EMAG

EMAG

19.01.2014

Bazinul olimpic din Tragoviste

Una dintre cele mai importante investiții în turism, în România, în ultimii ani, se derulează la Târgoviște! Complexul Turistic si de Natație, investiție realizată de municipalitate cu o substantial cofinanțare asigurată de fostul Minister al Dezvoltării Regionale și Turismului, va face din Târgoviște unul dintre puținele orașe românești care au bazine de înot de dimensiuni olimpice.
Vara anului 2014 va adduce cu sine finalizarea lucrărilor la complexul de la fosta bază Crizantema, așa încât târgoviștenii, dâmbovițenii vor putea beneficia de cele mai modern spații de agreement cu putință.
Pe lângă latura de agreement, construirea unui bazin de înot de dimensiuni olimpice, care va fi omologat de Federația Internațională de Natație, va permite organizarea la Târgoviște a unor competiții de nivelul Campionatelor Europene de Natație și Polo.
”Datorită faptului că timpul ne permite, se lucrează în ritm susținut deși este luna ianuarie. Aici, la fosta Bază de Agrement Crizantema, va fi cel mai modern bazin de înot olimpic din România, bazin care va fi omologat de Federația Internațională de Natație, un bazin unde se vor organiza competiții de până la nivelul Campionatelor Europene de Natație și Polo. Bazinul va fi dotat cu toate dependințele necesare pentru a funcționa în condiții de super igienă și super normalitate într-o Europă a anului 2014. (…) Sper să inaugurăm această investiție atât de necesară Târgoviștei și județului Dâmbovița din punct de vedere economic, turistic și al atractivității, în vara anului 2014”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu