EMAG

EMAG

22.01.2014

Ac.Milan vs Udinese Live online 22.01.2013

Milan vs Udinese
A doua semi-finalista din Coppa Italia o vom afla in aceasta seara de la ora 22:00, cand AC Milan o va gazdui pe Udinese.
In conditiile in care sansele la titlu sunt 0, iar Liga Campionilor este aproape imposibil de cucerit, singura competitie pe care o pot cuceri milanezii in acest sezon este Cupa Italiei. Ar fi un debut perfect in cariera de antrenor pentru Seedorf, dar pana la finala mai e drum lung. La primul meci pe banca Milanului a lui Clarence Seedorf Balotelli si compania au castigat cu 1:0, disputa de acasa cu Verona, excentricul atacant italian marcand golul victoriei din penalty, cu opt minute inainte de final. A fost al doilea succes consecutiv pentru ”diavol” dupa cel din turul precedent al cupei, 3:1 tot pe San Siro cu Spezia. Daca o invinge pe Udinese in timpul regulamentar AC Milan ar obtine pentru prima data din mai 2013 trei victorii succesive. Acasa milanezii sunt neinvinsi de sase jocuri in toate competitiile, dupa trei remize reusind sa castige ultimele trei dueluri.
Fundasii Bonera, Abate si Constant, precum si atacantii El Shaarawy si Pazzini vor rata acest joc fiind accidentati.
Echipa probabila AC Milan (4-3-1-2):
Gabriel – Zaccardo, Mexes, Rami, Emanuelson – Poli, Cristante, Muntari – Honda – Robinho, Petagna
Udinese face si ea un sezon modest in Serie A, acolo unde dupa prima etapa a returului ocupa doar locul 15. Trei esecuri au elevii lui Guidolin in 2014, singurul rezultat pozitiv fiind eliminarea lui Inter Milan din optimile cupei. Esecul din ultima ”iesire”, 0:3 la Sampdoria, a fost a treia deplasare consecutiva disputata de friulani in care se inscriu peste doua goluri. In Coppa Italia, Udinese are o singura victorie in ultimele patru jocuri externe, obtinuta tot pe terenul lui AC Milan, in ianuarie 2010.
Guidolin va trimite in teren un mix intre jucatori obisnuiti cu primul 11 si jucatori care prind mai greu echipa in Serie A. Allan si Gabriel Silva revin la mijloc dupa suspendar, iar Muriel este recuperat in ofensiva. Portarul Benussi este singurul jucatori indisponibil din tabara friulanilor.
Echipa probabila Udinese (3-5-2): 
Udinese: Kelava – Heurtaux, Danilo, Naldo – Widmer, Fernandes, Allan, Lazzari, Gabriel Silva – Lopez, Muriel
Ultima intalnire directa a avut loc la mijlocul lunii octombrie tot la Milano. Atunci Birsa a marcat singurul gol al confruntarii in minutul 22. Din 2012 si paan in prezent milanezii au trei victorii in cele patru dueluri cu Udinese. Succesul aminitt mai sus din cupa, din 2010, a fost ultimul obtinut de Udinese pe terenul ”diavolului” milanez.
Victorie AC Milan este pronosticul asupra caruia ne-am oprit la acest duel. Scapati de Allegri, pe care personal cred ca l-au tradat cativa jucatori, milanezii au reusit sa castige ultimele doua jocuri. In fata unei echipe care nu reuseste sa se regaseasca in 2013 Milanul are sansa sa obtina victoria care sa-i permita apropierea de probabil singurul trofeu pe care-l poate castiga trupa lui Seedorf.
Un alt pronostic bun este Milan marcheaza peste 1.5 goluri. In 2014 milanezii au trei meciuri din patru incheiate cu trei goluri marcate, tot trei meciuri din patru avand si Udinese cu trei goluri primite. Credem ca Milan va juca un fotbal mai spectaculos dupa ce la debutul lui Seedorf pe banca mai importanta decat spectacolul a fost victoria.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu