 şi DolceSport1 iar online poate fi vizionat pe :
Pronosticul nostru pentru acest meci este: 1-2

19.12.2013

Mos Craciun la Targoviste



Sosirea lui Mos Crăciun, de anul acesta va fi un moment inedit pentru toţi târgoviştenii. Moşul a renunţat la caleaşcă şi îşi va face apariţia în Turnul Chindiei, simbolul oraşului, după care va fi urmat de un alai până în orăşelul special contruit pentru el în Piaţa Tricolorului, pe data de 20 decembrie, începând cu ora 17.30. Surse din cadrul primăriei ne-au spus că pentru momentul inedit a fost contactat un cascador profesionist de la Bucureşti. Punctul de întâlnire pentru toţi copii şi părinţii care se află vineri în Târgovişte, este Curtea Domnească, intrarea dinspre Calea Domnească. După ce Moş Crăciun îşi va face apariţia, invitat de domnitorii Vlad Ţepeş şi Ştefan cel Mare, ce fac parte dintr-un alt nou concept al Sărbătorilor de Iarnă, adus târgoviştenilor de scriitorul Vasile Lupaşc, cu sprijinul Teatrului Municipal şi al Primăriei Municipiului Târgovişte, alaiul de reni, crăciuniţe, fanfară şi personaje din poveşti, îl va însoţi pe acesta pe traseul Calea Domnească, Bulevardul Mircea cel Bătrân şi va intra în Piaţa Tricolorului prin dreptul magazinului Muntenia.    Acolo, timp de 3 zile, Moşul va asculta poeziile şi cântecele copiilor şi le va oferi cadouri. Nu mai puţin de 4000 de cadouri au fost pregătite pentru copii anul acesta.   De asemnea, poveştile pregătite târgoviştenilor de elevi şi actori, continuă pe scena de pe Platoul Prefecturii. În această seara, spre exemplu, vom avea parte de basmul Dănilă Prepeleac, avându-l în rolul principal pe Vlad Miriţă.

Fc.Botosani vs Gaz Metan Live Online 19.12.2013

Fc Botosani vs Gaz Metan Medias
Live :
FC Botoşani a pierdut cu scorul de 3-1 meciul disputat la Cluj cu CFR, deşi reuşise la un moment dat să aibă 1-1 pe tabela de marcaj. Leo Grozavu şi Vali Bordeanu nu a reuşit să redreseze echipa, care a pierdut şi în etapa precedentă cu 1-0 în faţa lui Dinamo. Moldovenii au rămas cu 19 puncte în clasament, la 4 lungimi de primul loc retrogradant. Jucătorii sunt cu moralul la pământ pentru că au ajuns ciuca bătăilor în Liga 1, dar speră într-o mobilizare în ultimul meci al anului, în care să obţină 3 puncte cu Gaz Metan Mediaş. În tur, “roş-alb-albaştrii” au reuşit să câştige la Mediaş cu 2-1 şi speră să obţină şi mâine o nouă victorie. Ar fi important pentru FC Botoşani să pună capăt celor 8 înfrângeri consecutive şi să se despartă de fani printr-un succes cu echipa lui Dulca.
Jucătorii Gazului Metan au furnizat o surpriză neplăcută fanilor, în ultimul meci disputat la Mediaş, în care au pierdut surprinzător în faţa Săgeţii Năvodari, scor 1-2. Astfel, medieşenii au cedat 6 puncte năvodărenilor în acest sezon, care i-ar fi urcat până pe locul 6 în clasament. Echipa lui Cristian Dulca se află înaintea meciului de la Botoşani exact la mijlocul clasamentului, cu 26 de puncte. Ţinând cont de faptul că nu s-au făcut transferuri, iar jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni, parcursul “lupilor negri” este mai mult decât satisfăcător. Cu toţii aşteaptă pauză de iarnă, dar vor mai avea de disputat un meci, la Botoşani, pe care vor să-l câştige neapărat, mai ales că aceasta a reuşit în tur să se impună cu 2-1.

Fc.Botosani vs Gaz Metan Live Online 19.12.2013

Fc Botosani vs Gaz Metan Medias
Live :
FC Botoşani a pierdut cu scorul de 3-1 meciul disputat la Cluj cu CFR, deşi reuşise la un moment dat să aibă 1-1 pe tabela de marcaj. Leo Grozavu şi Vali Bordeanu nu a reuşit să redreseze echipa, care a pierdut şi în etapa precedentă cu 1-0 în faţa lui Dinamo. Moldovenii au rămas cu 19 puncte în clasament, la 4 lungimi de primul loc retrogradant. Jucătorii sunt cu moralul la pământ pentru că au ajuns ciuca bătăilor în Liga 1, dar speră într-o mobilizare în ultimul meci al anului, în care să obţină 3 puncte cu Gaz Metan Mediaş. În tur, “roş-alb-albaştrii” au reuşit să câştige la Mediaş cu 2-1 şi speră să obţină şi mâine o nouă victorie. Ar fi important pentru FC Botoşani să pună capăt celor 8 înfrângeri consecutive şi să se despartă de fani printr-un succes cu echipa lui Dulca.
Jucătorii Gazului Metan au furnizat o surpriză neplăcută fanilor, în ultimul meci disputat la Mediaş, în care au pierdut surprinzător în faţa Săgeţii Năvodari, scor 1-2. Astfel, medieşenii au cedat 6 puncte năvodărenilor în acest sezon, care i-ar fi urcat până pe locul 6 în clasament. Echipa lui Cristian Dulca se află înaintea meciului de la Botoşani exact la mijlocul clasamentului, cu 26 de puncte. Ţinând cont de faptul că nu s-au făcut transferuri, iar jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni, parcursul “lupilor negri” este mai mult decât satisfăcător. Cu toţii aşteaptă pauză de iarnă, dar vor mai avea de disputat un meci, la Botoşani, pe care vor să-l câştige neapărat, mai ales că aceasta a reuşit în tur să se impună cu 2-1.

18.12.2013

Steaua vs Astra 18.12.2013

Steaua va juca miercuri primul derby împotriva Astrei Giurgiu astazi de la 20:30.
Echipele probabile : 

Steaua
Tătăruşanu - Tătăruşanu - Chipciu, Gardoş, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
Astra
D. Coman - Măţel, Mureşan, Găman, Morais - William, Yahaha - Budescu, Seto, Yoda - Yazalde. Antrenor: Daniel Isăilă

Pronosticul nostru pentru acest meci = 3-2
MECIUL POATI FI VIZIONAT GRATUIT PE :

17.12.2013

Fc.Vaslui vs Dinamo 17.12.2013

FC Vaslui - Dinamo
Live  20:45   
FC Vaslui a obţinut o victorie muncită la Chiajna, învingând-o cu scorul de 1-0 pe Concordia. În urma acestui succes, “galben-verzii” au urcat pe locul 6 în clasament, profitând de înfrângerea Ceahlăului cu Steaua. Ei sunt încă departe de Europa League, dar după ce a venit antrenorul Liviu Ciobotariu au avut rezultate mai bune. Dacă patronul Porumboiu va întări echipa în pauza de iarnă, cu siguranţă moldovenii vor avea şanse să revină în Europa League. În ultimul meci din acest an, ei o vor întâlni pe teren propriu pe Dinamo. Jucătorii vasluieni vor aborda acest meci doar la victorie, pentru a egala la puncte pe Dinamo şi de a-şi lua revanşa în faţa acesteia, după înfrângerea din tur.
Aşa cum era de aşteptat, Dinamo a învins fără nici o problemă pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 4-0, luându-şi astfel revanşa după înfrângerea din tur. Astfel, “câinii roşi” şi-au consolidat locul 5 în clasament şi speră să câştige mâine şi la Vaslui, pentru a se apropia de podium. “Alb-roşii” au un moral foarte bun după ce au câştigat ultimele 4 jocuri din Liga 1 şi speră să treacă cu bine şi peste deplasarea de la Vaslui. În tur, dinamoviştii au reuşit să-o învingă pe FC Vaslui cu 2-0. Antrenorul Stoican a reuşit să redreseze echipa, care joacă în acest final de an din ce în ce mai bine, astfel că jucătorii sunt foarte optimişti că vor reuşi să încheie anul 2013 cu o nouă victorie.

Crima in Dambovita la Valea Lunga

Moarte învăluită în mister, noaptea trecută, la Valea Lungă. Un bărbat de 45 de ani a fost găsit fără suflare în curtea sa, de către o vecină. Omul avea o plagă înjunghiată în zonă inimii, însă nimeni nu ştie ce s-a întâmplat exact.
Mai multe echipe de criminalişti, ajutaţi de un câine de urmă au încercat toată noaptea să găsească o pistă plauzibilă n acest caz. Cu puţin timp înainte de miezul nopţii câţiva tineri care treceau pe stradă l-au văzut pe bărbat zăcând într-o baltă de sânge, în curte, aprope de poartă. Au alertat o vecină care a sunat imediat la 112 . O ambulanţă a sosit imediat însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Bărbatul avea o plagă înjunghiată în zonă inimii.
Vecinii spun că  bărbatul era era o persoană liniştită. Locuia singur după ce soţia plecase la muncă în Italia, avea şi un fiu care lucre în Bucureşti şi care la aflarea vestii a venit într-un suflet să-şi vadă tatăl.

16.12.2013

Optimile UEFA Champions League 2013-2014


Programul optimilor de finală, conform tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon.
1. Manchester City - Barcelona
2. Olympiakos - Manchester United
3. AC Milan - Atletico Madrid
4. Leverkusen - PSG
5. Galatasaray - Chelsea
6. Schalke - Real Madrid
7. Zenit St. Petersburg - Borussia Dortmund
8. Arsenal - Bayern Munchen
Meciurile-tur se vor disputa pe 18/19 şi 25/26 februarie, pe terenul primelor echipe, iar returul este programat pe 11/12 şi 18/19 martie.
Tragerea la sorţi a sferturilor de finală va avea loc pe 21 martie 2014, de la ora 13:00, în timp ce semifinalele UEFA Champions League se vor afla pe 11 aprilie, de la aceeaşi oră.
Finala UEFA Champions League va avea loc pe 24 mai, pe Estadio do Sport Lisboa e Benfica.

Ac Milan vs AS Roma 16.12.2013

AC Milan vs AS Roma
Live pe : Dolce sport 1,DigiSport2
Derby-ul etapei a 16-a din Italia Serie A se va da luni seara de la ora 21:45, atunci cand de altfel se va incheia runda din campionatul Italiei. AC Milan o va gazdui pe AS Roma pe San Siro intr-un meci ce se anunta foarte echilibrat.
AC Milan este una din dezamagirile acestui tur de campionat in Serie A, dovada ca dupa 15 etape scurse a adunat numai 18 puncte si un golaveraj de 23-23, fiind doar pe pozitia a noua in clasament. Milanezii sunt neinvinsi in ultimele patru etape, bifand o victorie si trei rezultate de egalitate. Balotelli si ai lui sunt la 14 puncte in spatele ultimului loc ce duce in Uefa Champions League.
AS Roma in schimb este singura formatie din Italia care nu a cunsocut gustul infrangerii dupa 15 etape. Cu 11 victorii si patru egaluri pana acum, romanii sunt pe doi in clasament, cu 37 de puncte si un golaveraj de 29-5, avand trei puncte in minus fata de Juventus. Chiar daca vor pierde acest joc, oaspetii nu vor pica nici o pozitie in clasament.
Ultimul meci direct intre cele doua formatii a avut loc pe 12 Mai anul acesta si s-a incheiat fara gol, tot la Milano in finalul campionatului trecut.

Fc.Brasov Vs Pandurii 16.12.2013

FC Brasov - Pandurii
Live pe : 
DigiSport1 - 20:00
FC Braşov nu a reuşit decât o remiză albă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, deşi avea mare nevoie de o victorie. “Galben-negrii” au avut un tur de campionat modest, în care au terminat pe locul 14, cu 15 puncte, mult mai slab decât în sezonul trecut, când, sub comanda lui Adrian Szabo, erau pe poziţia 9 cu 23 de puncte. Jucătorii sunt decişi să câştige ultimele două meciuri din acest an, cu Pandurii şi Săgeata, pentru a pleca în vacanţa de iarnă un pic mai liniştiţi. În tur, ei au pierdut clar meciul de la Târgu-Jiu, dar acum, nu mai au voie să greşească, pentru că au mare nevoie de cele 3 puncte. Va fi şi ultimul meci din acest an în faţa fanilor, astfel că îşi doresc cu toţii să-şi ia “la revedere” printr-o prestaţie cât mai bună şi un rezultat pe măsură.
Pandurii Târgu-Jiu a câştigat cu scorul de 3-0 meciul susţinut pe teren propriu cu “U” Cluj, reuşind desprinderea în ultimele zece minute. Gorjenii au terminat turul de campionat pe locul 4, cu 31 puncte, un pic mai slab decât în sezonul trecut, când cu Petre Grigoraş pe banca tehnică, s-au clasat pe poziţia 3 cu 33 de puncte. Joi seară, formaţia lui Pustai nu a reuşit să o învingă pe FC Paços de Ferreira şi a rămas fără victorie în grupele Europa League. De acum, oltenii au ca principal obiectiv doar campionatul, unde vor să termine din nou pe podium pentru a juca şi la anul în cupele europene. În ultimele două meciuri din acest an, Pandurii şi-a propus să obţină cel puţin 4 puncte cu FC Braşov şi Petrolul. În urmă cu un sezon, oltenii s-au impus cu 3-2 sub Tâmpa şi speră să reuşească acest lucru şi mâine, mai ales că ardelenii au un lot mai slab.

15.12.2013

Petrolul Ploieşti vs Universitatea Cluj 15.12.2013

Petrolul Ploieşti vs Universitatea Cluj
Partida de duminica seara, de la ora 20:00, dintre Petrolul Ploiesti si U Cluj va pune fata in fata doua formatii aflate diametral opus in clasament, gazdele avand de departe prima sansa, iar la nivel de cote putem spune ca acest joc este cel mai dezechilibrat al rundei. Petrolul a piedut un singur meci in acest campionat, iar pe teren propriu a bifat cinci victorii si patru remize.
Hoban si compania ocupa locul secund in Liga 1, cu 34 de puncte si un golaveraj foarte bun, de 26-11, fiind cu doua puncte peste Steaua in clasament, dar si cu trei meciuri in plus jucate. Petrolul are si patru puncte in spatele liderului la zi, Astra. Lupii galbeni au bifat doua victorii si trei remize in precedentele cinci etape.
U Cluj de partea cealalta a baricaide a castigat trei din ultimele patru etape ale campionatului, acestea fiind de altfel si singurele victorii ale ardelenilor in aceasta editie de Liga 1. Clujenii lupta sa se salveze si in acest sezon de la retrorgadare, fiind la doua puncte sub linia de plutire in acest moment, dar si cu o restanta de jucat.
Daca Petrolul este a doua in varful clasamentului, Univeristatea Cluj este a doua de la coada, pe locul 17 mai exact, cu 13 puncte si un golaveraj dezastruos de 15-30, avand una din ultimele trei aparari din campionat.

Petrolul vs U Cluj 15.12.2013

Live pe :
Petrolul Ploiești nu-și mai permite pași greșiți după victoriile rivalelor Astra și Steaua. La un punct în spatele campioanei, pe locul 3, înaintea meciului cu Universitatea Cluj, formația lui Cosmin Contra are doar varianta victoriei, deși „studenții” clujeni au reușit un parcurs bun în ultima lună, cu trei victorii în ultimele patru etape ale Ligii 1.
În tur, pe Cluj Arena, Petrolul s-a impus cu 1-0, dar „șepcile roșii” nu mai sunt echipa din prima parte a campionatului. „Lupii galbeni” mai au de jucat doar două meciuri în acest an. După „U”, prahovenii au meci cu Pandurii, în deplasare, și au ca obiectiv șase puncte în aceste partide.
Universitatea a pierdut la Pandurii cu 3-0 în runda precedentă, dar scorul este prea mare față de realitatea din teren. Elevii lui Mihai Teja au terminat turul pe locul 17, cu 13 puncte, cu două mai puține decât anul trecut. Pe terenul Petrolului, „alb-negrii” vor încerca imposibilul, deși nu au nici o victorie în deplasare în acest sezon, iar pe „Ilie Oană”, în ultimii doi ani, doar Steaua s-a impus.
Contra nu poate miza în acest meci pe Beța, Marinescu, Morar și spaniolul Walter Fernandez, toți accidentați, ultimul chiar la meciul cu Corona, din runda trecută. În schimb, Teja are tot lotul la dispoziție, neavând jucători accidentați sau suspendați pentru această partidă.
Liga-1-Petrolul-U-Cluj.jpg
Echipele probabile:

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Manase, Hoban, Guilherme - Romario, De Lucas - Boudjemaa, Albin, Hamza - Dore

Antrenor: Cosmin Contra

„U” Cluj: Veselovsky - Ciupe, Ninu, Abrudan, Takacs - Cristocea, Bucșă - Kovacs, Târnăcop, Borza - Lemnaru

Antrenor: Mihai Teja

Mădălina Lefter în pericol să fie descalificată în semifinala X Factor




Ipoteză dramatică pentru fanii X Factor. Una dintre concurentele din echipa lui Dan Bittman, Mădălina Lefter, ar putea să îşi ia adio de la scenă înainte de a fi devenit vedetă cu acte în regulă.

Gala trecută, Mădălina şi-a forţat foarte mult vocea, astfel că medicii i-au recomandat pauză vocală totală, chiar înainte de semifinala super show-ului, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1. 
La doar 15 ani, Mădălina a cucerit România şi Italia, fiind aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John.

Mãdãlina este şi prima solistã din România care a cântat în duet cu Anastacia, pe când avea doar 13 ani. Acum Mãdãlina s-a transformat déjà într-o domnişoarã în toatã regula, care se mândreşte cu peste 60 de premii muzicale. Interpretările Mădălinei au uimit de fiecare dată şi au stârnit ropote de aplauze, dar şi aprecierile juriului.

Din păcate pentru Mădălina, imediat după gala trecută, problemele au apărut, medicii recomandându-i pauză vocală totală. Deşi toată lumea spera într-o remediere cât mai rapidă, lucrurile nu stau deloc aşa. În aceste condiţii, Mădălina ar putea fi marea absentă a semifinalei din această seară, drumul său la X Factor trebuind să se încheie aici. 

Îngrijoraţi, părinţii îi sunt alături, iar mentorul său, Dan Bittman, este şi el foarte îngrijorat cu privire la situaţia concurentei sale, mai ales că Mădălina nu a putut să îşi repete deloc piesa pentru această gală. Ce se va întâmpla cu Mădălina, rămâne de văzut în aceată seară, de la 20:30, în semifinala supershow-ului X Factor, la Antena 1.

Accident Titu 15.12.2013

Accident grav, duminică dimineaţă, în judeţul Dâmboviţa. Un jandarm beat a băgat trei oameni în spital. A pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat.
Accidentul provocat de jandarm s-a produs în localitatea dâmboviţeană Titu, pe drumul naţional 7. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat în afara carosabilului, potrivit România TV.
Trei persoane care se aflau în maşină, împreună cu jandarmul, au fost rănite şi transportate la spital. Jandarmul a scăpat fără nicio leziune. Acesta a fost pus să sufle în etilotest şi a rezultat o valoare a alcoolemiei de 0,40 mg/l în aerul expirat.
Pe numele şoferului beat s-a întocmit un dosar penal.

Napoli vs Inter 15.12.2013

Napoli vs Inter Milano
NapoliZiua de duminica in Italia Serie A va fi incheiata cum nu se putea mai bine, cu un super duel intre Napoli si Inter, ambele echipe avand nevoie de victorie ca de aer, mai ales ca nu au convins in ultimele runde ale campionatului. Meciul va incepe de la ora 21:45, iar Napoli are prima sansa la pariuri, oarecum pe buna dreptate.
Elevii lui Rafa Benitez au castigat numai patru puncte in ultimele patru etape, devenind recent prima echipa din istoria Champions League eliminata din grupe dupa ce a strans 12 puncte. Napoli este a treia in Serie A, cu 32 de puncte si un golaveraj de 31-17, avand cinci puncte sub AS Roma, ocupanta locului doi.
IntermilanInter lupta pentru a reveni in Uefa Champions League din sezonul viitor, competitie pe care a castigat-o de altfel in 2010. Milanezii au pierdut un singur joc in acest sezon de Serie A, insa vin dupa trei etape fara victorie, cu trei remize mai exact. Formatia la care este legitimat si Cristi Chivu are nevoie de victorie, asta pentru a se apropia de podium la un singur punct.
Oaspetii au 28 de puncte in dreptul lor dupa 15 etape scurse, si un golaveraj de 34-17, laudandu-se cu cel mai puternic atac din campionat. Inter este a patra, la patru puncte sub Napoli.

Tottenham vs Liverpool 15.12.2013

Tottenham Hotspur vs Liverpool
TottenhamUnul DINTRE Cele mai asteptate si mai interesante Meciuri ale acestui week-end în fotbalul european VA Avea loc pe White Hart Lane, intre Tottenham Hotspur si Liverpool, Cele Doua Formatii fiind în Lupta directa a scris ONU loc în Patru primele.Balanta la pariuri Este FOARTE echilibrata Inainte de MECI, londonezii avand oarecum prima sansa.
Tottenham ocupa Pozitia a sasea in momentul de fata, neavand evolutii Prea stralucite in Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, sezonul, Insa in Ultima PERIOADA ECHIPA Este in crestere de forma. Tottenham sunt 27 de PUNCTE si ne golaveraj de 15-16, cel mai lespede DIN prima jumatate a clasamentului, fiind la Trei PUNCTE de podium.
LiverpoolDe Cealalta Parte a baricadei Liverpool Pleaca cu sansa a Doua, Asta si datorita faptului ca Brendan Rodgers Nu se VA putea Baza pe doi DINTRE CEI mai importanti Jucatori DIN mult, si anume Steven Gerrard si Daniel Sturridge, ambii accidentati pana in Ianuarie 2014. Cormoranii au avut parcurs ONU de ACUM admirat pana, IAR Luis Suarez a Fost talismanul echipei, fiind si golgeterul campionatului de Departe, cu 15 reusite in 10 Aparitii.
Trupa de pe Anfield Road Este un Doua în clasamentul DIN Preimer League, cu 30 de PUNCTE si ne golaveraj de 34-18, avand o Doua Ofensiva DIN Anglia dupa CEA a lui Manchester City. O Victorie i-ar logat pe Cormorani pe podium, în TIMP pas ce ONU gresit i-ar putea Duce chiar pe locul Cinci.
Sopcast Link HD =   sop://broker.sopcast.com:3912/144379